Wat zijn de oorzaken van de val Sensation tijdens de slaap?Heb je ooit struikelde gevoel wakker, dat is naar beneden vallen? Heeft u vaak merkt dat je met levendige sensaties van het vallen van een hoogte tijdens de slaap? Dit gevoel, ook bekend als de hypnagogische schok, is normaal. Maar zorg moet worden genomen, zo niet verdwijnen.

Dus, hoe kun je omgaan met dit gevoel? Wat kun je doen? Wilt u de antwoorden te hebben? Lees dit bericht!


Wat is Hypnagogic Jerk?

Vallende Sensation tijdens de slaap, of hypnagogic eikel, is een onvrijwillige samentrekking of een myoclonische eikel (1). Het gebeurt meestal terwijl u slaapt of beginnen te gaan slapen. Deze eikel wekt vaak plotseling. De krimp lijkt op een 'sprong' als je bang bent en wordt meestal gepaard met een gevoel van de val (2).

Vallende Sensation tijdens de slaap:

Om de oorzaken van dit gevoel te begrijpen, moet je je slaap cycli begrijpen. Slaap is verdeeld in fases (Stages 1,2,3,4 en REM-slaap) en cycli (de laatste voor 90-110 minuten) (3).

Normaal gesproken is het alleen het fysieke lichaam dat de slaap nodig. De geest of je geweten niet slaap nodig. Je bewustzijn kan glanzend zijn en glans verschillend zijn op verschillende tijdstippen.

Wat meestal gebeurt is de meerderheid van de mensen zoals jij en ik verlies de helderheid van hun gedachten bij het fysieke lichaam slaapt. Hoewel dit niet altijd het geval, het gebeurt meestal, als je je lichaam trainen om af te sluiten tijdens het slapen. Als u tijdens de slaap lucide kan blijven, zal u genieten van een ervaring uit-van-het-lichaam (astrale projectie).

Uw astrale lichaam (pyschosoma) heeft geen gewicht als je fysieke lichaam, en daarom is het zweeft rond je fysieke lichaam tijdens de natuurlijke slaap. Als je geest is niet helder, terwijl dit gebeurt, kunt u geen gevoel out-of-the-body te ervaren. Als we slapen, ervaren we een laad bio-energie die vaak samenhangt met het astrale lichaam scheidt van het fysieke lichaam. De natuurlijke klaring van het astrale lichaam (soma) van het fysieke is de meest voorkomende oorzaak van het gevoel val, dat is het resultaat van uw energie uitgebreid op dat moment.

Je bewustzijn opnieuw verbinding met uw fysieke lichaam als je wakker wordt. In de ochtend, het proces langzamer en opnieuw verbinden is normaal en constant. Dit is de reden waarom niet het gevoel van 's morgens te ervaren. Als je wakker wordt buiten het fysieke lichaam, dat is, net als je rond waren, de plotselinge schok veroorzaakt psychosomatische integreren met het fysieke lichaam bijna onmiddellijk. Hoe maak je een moment van helderheid te vinden, en je astrale lichaam zweeft om je heen, het fysieke lichaam integreert de ervaringen van het astrale lichaam, en de plotselinge schok kan soms weerspiegelen een gevoel van het vallen van grote hoogte.

Soms is deze aandoening kan worden veroorzaakt door neurologische aandoeningen ook. Er zijn talloze studies over kinderen neurologisch uitgedaagd ervaren herhaalde gevallen van hypnagogic schokken (4).

Remedies voor Hynagogic Jerk:

Er zijn een aantal manieren om deze ervaring out-of-het-lichaam voorkomen. U kunt overwegen de praktijk meditatie technieken die u in staat om verbinding te maken met je geweten.

Hoe ontkoppeling natuurlijk met je geweten is wat de oorzaak van de sensatie van het vallen, moet u overwegen meditatie en andere technieken van de bouw van energie en activiteit.

Ontspannings- en ademhalingsoefeningen kunnen ook helpen voorkomen dat schokkerig hypnagogic. Zoals u ontspanning oefenen, met de tijd zal diepere niveaus van ontspanning te ontwikkelen en ook uitbreiden van uw energieën. Als je genoeg oefenen en te ontspannen diep, kan je een punt waar je het gevoel een gevoel van zweven, waar je nauwelijks kunt voelen de aanwezigheid van je fysieke lichaam om je heen te bereiken.

Dus de volgende keer dat je wakker vallen, maak je geen zorgen. De conditie is heel normaal. Als de aandoening komt vaker, wilt u misschien om jezelf onderzocht door een arts.

Vertel ons over uw ervaringen out-of-the-body hier. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha