Wat zijn de oorzaken gebarsten hielen?Zoals ze zeggen, is een man veroordeeld door zijn schoenen en een vrouw met haar voeten!

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Ian Armstrong

Gedichten zijn geschreven in de geschiedenis van de schoonheid van de voeten van een vrouw. Ook zijn er prachtige schilderijen met vrouwelijke voeten. Naast al deze goed commentaar, er zijn zo veel advertenties die enkele mooie voeten bogen. Echter, met een hoge in perfecte conditie is een tijdrovende taak. Regulier werk en drukke schema's kunnen ontmoedigen van het nemen van pauze en focus op je voeten.


Gebarsten hielen oorzaken

De oorzaken van barst in hakken voet kan om verschillende redenen. Sommigen van hen zijn hieronder vermeld:

Langdurig staan ​​kan leiden tot verharding van de huid op de voeten, die vervolgens kunnen afmelden. De enige manier om dergelijke voorwaarden te voorkomen is om gedempte schoenen te dragen. Neem ook regelmatig een pauze om te verhuizen staan ​​voor een lange periode.

Harde vloeren kunnen ook scheuren in uw voeten veroorzaken. Constante druk op de huid kan het probleem verergeren. Op lange termijn, het hielbeen te groot, wat leidt tot pijn.

Obesitas, samen met langdurige aandoening kan leiden tot een verhoging van de druk op de voeten.

Voortdurend dragen hetzelfde soort schoeisel, in het bijzonder schotels scheuren kunnen veroorzaken. Het blootgestelde deel van de voet kan ook leiden tot gebarsten hielen.

Voortdurende blootstelling aan water leidt tot gebarsten hielen. Dit is voornamelijk een beroepsrisico.

De huid op de hielen dikker met de leeftijd en kan barsten-up tijd. Met toenemende leeftijd, de huid de neiging de elasticiteit en vocht verliest.

Te veel warme douches hebben hetzelfde effect op zijn hielen, terwijl de rest van je huid. Vermijd het gebruik van warm water tijdens pedicures. Was uw voeten twee keer per dag en droog de spons droge huid na elke wasbeurt zorgt ervoor dat uw hielen beschermd.

Medische aandoeningen zoals vitamine deficiëntie, diabetes, schildklieraandoeningen en psoriasis kunnen barsten hiel veroorzaken.

Vermijd het gebruik van agressieve zeep op je hielen. Ze strips het vocht uit de huid!

Te veel wassen kan verwijdering van te veel lagen van de huid, wat resulteert in excessieve droogheid en barsten.

1 Maar één van de belangrijkste oorzaken is het gebrek van hydratatie. Hij drinkt veel hydratatie.

Tips om aantrekkelijke voeten maken:

• regelmatige pedicures : Pedicure helpen zich te ontdoen van dode huidcellen op een regelmatige basis. Reguliere pedicure zorgt ervoor dat uw voeten in goede conditie.

• uitwendige vochtigheid : Voor het naar bed gaan wassen uw voeten, handdoek droog en breng een voetcrème. Voetcrèmes zijn ontworpen om diep te voeden de huid hard op de voeten. U kunt de wonderen in een week te zien.

• Vaak veranderen schoeisel.

• Als uw werk vereist staan, vergeet dan niet om comfortabele schoenen te dragen.

• Als u lijdt aan een medische aandoening, raadpleeg dan uw arts.

Dit zijn enkele van de belangrijkste dingen om te onthouden als het gaat om de behandeling van hielen. Ik hoop dat je boven probeerde de suggesties. Geen reactie geplaatst en met ons te delen wat heeft gewerkt voor u.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha