Wat zijn de verschillen tussen ricinusolie en kokosolie?Welke olie gebruik je? Castor olie of kokosolie? Heb je je ooit afgevraagd wat elk van deze staat bekend om? Nou, ze hebben allebei hun eigen set van voordelen. Afhankelijk van de problemen die je hebt en de zorgvuldigheid vereist, elk van de twee oliën kunnen worden gebruikt in overeenstemming met uw behoeften.

Maar wat is het verschil tussen ricinusolie en kokosolie? Beide verrassende voordelen ten opzichte van haargroei en onderhoud. Maar beide van deze oliën hebben verschillende componenten en dus variëren in hun kwaliteit en het effect dat ze hebben op je haar.


Dus wat zijn ze? Lezen om erachter te komen!

Castor Oil Eigenschappen:

Dik in de consistentie wordt ricinusolie vaak verkeerd geïnterpreteerd vanwege de voordelen voor huid en haar. Maar tot onze verbazing, het is een prachtige natuurlijke remedie die verdikking en haargroei bevordert. In feite, niet alleen op de hoofdhuid, het kan ook worden gebruikt voor de wenkbrauwen en de wimpers te dik, lang en sappig zo snel en gemakkelijk. Hier is hoe dit gebeurt:

  1. Ricinusolie heeft hoge hoeveelheden ricinolzuur, waardoor sterk anti-bacteriële en anti-schimmel aard. Dus, het aanvallen van de bacteriën en schimmels die leven in de wortels van het haar en voorkomen dat ze groeien.
  1. De dikte van ricinusolie is ook een voordeel dat het voorkomt haaruitval door bekleding aangenaam en helpen verblijf stevig op zijn wortels.
  1. Rijk aan omega 9, ricinusolie blijkt een bron van voeding voor het haar, haarzakjes en de huid vergelijkbaar zijn. Kan doordringen tot diep in de huid en het haar wortels en voedt ze zo fijn waardoor ze sterker.
  1. Een ander voordeel van ricinusolie voor haar is dat het maakt het haar glanzend en glanzend. Bovendien, wanneer regelmatig toegepast, kan iemand helpen heeft steil haar, dat is gemakkelijk hanteerbaar en sterk ook!
  1. Er moet castorolie te gebruiken met mate omdat zelfs een kleine hoeveelheid van het zeer dik en kunnen verspreid nogal zwaartepunt van de hoofdhuid. Dus, bewijst ook zeer kosten-vriendelijk zijn, aangezien het gebruik ervan en de prijs die in de markt heeft.

Met al deze functies, ricinusolie is in feite de olie droom voor al diegenen die willen hun verloren haar terug te krijgen of maken het haar sterker! Echter, kokosolie is een haalbare optie in dit verband; hier is hoe:

Kokosolie eigenschappen:

Als de ricinusolie is voor de behandeling van haar om kwesties zoals haaruitval en haarverlies, kokosolie is dat de olie die u wilt toevoegen aan uw reguliere regime haarverzorging. De olie heeft eigenschappen die het haar tegen milieu-omstandigheden beschermt en onderhoudt ook lang gehydrateerd. Hiermee helpt ook haar langer en sterker zo handig groeien.

  1. Kokosolie is zeer nuttig bij het behandelen en voorkomen van roos omdat het anti-schimmel, anti-virale en anti-bacterieel. Tegelijkertijd voorkomt ook problemen zoals luizen en haaruitval want deze bevat vitamine E en K in aanzienlijke hoeveelheden.
  1. Regelmatige massage met kokosolie verbetert de gezondheid van het haar cuticula en versterkt de haarfollikels, waardoor de verbetering van de sterkte van het haar. Vervolgens masseer je haar met deze olie houdt het haar en de hoofdhuid gehydrateerd en beschermt ze zo tegen stof en milieuvervuiling.
  1. Kokosolie is rijk aan laurinezuur, caprinezuur en een aantal essentiële vetzuren plaats bieden eiwit aan het haar en aldus helpen om hun kracht te behouden en voorkomen dat ze breken en vallen.
  1. De massage met kokosolie verhoogt ook de bloedcirculatie in de hoofdhuid en zorgt voor een gezonde toevoer van zuurstof aan het haar, waardoor het sterker, zachter en gezonder.
  1. Kwesties zoals gespleten haarpunten, haarbreuk, haar ruw/kroezend worden ook aangepakt met het gebruik van kokosolie op een regelmatige basis.

De bovenstaande analyse blijkt dat zowel de kokosolie en ricinusolie zijn prachtige producten voor haarverzorging. De keuze je maakt tussen deze afhankelijk van het type probleem dat u wilt pakken. Als zijn haaruitval en herwinnen haar, ga dan in ricinusolie, en als het regelmatig onderhoud van haar dat we het over hebben, dan is kokosolie moet uw keuze!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha