Wat zijn de verschillen tussen de Black Castor en ricinusolie?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 45


Je zou hebben gehoord van castor olie en ricinusolie zwart. Maar weet u welke van deze is beter? Wat zou het verschil tussen de twee? Dit bericht heeft de antwoorden! Wil ze weten? Ga verder met uw bed!

Wonderolie:

Castor olie is de olie die wordt gewonnen uit de zaden van methodisch castor plant. De voordelen van ricinusolie zijn ontelbaar, en wordt veel gebruikt in de hele wereld. Het kan extern worden toegepast op het lichaam en kan ook worden ingenomen intern. De olie staat bekend om zijn therapeutische eigenschappen. Dit brouwsel geneesmiddel wordt voornamelijk gebruikt voor de haargroei, huidverzorging, gezondheid en welzijn, lichaamsmassage, aandoeningen behandeling, inductie van de arbeid, huismiddeltjes en nog veel meer. Ricinusolie is anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-virale aard.


Castor olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren - geel, helder en zwart. Ricinusolie ruwe olie in zijn natuurlijke vorm is lichtgeel. Onzuivere gele olie, zuiver wordt gewonnen uit de zaden van samendrukken van de zaden bij hoge druk, en deze methode is bekend als koude persing. Wanneer olie wordt geëxtraheerd door de werkwijze van koudvervormen, kan de eigenschappen van de olie intacte dan met warmte waardoor het essentie olie degradeert blijven.

Nadat de ruwe olie wordt onderworpen aan de raffinage en bleken blijkt kleurloze of enigszins helderder en daarom wordt aangeduid als castorolie duidelijk. Deze werkwijze heeft tot doel het jodiumgehalte in ricinusolie duidelijk verminderen. Dit is omdat hoe meer filteren, de verfijnder in zuivere vorm en de kleur lichter olie in het proces. Echter, de olie lichter betekent niet noodzakelijk dat het beter is. In de markt, zijn bleke versies van ricinusolie, en deze hebben de neiging om additieven, parfums, minerale oliën, enz. Hebben, die het niet zo zuiver maakt. Dus controleer altijd de ingrediëntenlijst voor het kopen van een fles wonderolie.

Black Castor Olie:

De legende wil dat de wonderolie zwart is zwart, want het is meer geconcentreerd, natuurlijke en minder bewerkt. Dit is echter niet waar. De reden ricinusolie zwart zijn omdat het wiel bonen worden geroosterd, geroosterd en asresten van de werkwijze wordt aan de olie toegevoegd om het van de oorspronkelijke gele kleur zijn variatie donkerder. Castor olie zwart is meer algemeen aangeduid als de Jamaican Black Castor Oil (JBCO), aangezien het proces van het toevoegen van de as uit de geroosterde zaden oorsprong in Jamaica.

Het is niet alleen de kleur, maar de geur van de olie te onderscheiden. Castor olie heeft een zwarte rokerige geur - de geur van verbrand zaden. Aan de andere kant, de ruwe gele olie heeft een uitgesproken geur ook, maar het is gemakkelijk verweekt of die tijdens het raffinageproces. Ook is er een klein verschil in de niveaus van viscositeit van ricinusolie en ricinusolie gewone zwart. Terwijl alle varianten van castor olie zijn over het algemeen vrij dikke, zwarte olie is een beetje 'wat dikker in consistentie dan de wonderolie duidelijk.

Welke is beter?

Komende tot het punt, dat is het vaststellen dat ricinusolie is beter is gewoon een kwestie van debat. Sommigen beweren dat de aanwezigheid van as uit de geroosterde zaden maakt de zwarte ricinusolie is niet zuiver als een schot, terwijl anderen kunnen het niet eens, zeggen dat de as is gewoon een bijproduct van hetzelfde castorbonen en dan gewoon draagt ​​bij aan de essentie van de olie. Echter, in termen van resultaten, alle varianten van ricinusolie om identieke voordelen. Tot slot, het komt allemaal neer op uw persoonlijke keuze en wat werkt voor u!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha