Wat zijn de voordelen van meditatie Candle Light?In deze tijden van te veel verplichtingen, dan is het voor u om afgeleid. Merkt u dat u het verliezen van concentratie op de baan? Vind je gedachten dwalen in verschillende richtingen? In een dergelijke situatie, is het raadzaam, wenden tot meditatie. Kaarslicht meditatie is een vorm van meditatie die het wankelen van de geest onder controle houdt.

Wat is meditatie kaarslicht?

Kaarslicht meditatie is mediation open oog. Zoals de naam al doet vermoeden, deze stijl van meditatie, is de verwachting om een ​​kaarsvlam te stellen tijdens de meditatie. Voor velen is het makkelijker om zich te concentreren op een fysiek object die zich richten op een mantra of denkbeeldige voorwerpen zoals gesuggereerd in andere vormen van meditatie.


Wat gebeurt er in Meditatie Candle Light?

Wanneer u begint met het proces van meditatie, moet u eerst de plaats op basis van de praktijk. Schakel lichten, indien van toepassing. Cover ramen. U hoeft niet de kamer moet donker zijn. Het idee is om een ​​set up die slecht verlicht is te maken, maar het is comfortabel om op te zitten. Zorg ervoor dat de kamer is bij een normale temperatuur of een temperatuur die u comfortabel in bent.

Nu is het tijd om een ​​kaars aan te steken. Zitten op een afstand van ongeveer 50 cm van de bougie. De positie van de kaars moet op ooghoogte. Niet naar voren vallen, terwijl kijken naar de kaars of niet in te storten. Vergeet niet, je moet comfortabel zijn bij het zoeken naar de kaarsvlam. U kunt op een stoel zitten. Of u kunt kiezen om te zitten in kleermakerszit in de voorkant van de kaars, welke handig voor u is.

Gaan kijken naar de vlam. Als dat zo is, moet het beeld van de kaars je geest te vullen. In eerste instantie kan je het moeilijk om zich te concentreren, en de ogen kunnen waterig draaien. Maar houd je vast aan een staat van rust te bereiken ogen. Tijdens het kijken naar de kaars, en uitademen. Als je het te houden, vind jezelf langzaam in een staat van concentratie en rust.

Voordelen van Meditatie Candle Light:

Kaarslicht meditatie helpt bij het verbeteren van uw mentale stabiliteit; op zijn beurt, het geven van uw must nodig gemoedsrust. En hier is hoe!

Sinds zijn de ogen gericht op de vlam van een kaars, zien ze niet iets boven de vlam. In een dergelijke situatie, de hersenen ontvangen nieuwe informatie te verwerken. En 'de zenuwen van je oog die signalen naar de hersenen sturen. Maar in dit geval wordt geen signaal. Hierdoor plaatjes naast de kaars beginnen te vervagen van uw visie. Tijdens de ervaring, terwijl de ogen open, zie je alleen de vlam en niets anders.

Interessant elke kleur kaars verspreidt verschillende vormen van energie tijdens de meditatieproces. Bijvoorbeeld, is een witte kaars stok ontworpen voor de duidelijkheid in de visie, wijsheid voor indigo, turkoois voor genezing, geel voor de innerlijke kracht en zelfvertrouwen, oranje kaars aan de mogelijkheid om een ​​verlies te overleven, rood voor moed en fysieke kracht, nam voor warmte en empathie etc.

Dus als je de praktijk kaarslicht meditatie, kunt u de kleur van de kaars op basis van wat u wilt bereiken tijdens het proces van meditatie te kiezen.

We hopen dat dit artikel dient als de eerste stap om uw kaars meditatie beoefening van licht om innerlijke rust te vinden. Hoewel deze vorm van meditatie is absoluut onschadelijk, kunt u het advies van een yoga-goeroe te zoeken voor de duur van het proces.

Denk kaarslicht meditatie helpt je een individuele mentaal sterker? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha