Wat zijn de contra-indicaties van sibutramine tijdens de borstvoeding?De bijwerkingen van sibutramine

Duda borstvoeding Hallo, Ik wil graag mijn uitleg van wat er gebeurt als de drugs zoals sibutramine wordt genomen tijdens de lactatie, in mijn geval heb ik een kind van een jaar en een half, en neemt de borst 1 of 2 keer per dag uit te breiden, maar meer als voor entertainment. Wat zou er gebeuren als ik dit medicijn innemen, we zijn hetzelfde bijwerkingen voor hem, kan er worden vergiftigen, ook uw eetlust verliezen? Tevoren, dank u zeer voor uw aandacht. Ingezonden door lorena Cabrera

Hallo Lotharingen: moedermelk is het middel waarmee het kind ontvangt alle voedingsstoffen die het nodig uitsluitend voeden, althans voor de eerste 6 maanden van het leven. Volgens de World Health Organization (WHO), is het raadzaam om deze periode te verlengen tot twee jaar oud.

Met deze inleiding wil ik duidelijk maken dat, door middel van de moedermelk het kind niet alleen alle voedingsstoffen, maar ook de actieve bestanddelen van geneesmiddelen die u neemt.


De bijwerkingen van sibutramine invloed op uw kind, als hun actieve ingrediënten passeren de moedermelk. Dat wil zeggen, als je sibutramine nemen, zal het kind door middel van melk en daarmee alle contra-indicaties worden verbeterd om een ​​kind te zijn ontvangen. Hoewel het misschien lijkt dat vereist alleen de borst om te spelen, en zeker neem iets kan altijd een beetje 'van sibutramine zijn.

Idealiter, als je wilt om te gaan met de drugs voor gewichtsverlies, raadpleeg dan uw arts en begint als je eenmaal hebt gestopt haar baby borstvoeding, dus resguardarás van mogelijke complicaties.

Vergeet niet dat er andere methoden voor gewichtsverlies en gewichtsverlies diëten en lichaamsbeweging om gewicht te helpen verliezen.

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha