Water ambachten voor kinderen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Ambachten 0 0


Als u op zoek bent naar een activiteit om uw kinderen te bezetten of u onderwijst kinderen over het leven in zee, overweeg dan om hen ambachten water te creëren. Deze ambachten zijn een ideale hands-on activiteiten die moeten worden gebruikt om een ​​beter begrip van het leven in zee te bevorderen en de afgewerkte producten kunnen worden gebruikt als decoratie om uw huis te transformeren of in de klas in een onderwater omgeving.

Kleurrijke kwallen papier

Maak kleurrijke kwallen van crêpepapier en koffiefilters. Zorg voor kinderen met koffiefilters en hen te instrueren de koffiefilters kleuren met markers. Zodra gekleurde koffiefilters, gebruiken ze een pipet om het water druppelen op de filters; als druppels water op de filters, zal de kleur van de markers verspreid, het creëren van een gebatikte. Nadat de koffie filters werden gedroogd, gesneden lengten van verschillende crepe streamers gekleurd papier en lijm de uiteinden van de vlaggen rondom de binnenrand van de koffiefilters. Sla een gat in het midden van het filter koffie en een stuk draad of draad door het gat. Gebruik de draad of filament op de ambachtelijke kwallen voltooid weergegeven.

gestructureerd Starfish

Maak een realistische, zeesterren gestructureerd. Teken een stervormige met afgeronde uiteinden op een stuk wit papier of karton en knip; afgeronde tips geven de stervorm zeester een meer realistische look. Instrueer kinderen om een ​​licht bruin potlood gebruiken om kleur in de vorm van een ster. Na kleuren in de sterren, de kinderen met een borstel lijm op het oppervlak van de vorm verspreiden. Bestrooi ze kleine, stervormige pasta of zand op de top van de lijm op de zeester een ruw oppervlak te geven.


wc-papier rollen Octopus

Maak een octopus op een rol wc-papier leeg. Snijd een rol wc-papier in de helft en laat de kinderen kleuren het midden van de grijze rol wc-papier. Geef ze met twee googly ogen en hebben ze lijm de ogen op de voorzijde van de wc-papier rollen. Snijd acht dunne rechthoeken uit grijskaart en kinderen krijgen lijm de rechthoeken op de bodem van de wc-papier buis. Help ze met een potlood om de stukken van de bouw papier krullen, het creëren van de benen op de ambachtelijke octopus.

Handafdruk Krabben

Gebruik handafdrukken van kinderen aan het lichaam van een krab creëren. Instrueer kinderen om hun handen en vingers dompelen in rode vingerverf. Vraag hen om een ​​van hun handen drukt op een stuk wit papier en druk op de andere hand op de top van de andere, zodat de handpalmen voetafdruk overlap en wijst naar buiten vingers - zorg ervoor dat uw vingers volledig worden gedistribueerd geopend wanneer u erop drukt op papier. De palmen overlappende zal dienen als het lichaam van de krab, zal de duimen dienen als de ogen en vingers zal dienen als de benen van het schepsel. Vraag hen om een ​​googly oog lijm aan elk van de duim prints en versier het papier met kleurpotloden en stiften om een ​​kijkje onder-de-zee te creëren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha