Watermeloen Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sNagel kunsten zijn een leuke manier om je creativiteit te uiten. Nagel kunst schattig en mooi kan leuk om te maken en leuk om te maken zijn. Dit is een verkeerde opvatting dat de oprichting van een mooie nail art alleen moet worden overgelaten voor professionele nagel kunstenaar. U kunt gemakkelijk te nagel kunst doen met een paar eenvoudige dingen en de gekozen kleuren creëren. Het is niet altijd nodig dure apparatuur om een ​​mooie nail art nail art te maken.

Vandaag gaan we watermeloen nail art, die niet alleen sappig zien, maar ziet er ook zeer kleurrijk. Kunnen sommige van ons hebben al geprobeerd om nagels te creëren ontwerpt watermeloen en perfect gedaan ook. Voor degenen die willen dit opnieuw of voor beginners te maken, zal ons artikel je helpen hoe je een sappige watermeloen kunst op de nagels gemakkelijk te maken.


Wie houdt er niet van watermeloenen? Bijna alles goed doen? Of de meloen seizoen of niet, kun je deze nail art voor de dag van een meisje sport uit te gematched met die felle roze kleren die je hebt in je kast.

Watermelon Nail Art Tutorial

Dus laten we zien hoe u deze kunst watermeloen nagel in eenvoudige stappen te maken:

Dingen die je nodig hebt:

  • Een primer (optioneel)
  • Een nagellak kleur van de huid
  • Een transparant glazuur
  • Een roze glazuur
  • Een borstel nail art
  • Een donkere groene emaille
  • Een acryl kleur lichtgroen
  • Een zwart email
Hier is hoe de sport watermeloen nail art:

Stap 1: Als u een basislaag te gebruiken, gebruik dan 2 lagen basislak aan nagels vóór het begin van dit project. Nu, na de grondlaag droog is, gebruik maken van twee lagen van de huid kleur als Victoria's tips en tenen of een soortgelijke kleur. U kunt ook gebruik maken van wit email. Dit is slechts de basis ondoorzichtiger maken. Volledig laten drogen voordat u naar het podium

Stap 2: Breng nu roze glazuur verlaten tips voor alle vingers behalve de ringvinger. Gebruik donkergroen glazuur van twee handen om volledig te bedekken de ringvinger.

Stap 3: Gebruik donkergroen emaille voor de tips je gebleven was. Doe het met een stevige hand en probeer de kromming schoon mogelijk te maken.

Stap 4: Neem uw nail art penseel en neem een ​​beetje 'lichtgroene acryl verf op. Kleur gebruiken om de kromming van het glazuur donkergroene zo groot. Handhaaf de kromming schoon en netjes mogelijk. Doe het met een stevige hand. Geven van een aantal zig-zag om de groene glazuur van de ringvinger. Hier hoef je niet absoluut perfect met de lijnen zigzag verticaal te zijn. Gebruik een wit email, zelfs als je zin hebt, volgt de lijn zig-zag.

Stap 5: Tijd voor zwart email. Neem je penseel nail art. Reinig correct als het kleur. Gebruik het nu om zwart email nemen. Geven van een aantal modellen druppel water vernietigde het roze gedeelte van de nagel. Je hoeft niet helemaal perfect, maar proberen om de punten te houden een beetje 'ovaal boven en naar beneden gericht. Dit zal de zaden meloen worden. Gebruik de nail art borstel te slepen sommige lijnen zigzaggen om groene ringvinger Pools.

Stap 6: Uw watermeloen nail art is nu voltooid en wacht 2 mooie lagen blanke lak te verzegelen in het ontwerp. Breng de polish transparante en sport deze mooie nail art.

Ik hoop dat dit artikel watermeloen nail art was interessant genoeg. Als deze nail art sappig en gemakkelijk? Willen proberen? Niet verlaten ons uw mening over dit.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha