Wat zout wordt verbruikt als hypothyreoïdieEigenschappen zouten voor hypothyreoïdie

Eigenschappen van zout voor hypothyreoïdie Helaas las ik op het internet tegenstrijdige antwoorden op dezelfde vraag, dan weet ik niet begrijpen en niet de waarheid te leren. Ik heb een milde hypothyreoïdie, lever vet en 20 kg van MAS en hebben 51 jaar, Lengte: 1,56 Gewicht 77 kg. VRAAG: ? Wat beter in mijn dieet of SAL SAL MARINA TOWN zou kunnen zijn, is zeezout gejodeerd of niet, de wortel is bociogena of niet, wat is de waarheid? Ingezonden door Andrea

Hallo Andrea: jodium is normaal in zowel land- en waterbodems en hun concentratie varieert van plaats tot plaats. Zowel het water algemeen en voedsel uit de zee bevatten jodium, dus zout ook. De inhoud afhangen van waar het wordt verwijderd. In feite, voorbij de verschillen tussen zeezout en tafelzout, is het belangrijk te weten Wat gebeurt er als je zout hypothyreoïdie verbruikt.

Als u last heeft van hypothyreoïdie is het raadzaam om voedsel met jodium, zoals zout verbruikt. Deze gejodeerd zout heeft belangrijke eigenschappen van jodium biedt betrokken bij de synthese van schildklierhormonen. Naast de herkomst van zout is belangrijk om te onthouden dat het zouten zijn goed voor je dieet, maar zorg ervoor dat ze echt jodium bevatten.

Het tafelzout bevat van nature jodium, maar wordt toegevoegd om ziekten te voorkomen, zoals struma. Verder is de zeezout moet ruw, dat geen behandeling heeft ondergaan industrieel proces. Om het zout je eet een goede concentratie van jodium, is het belangrijk te lezen van de voedingswaarde-informatie dat de etikettering van het product zijn.


Verder is de wortel bevat jodium (10 mg/100 g. Wortelen) en bevat geen stoffen die de opname van deze mineralen te voorkomen, dus het wordt niet beschouwd als een kropgezwel voedsel. Houd in gedachten dat in aanvulling op de consumptie van gejodeerd zout is het belangrijk om een ​​speciaal dieet te voeren voor hypothyreoïdie.

Ik hoop dat ik was behulpzaam.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha