Wat zijn de oorzaken van haarverlies bij vrouwen?Bron: Getty

Je verliest stukken van haar met elke slag van de borstel? Het is tijd om erachter te komen waarom je haar val en wat de oorzaak van uw haaruitval! Je kunt geen oplossing vinden, als je niet weet wat het probleem toch?

Maar voordat we naar de oorzaken, ik weet een ding dat je niet alleen bent! Haarverlies is een veelvoorkomend probleem dat overkomt iedereen, zowel mannen als vrouwen. Het enige verschil ligt in de patroonvorming en er is geen reden voor u om in verlegenheid gebracht op alle. Vrouwen hebben de neiging om haar van de zijkanten of de bovenkant van het hoofd te verliezen, terwijl een man begint vanaf de tempels.


Voor aankomst op de oorzaken, zijn er enkele grote mythen over haaruitval bij vrouwen die wijdverspreid zijn. Sta ons toe om ze eerst te verdrijven.

Omdat de haaruitval? Mythen over haaruitval/Verlies

Mythe 1:

Er is iets genetisch mis met je.

We gaan het heel duidelijk te maken. Het hebben van haaruitval, betekent niet dat er iets mis is in je chromosomen twee "X". Je bent nog steeds volledig vrouw en je moet blijven geloven in deze.

Mythe 2:

Was je haar te vaak

De volgende keer dat sommige geven dit aan u als een reden om niet om te lachen naar hen. Was je haar wanneer onnodig gedaan kan uitdroging en broosheid veroorzaken, maar zeker niet de oorzaak van de brede haaruitval optreedt.

Mythe 3:

Borstel

Geen poetsen maakt je niet kaal te maken. Het zal je haar kroeshaar als je te poetsen, maar zal niet kaal gaan. Dit is een feit. Maar het is zeker niet van plan om het haar op je hoofd zo kalm over dat scheuren.

Mythe 4:

Behandelingen en haarkleuring

We hebben allemaal graag wat plezier met onze kapsels hebben. Dus kleur die we en perm en rechttrekken, zoals wanneer we willen. Houd het op. Is niet van plan om te leiden tot de ontwikkeling van extreme haaruitval u al gevoelig voor het.

Mythe 5:

Scheren van je hoofd

Scheer je hoofd, als je wilt. Maar als je verwacht dat je haar dikker als je groot bent, zul je teleurgesteld worden.

Uitleg van de redenen voor haar verlies moeten we een kleine omweg te nemen in de verschillende fasen van de haargroei. Dus geduld met ons voor een beetje 'meer kunt.

Fasen van de haargroei

Haargroei is een beetje 'iets te fases. Net als elk ander ding organische, dus geen verrassing. De groeicyclus wisselt tussen twee fasen, de anagene en telogene

Stap 1: Anagene

Dit is de fase waarin het haar groeit uit de follikels en de as voortdurend gebouwd voor de lengtetoename. Deze fase duurt ongeveer 3 jaar bij de meeste mensen. Dus wat uiteraard ook uitte de groeifase.

Stap 2: Telogen

Dit is de tweede en laatste fase die de rustfase waarin het haar stopt met groeien en ligt daar tot de nieuwe haren die groeit uit dezelfde follikel niet duwen. En dan de naam, de rustfase

Het is een deel van de cyclus, waarbij ongeveer 15 en 20% van haar is altijd in rust, maar door een aantal factoren Ergens een belangrijk deel van het haar dat niet ook moet worden ondersteund slaat de rustfase en dit is wat resulteert in het verlies van haar of haarverlies.

Zoals we al eerder zagen, de haaruitval optreedt bij zowel mannen als vrouwen in gelijke mate. Ze enige verschil ligt in het model. Dus laten we nu overgaan tot de patronen en oorzaken van haaruitval en verlies bij vrouwen. Ja, we zijn eindelijk hier!

Waarom vallen Hair gebeurt er dan? Patronen

Reden 1: telogene effluvium

Als u een vrouw bent en plotselinge verlies van haar hebben ervaren op de hoofdhuid en door het hele lichaam, dan heb je de telogene effluvium heel gebruikelijk.

Dit is een aandoening die meestal wordt veroorzaakt door stress, en niet onmiddellijk na activering optreden. Maar als dat zo is, een groot aantal van uw haarlokken plotseling duiken in de telogene fase en zie je dunner wordend haar over de hele hoofdhuid.

Reden 2: alopecia androgenetica

Dit is een model dat wordt beïnvloed door hormoonniveaus in het lichaam. Dit wordt veroorzaakt door DHT enzym dat vrijkomt door androgenen bij mannen en vrouwen. Dit leidt tot de verdunning van de haarfollikels in een tijdsperiode, en meestal gebeurt met de leeftijd. Het model is echter verschillend dunner bij vrouwen. Heeft een terugwijkende haarlijn, maar algemeen dunner worden op de hoofdhuid niet te laten zien, maar vooral over de bovenkant en zijkanten.

Redenen voor haarverlies:

Redenen voor haarverlies zijn veel, maar hier zijn enkele van de meest genoemde.

  • Dressing : Wanneer nog steeds herstellende van een zware operatie of zwangerschap, kon je grote brokken van haar elke dag te verliezen voor ongeveer 2 maanden later. Dit kan te wijten zijn aan het feit dat niet goed reageert op een bepaald type geneesmiddel.
  • Spanning : Dit is een factor die echt werkt een aantal van ons allemaal! Hoe meer stress, minder tijd is onze haren blijft bij ons.
  • Medische aandoeningen : In sommige gevallen kan de ziekte ook de oorzaak van haarverlies, zoals sommige auto-immuunziekten of misschien schildklier. Zowel hypo en hyper schildklier problemen kan leiden tot ernstige haaruitval.
  • Voedingstekorten : gezond lichaam resulteert in mooi haar! We weten allemaal dat. Dus als je niet geweest zijn goed eten, hoe kan je dan verwachten dat je haar aan de voeding die ze nodig hebben om mooi te zijn te krijgen. Het ontbreken van een aantal essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, zink, ijzer en eiwit kan schade aan uw haar echte veroorzaken. Dus, let op je voeding.
  • Schimmelinfecties van de hoofdhuid : Soms, schimmelinfecties op de hoofdhuid kan veroorzaken haren broos worden en vallen. Dit leverde in ieder geval een andere reden voor het verlies van haar.
  • Naast het behandelen van haar : Niets gaat ongemerkt en als je meer geweest zijn om je haar te behandelen, zult u de borden zien. Niet over-rechttrekken en styling!
  • Menopauze: De daling van oestrogeenniveaus leidt tot een aantal veranderingen in het menselijk lichaam worden vrouwen bestemd om hun haar verliezen in dit stadium
  • De geboorte van het kind: Everything emotionele gek hormonen resulteert in een grote hoeveelheid haarverlies in dit stadium.

Begreep u wat zou de reden voor uw haaruitval nu zijn?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha