Wat zijn de oorzaken van haaruitval bij jonge vrouwen?Haar wordt beschouwd als activiteit schoonheid van vrouwen. Het vertegenwoordigt een goede gezondheid, jeugd en sex-appeal. Gezond haar is vol, lang en glanzend. Vrouwen besteden veel geld voor de aankoop van producten voor haarverzorging om het uiterlijk van hun haar te verbeteren. Helaas zijn veel jonge vrouwen ook last van haaruitval. Haaruitval kan trauma, geestelijke of psychische problemen zoals depressie, stress, een laag zelfvertrouwen en een laag gevoel van eigenwaarde veroorzaken. Plotselinge dunner worden van haaruitval en haar zijn de meest voorkomende problemen van jonge vrouwen. In dit artikel zullen wij u helpen de oorzaken van haaruitval bij jonge vrouwen te begrijpen en verdiepen van de manieren om ze te behandelen. Dit zal u helpen dit probleem op de beste mogelijke manier te beheren.

Oorzaken van haaruitval bij jonge vrouwen:

Na de bevalling:

Wanneer een vrouw zwanger, de hormonen oestrogeen in haar lichaam op een hoog niveau. Dit helpt om je haar gezond te houden. Echter, na de bevalling, haaruitval neemt toe naarmate de oestrogeen daalt tot normale niveaus.


Drugs:

Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, pil, hoge bloeddruk pillen, antidepressiva, bètablokkers en artritis pillen kan leiden tot haaruitval bij jonge vrouwen.

Chirurgie:

Chirurgie van invloed op de gezondheid en daarom je haar. Dit vereist ook zware medicijnen die je haar kan beschadigen en leiden tot haaruitval.

Crash diëten of gebreken:

Gebrek aan voedingsstoffen zoals ijzer, omega-3 vetzuren, eiwitten, zink en vitamine C verzwakt de haarfollikels bij jonge vrouwen.

Jonge vrouwen, die zware periodes krijgen of ijzertekort, kan de rode bloed cellen missen. Rode bloedcellen helpen dragen zuurstof naar de cellen in je lichaam om u te voorzien van gezond haar.

Stress:

Stress leidt tot de productie van androgenen, waarvan de haarzakjes krimpt en veroorzaakt haaruitval.

Schildklier problemen:

Schildklier omstandigheden leiden tot haaruitval als gevolg van hormonale onbalans. Hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie zijn hormonale onevenwichtigheden die leiden tot haaruitval.

Erfelijkheid:

Ongeveer 90% van hetzelfde haartype als familie. Legacy effecten worden eveneens waargenomen bij jonge vrouwen.

Auto problemen met het immuunsysteem:

Dit probleem van haarverlies is ook bekend als "alopecia". Er zijn vele typen alopecia zoals:

Androgenetica alopecia- De meest voorkomende vorm van haarverlies bij vrouwen onder

Telogen effluvium- Het is een chronische aandoening van haaruitval veroorzaakt als gevolg van ondervoeding, infecties, traumatische gebeurtenissen in het leven of stressoren.

Tractie alopecia- Dit wordt veroorzaakt door de schade van de haarzakjes als gevolg van strakke kapsels, vlechten of paardestaarten

Chemo-therapie:

Haaruitval als gevolg van chemotherapie is de ergste bijwerking van chemo. Chemotherapie invloed op alle cellen in je lichaam, waardoor dunner of haaruitval.

PCOS:

Dit wordt veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden in het lichaam. De eierstokken beginnen te veel mannelijke hormonen die leiden tot onvruchtbaarheid veroorzaken.

Sommige oplossingen voor overmatige haaruitval bij jonge vrouwen:

Minoxidil kan worden gevonden in Rogaine voor vrouwen. Deze oplossing kan topisch worden aangebracht. Dit kan genezen haaruitval bij jonge vrouwen. Dit moet worden gebruikt als een dagelijkse aanslag kan leiden tot het probleem te geven.

Systemen van haartransplantatie is een methode binding. In deze, is het haar om je hoofdhuid bevestigd.

U kunt pruiken gebruiken, als je veel haaruitval.

Haartransplantatie is een chirurgische procedure. In deze werkwijze worden de haarfollikels uit de nek en getransplanteerde haar.

Provillus voor vrouwen is een DHT blocker die werkt bij sommige jonge vrouwen die slachtoffer zijn geworden van ernstige haaruitval.

Voeg meer voedingsstoffen aan uw dieet voor een goede haargroei. U kunt wortelen, paranoten, walnoten, zalm, spinazie, zuivelproducten met weinig vet, volle granen en groenten voor gezond haar verbruikt.

Verhoog de bloedtoevoer naar de hoofdhuid haaruitval en stress te behandelen.

Het kan een hoofdmassage leveren aan het verbeteren van de bloedtoevoer naar de hoofdhuid en het haar verlies lager.

Voor vragen of opmerkingen, dan kunt u commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha