Wat zijn de effecten van roos op je gezicht?Roos, dat irritante zeer persistent en gênant, is een veel voorkomende aandoening van de hoofdhuid. Om het nog erger te maken, wordt het effect van roos niet alleen beperkt tot de hoofdhuid. Het kan zich snel verspreiden naar andere delen van je huid ook. Droge huid die soms gevonden in de buurt van de wenkbrauwen of rond het gebied van de neus kan het gewoon 'droge huid' niet zijn, je zou eigenlijk roos gezicht zijn.

Hoe en waar de vlokken Ala?

De effecten van roos op je huid is afhankelijk van uw huidtype, als uw huid droog of vettig is. Elke roodachtige huid, vette of droge en schilferige tussen de wenkbrauwen of in de hoeken van je neus of T-zone kan het gevolg zijn van roos te zijn. Ook als de roos niet op tijd wordt behandeld, kan er olieachtig, schilferige en ontstoken huid iets op de rug en borst. Een andere veel voorkomende huidaandoening die optreedt aan roos is jeuk puistjes. Deze kunnen voordoen op de hoofdhuid en verspreid naar de hals, haarlijn, rug en borst. Verschijning van korst, rode huid achter het oor en is ook een veel voorkomende bijwerking van roos.


Hoe om zich te ontdoen van roos

Studies tonen aan dat de oorzaken en behandelingen voor roos nog niet bekend zijn bij de medische wereld. Er zijn verschillende manieren die effectief zijn gebleken bij de behandeling en preventie van roos herhaling zijn.

Roos behandeling, zo niet in een vroeg stadium kan leiden tot problemen zoals schilferige huid in het midden gezicht, voorhoofd, wenkbrauwen, zijden en hoeken van de neus en op de kin. Echter, dit is heel gewoon en doeltreffende behandeling en zorg.

Wat je weet en wat je moet doen

De meeste mensen geloven dat de roos en de effecten ervan kunnen worden behandeld met behulp van een stuk zeep of moisturizers. Dit is onjuist, omdat alleen uiteindelijk erger.

Enkele feiten:

 • In de meeste gevallen wordt de huid gevoelig en vereist delicate zorg.
 • Harde zeep en veelvuldig wassen heeft de neiging om de huid schilferig en geïrriteerd te maken.
 • Acne of anti-aging producten ook verder wakkeren de getroffen gebieden.
 • Overmatig gebruik van moisturizers zal niet werken op de schaal, omdat dit niet is uitgedroogd huid, maar uitbarstingen veroorzaakt als gevolg van hoofdroos.
 • Zorg ervoor dat u producten die niet irriteert de tere huid op enigerlei wijze te gebruiken.
 • Met detergentia die effectieve bediening gist roos veroorzaakt, is een van de meest geprefereerde behandelingen.
 • Experts wijzen vooral op recept sulfa antibiotica wasmiddelen (indien niet allergisch) of pyrithionzink zepen.

Remedie voor bogen op Oor, gezicht, borst & Back

 • Gebruik niet-zeep reinigingsmiddelen om het gezicht een dag schoonmaken of twee keer.
 • Breng Ciclopirox of Ketoconazol crème eenmaal daags gedurende ten minste 2-4 weken.
 • Solliciteer hydrocortison crème twee keer per dag voor een paar weken.
 • Het gebruik van topische calcineurineremmers zijn ook effectief.

Echter, is het raadzaam om uw dermatoloog te raadplegen om de juiste behandeling voor uw huid problemen te krijgen. Recept behandelingen, in ernstige gevallen, kan helpen bij de behandeling adequaat het probleem onder begeleiding van experts. Houd uw stress niveau naar beneden, het gebruik van chemische stoffen te verminderen en om gezond te eten!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha