Wat zijn de verschillende soorten piercing?Geboren als een onderdeel van punk cultuur in de VS, heeft piercing uitgegroeid tot een populaire trend in de wereld van vandaag. Deze body art is een unieke fashion statement, en India is niet achter in het volgen van deze trend verlaten.

Piercing gaat prikken een lichaamsdeel met een scherpe naald te voegen of te corrigeren een sieraad zoals ringen. Afgezien van de stijl, zijn piercings ook gemaakt voor culturele voorkeuren, religieuze en seksuele. Piercing kan symboliseren de gotische mode, maar als gedaan onder hygiënische omstandigheden kunnen infecties en allergische reacties veroorzaken. Vandaag de dag wordt piercing niet beperkt tot vrouwen, net als mannen zijn begonnen om deze kunst te nemen.


Vergelijken Piercing Tussen de oudheid en vandaag

Hoewel verloop van tijd gewijzigd, trend van body piercing gaat terug naar oude tijden, toen mensen gebruikt om hun lichaam doorboren voor verschillende religieuze redenen. Dus de kunst van piercing gemarkeerd rites de passage en spirituele bevrijding. Aan de andere kant, sommige mensen liever intieme piercing of erotische seksuele verbeteringen.

Vandaag mensen herkennen piercing als de gotische mode of een mode-accessoire in vet of om een ​​verklaring af te leggen. De posities inzichtelijke verandert met de tijd. In de afgelopen tijd, de piercing is een model meer zichtbaar bij mannen en vrouwen.

Verschillende soorten Piercing

Laat het ons weten de verschillende soorten piercings en hun betekenis.

Oorpiercing:

Oor piercing is waarschijnlijk de oudste vorm van boor nog steeds de praktijk de oudheid. Dit gebeurt op alle gebieden van de oren zoals kraakbeen en kwab. Een van de meest populaire stijlen is de tragus piercing, die dekking biedt voor de opening van de gehoorgang. Oorbellen elegante look, en je kunt gaan voor meer dan een piercing op beide oren.

Neusgat Piercing:

Samen met het oor piercing, neusgat piercing dateert uit oude beschavingen en was het meest gangbaar in de Amerikaanse Indianen. Hij maakte zijn weg naar India in een later stadium, hoewel sommige mensen fout neusgat piercing als een lokale cultuur van India. Neusgat piercing is een populaire keuze voor het gezicht piercings. De neus is de eerste plaats waar gezicht piercings begonnen. In aanvulling op de neusgaten, septum is een andere populaire plek voor nasale perforatie. Septum perforatie identificeert de basis van de neus op de verdeler nauw huid. Septum piercing wordt vaak gekenmerkt door een ring om een ​​statement te maken.

Wenkbrauw Piercing:

Wenkbrauw piercing maakte zijn entree in 1970. Piercing Wenkbrauw is een unisex benadering, en wordt gezien voornamelijk in Amerikaanse bedrijven. Deze stijl van de wenkbrauw piercing is nu langzaam slikte de jeugd van Zuidoost-Aziatische landen en Europa. U kunt proberen een aantal kleine sieraden op doorboord wenkbrauwen.

Tong Piercing:

Kunstenaar Master Elayne Angel heeft de kunst van het tongpiercing geïntroduceerd. Sindsdien heeft tongpiercing de harten van veel Amerikanen gewonnen. Deze techniek is niet populair in de rest van de wereld in vergelijking met andere vormen van piercing. Echter, dappere jonge mensen over de hele wereld verkiezen.

Tepel Piercing:

Deze extreme mode majorly gezien in het mannelijke geslacht. Meestal versierd door de Amerikanen, hebben mensen in India en Zuid-Afrika ook aangepast deze stijl. De neiging van de tepelpiercing dateert uit het Victoriaanse tijdperk toen de mensen gebruikt om zijn tepels doorboren als onderdeel van hun cavalerie en waarde.

Body piercing is een gotische kunst die het mogelijk maakt een persoon om zijn standpunten over bepaalde onderwerpen te uiten. Niet iedereen gaat naar deze kunst bold; het kost heel veel sterkte voor een persoon om de look sport. In aanvulling op het bovenstaande, zijn er verschillende andere piercings op gebieden zoals de lippen, navel enz. Bent u van plan om een ​​piercing? Ga je gang en pronken met je nieuwe mode-accessoire!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha