Wat zijn Foundations mineralen?Er was een totale revolutie in de wereld van de make-up en schoonheid na de uitvinding van de fundamenten mineralen! Todaybefore we je vertellen dat de beste merken beschikbaar in India, er tellwhat exactlya minerale foundation is en de voordelen ervan voor de huid.

Wat wordt gebruikt om minerale make-up te maken?

Anorganische basen zijn samengesteld uit deeltjes van zinkoxide, mica, titaniumdioxiden, etc.They reflecteren het licht perfect zitten de poriën van de huid. Ze maken het er glimmende huid, omdat hun structuur is het beste om licht te reflecteren. Stichtingen zijn natuurlijke mineralen. Laat het even welk type van schadelijke conserveringsmiddelen bevatten. Maar je moet niet slapen met make-up in ieder geval. Hoewel sommige bedrijven zeggen dat ze met minerale make-up kan slapen, zullen we nooit raden. De titaandioxide in minerale make-up fungeert als een natuurlijke zonnebrandcrème. De zinkoxide maakt een lichte huid en biedt ook een niveau van bescherming aan het huidoppervlak.


Voordelen van minerale make-up

Minerale make-up is speciaal ontworpen om een ​​perfecte huid te voorzien, maar maak je make-up kijken cakey. Een ander punt om te onthouden is dat de fundamenten mineralen meestal in poedervorm. Als u een schilferige huid dan moet je je huid echt goed hydrateren vóór het opzetten van een minerale basis. Anorganische basen hebben de neiging om niet hydrateren, maar absorberen overtollige olie krijgen afgescheiden door de huid. Minerale funderingen zijn niet alleen goed voor de normale huid jong, maar ook voor de jongeren en de veroudering van de huid. Omdat de deeltjes zitten beter dan een crème foundation om je poriën, zijn goed voor een betere dekking van fijne lijntjes en rimpels. Dus als je de voeten van Acrow of fijne lijntjes op het voorhoofd, dat zijn stichting niet kan dekken normaal dan moet u zeker proberen minerale basissen.

Als u op zoek bent naar een mooie minerale foundation op je huid, dan kunt u kopen bij een winkel cosmetica roem of uit een online winkel, omdat deze zijn niet zo gemakkelijk beschikbaar in India in alle drogisterijen. Hieronder zullen we zorgen voor een overzicht van de grondslagen van de mineralen en starterkits die momenteel beschikbaar zijn in India.

Mineralen Stichting van The Body Shop Nature:

Op zoek naar een stichting voor de vette huid die blijft voor een lange tijd? Dan is dit de beste! Bevat een unieke mix van klei en kaolien Middellandse Zee. Het bevat het kleimineraal deeltjes en helpt de olie-afscheiding te beheersen.

MAC mineraliseert Skin Finish Natural:

Het is verkrijgbaar in 10 verschillende shades.So areone hen als u niet zeker bent over de perfecte tint voor uw huid, dan kunt u dit proberen. Compacte ingedrukt foundationsare ideaal voor beginners.

Avon Minerale make-up:

Omdat het een directe verkoopkanaal je kunt niet in minerale stichtingen Avon cosmetica winkels lokale krijgen. Maar dit is een goede minerale make-up voor beginners. It'svery goed op de huid en veel vrouwen houden van hem. U kunt dit ook krijgen bij uw lokale Avon agenten.

Vond dit artikel? Laat ons uw feedback!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha