Wat zijn de remedies voor haaruitval tijdens de pre en na de zwangerschapZwangerschap is waarschijnlijk een van de meest gekoesterde ervaringen in het leven van elke vrouw. Echter, een onaangename geheugen verbonden met de wachttijd voor alle moeders is het probleem van chronische haaruitval dat tijdens en na de zwangerschap moeten maken. Het verliezen van bosjes van haar elke dag is een nachtmerrie situatie dat zwangere vrouwen moeten doormaken als gevolg van hormonale veranderingen, stress en anticipatie, de snelle groei en hoge voedingswaarde eisen vooraf en zwangerschap te posten. Terwijl sommige vrouwen beweren verbeterd en verdikte haar tijdens zwangerschap, het probleem van haarverlies voor de resterende oppervlakken hoofdzakelijk moeders tijdens de aanvankelijke verwachting. Postpartum haaruitval wordt geconfronteerd met bijna alle vrouwen tot ongeveer vijf maanden de tijd om de baby te leveren. Dit probleem kan worden behandeld met dieet en haarverzorging gezonde voeding, het vermijden van stress, praktijk pre- en postnatale yoga, natuurlijke remedies en medicijnen.

Oorzaken:

Fragmentarisch haarverlies of haaruitval tijdens de zwangerschap veroorzaakt door een aantal factoren. Door de snelle groei en verhoogde voedingsbehoeften tijdens en na de zwangerschap, het lichaam ondergaat veelvuldig uitdroging en vermoeidheid. Dit veroorzaakt het haar en hoofdhuid vocht verliezen en droog en jeukende, waardoor de haarfollikels zwak en gevoelig. De status van ondervoede hoofdhuid veroorzaakt haaruitval en roos. Stress, ongemak, anticipatie, hormonale veranderingen en schommelingen in oestrogeen niveaus tijdens de zwangerschap veroorzaakt ook dunner en haaruitval. Een slechte voeding en ongezonde tijdens de levensverwachting is lager in het voldoen aan de nutritionele behoeften van de moeder en de foetus, en is daarom verantwoordelijk voor haaruitval chronisch. Dit verlies van haar is nog steeds tijdelijk. Veel haarzakjes gaan in hun rustfase met het begin van de zwangerschap en beginnen te dalen snel bericht levertijd als onderdeel van de normale cyclus van het haar. Hier hormoonspiegels en de haarcyclus veranderen terug naar normaal. Dit leidt tot het probleem van dunner en fragmentarisch haaruitval na de zwangerschap. Het is ook bekend dat de regeneratie en groei na de zwangerschap snel plaatsvindt en aldus ook vrouwen weer hun mooie lokken in geen tijd.


Remedies voor haaruitval tijdens de zwangerschap:

De etiquette haarverzorging ideaal voor pre en post zwangerschap te helpen bij de bestrijding van het probleem van haaruitval en dunner:

Gezonde voeding:

Eet een gezonde, evenwichtige voeding die royale hoeveelheden groenten en fruit die het lichaam te verrijken met anti-oxidanten en flavonoïden is belangrijk omvat. Deze stoffen helpen bij het versterken en beschermen van de haarfollikels en het bevorderen van de haargroei.

Gentle haarverzorging:

Gebruik haarverzorging cosmetica zoals shampoo, moet je airconditioners, etc. die zacht voor de huid en het haar zijn en bevatten silica en biotine. Deze helpen voeden, hydrateren, beschermen en versterken van de haarzakjes en haren. De toepassing van natuurlijke en chemische vrije haarverzorging met huismiddeltjes is meer wenselijk tijdens de zwangerschap.

Vermijd stressvolle kapsels en styling instrumenten:

Aangezien de meeste van de haarfollikels in de rustfase tijdens de zwangerschap, zijn kwetsbaar. Zachte haren, losse haren stijlen en stress, zoals losse paardenstaart voorkeur tijdens de zwangerschap. Strak en stijf haar styling, kapsel duurt etc. kunnen haaruitval veroorzaken. Het gebruik van hair styling tools en cosmetica zoals drogers, krultangen, hot rods, haarspray en gels worden niet aanbevolen.

Stress en gelukkig blijven:

Stress en spanning zijn een ernstig gezondheidsprobleem voor de algehele welzijn van de moeder en het kind. Stress leidt ook tot haaruitval en daarom moeten zwangere vrouwen pre- en postnatale yoga, zwangerschap oefeningen en meditatie om deze aandoening te verlichten oefenen. Zij moeten ook gelukkig en blij voor de gehele periode van de zwangerschap en na te blijven.

Hormonale evenwicht:

Zwangere vrouwen moeten hun artsen en zorgverleners te raadplegen voor alternatieven om hen te helpen hun hormonale balans met medicijnen en andere middelen te behouden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha