Wat zijn de verschillende soorten van roos vlokken en hoe om ze te stoppen?Je begon schuwt het je garderobe helemaal zwart? En een hoed heeft opeens een accessoire onvermijdelijk? Nou, is het misschien tijd om de werkelijkheid 'stoere' onder ogen te zien. Je hebt roos.

Ja, het is vervelend en nogal onhandig soms, maar het goede nieuws is dat het behandelbaar. Wat je nodig hebt om te zorgen voor hen verhindert te verhogen abnormaal. Roos kan worden veroorzaakt door verschillende redenen. Deze omvatten:


  • Droogte van de hoofdhuid
  • Shampoo infrequent
  • Gist zoals schimmels
  • Eczeem

Alle bovenstaande redenen kunnen resulteren in die kleine witte vlokken genoemd roos. Kan je gevoel van eigenwaarde belemmeren indien onbehandeld voor een lange tijd. Waarom wachten als je eenvoudige zelfgemaakte remedies aan de redding.

Voordat ik inga op de manieren die kunnen helpen om roos te verwijderen, moet u het type te identificeren. Verschillende soorten van roos zijn verschillende remedies. Dus, is het belangrijk om eerst te begrijpen van het type en om de juiste behandeling gedaan. Het zal u helpen voorkomen dat veel trial and error methoden die verdere schade aan de hoofdhuid en het haar kan veroorzaken.

Verschillende types van grote witte roos vlokken

Droge huid Roos Related:

Roos wordt veroorzaakt door droge huid is een van de meest voorkomende. Vooral tijdens de winter, je haar wassen met warm haar heeft de neiging om het te droog en schilferig te maken.

Olie Related Roos:

Een andere veel voorkomende oorzaak is de ophoping van olie talg afgescheiden van je hoofdhuid. Wassen gewoonten van onjuiste of onregelmatige leiden vaak tot dit type. Als je haar en hoofdhuid is niet schoon, de olie talg/huid combineert met alle dode huidcellen en vuil vormen jeukende vlokken.

Roos Schimmel:

Malassezia, een schimmel, is van nature op de huid en hoofdhuid. Normaal deze schimmel heeft beperkte groei. Maar, overmatige olie op de hoofdhuid dient als voedsel voor deze schimmel, en aldus bijdraagt ​​tot enorm groeien. Deze schimmel produceert oliezuur als metabolisch bijproduct. Dit oliezuur op zijn beurt veroorzaakt een toename van de omzet van de huidcellen, waardoor ongewenste witte vlokken.

Aandoeningen gerelateerd Roos:

Oorzaken kunnen zijn ernstige infecties in verband met de hoofdhuid. Bijvoorbeeld, psoriasis veroorzaakt overmatige productie van huidcellen op de hoofdhuid. Dit leidt tot schilferige huid. Ze betaalde en te combineren met vuil en talg olie resulteert in roos. Ook eczeem schuift de huid jeukende en schilferige worden.

Roos Stop, Stop Jeuk - stappen naar Hair & hoofdhuid gezond

De behandeling door professionals kan zeker geven goede resultaten, maar wat dacht je van een aantal eenvoudige home remedies voor roos? Je kon alleen maar dezelfde geweldige resultaten te krijgen zonder de uitgaven die extra cent!

Laten we proberen een aantal eenvoudige home remedies om borstel uit dat hardnekkige grote vlokken van roos:

  • Neem 2 eetlepels van hooi Griekse (methi) zaden en week ze een nacht in water. Nu, vermalen tot een fijne pasta. De volgende ochtend, dit toepassen op de hoofdhuid en laat het ongeveer een half uur. Zodra het droogt, wassen met zeep-moer/ritha of gewoon water. Fungeert als een effectieve tonic voor het haar na een douche.
  • Vers limoensap (een theelepel) voor de laatste spoeling, terwijl het wassen van haar wonderen kan doen.
  • Breng een pasta van citroensap en Fuller's aarde op de hoofdhuid wekelijks.
  • Masseer de hoofdhuid met kwark voor ongeveer een half uur vóór het wassen ook is bekend dat het een effectieve maatregel zijn. Je kunt het nog effectiever te maken, het bijhouden van de wrongel in de open gedurende ten minste drie dagen.
  • Meng ciderazijn water in gelijke hoeveelheden. Wrijf op je hoofdhuid voor het wassen van het haar. Dit kan roos zeer effectief los.
  • Goede hygiënische praktijken, zoals een goede en regelmatige wassen van het haar en schoon te houden de hoofdhuid is de beste manier om roos te bestrijden.

Pas deze eenvoudige zelfgemaakte remedies en zeggen bye-bye om die grote vlokken van roos!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha