Wat zijn de bijwerkingen van haarverf?"Gebruik Shikakai haar of heb je grijze haren in de wind!"OIL Your Girl haar!" Je moeder schreeuwen hetzelfde voor u? Mijn moeder is paranoïde over mijn grijze haren te snel gaan. Ze gaat gek voor de hoeveelheid chemicaliën in shampoos en conditioners en vroeg me af waarom ik je haar met haar zorg routine niet aankan - olie, shikakai en het is. Nou als ik zal nooit mijn shampoo te besteden voor zijn kruiden zeep. Een ding dat ik het met haar eens, ook al zijn ze de bijwerkingen van haarverf en chemicaliën die het bevat. Ja, het is zo verleidelijk voor de haarkleur! Vele fijne strepen, zoveel prachtige verlichting en een miljoen kleuren. Het is ook een geweldige manier om grijze haren te bedekken en er jonger uit. Wie wil het gedoe van henna, toch?

Verkeerde.


CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Courtney Rhodes

Bijwerkingen haarverf

Haarkleuring is een chemisch proces. Bleken is nodig om onze haarkleur natuurlijke bijwerkingen te absorberen en vast de kunstmatige kleur opteren voor veranderen.

Alle haarkleuren bevatten ammoniak. Het is een regel moet haarkleuren ammoniak bevatten. Als iemand je vertelt dat hij dat niet doet, dan ofwel liggen of bevat amine equivalent. Deze ammoniak is bijtend voor je haar. We herinneren ons allemaal snuiven ammoniak in de chemie laboratoria van de school, toch? De penetrante geur was super walgelijk, is het niet? Nou, als een vleugje van het brandde mijn neus; voorstellen hoe moeilijk het is op je haar. Daarom is de bijwerkingen van haarkleur altijd slecht.

Bijtende chemische wordt aangebracht op het haar kan het haar uitdrogen, kroezen up, verhogen de pauze door het verminderen van de elasticiteit van je haar, kan het de hoofdhuid corroderen en ook brandwonden in het ergste geval geven. Wat ook geldt voor uw haar invloed op de lengte van het haar en de haarwortel en de follikels.

Haarkleuring uiteraard houdt agressieve behandelingen zoals haar doel om een ​​kunstmatige kleur hebben. Haarkleurstoffen als natuurlijke henna geeft ons niet deze effecten, omdat het niet chemicaliën die nodig zijn om de kleur te behouden bevatten. Deze chemicaliën zijn zeer gevaarlijk voor de gezondheid, zelfs als carcinogeen (kankerverwekkende).

Kleur van het haar, haarverf en de textuur verandert. Hoewel de eerste onmiddellijke resultaten zijn verrassend, op de lange termijn, de structuur van het haar fout gaat en fragiel. De gespleten haarpunten, roos en zelfs haaruitval wordt gezien bij veel mensen. Als de nieuwe haargroei, de oude en de nieuwe structuur/niet van kleur te mengen. Dit dwingt je om wortel touch-ups die opnieuw wordt geladen het haar met chemische stoffen te krijgen. Het is als een cyclus - kleur je haar lang groeien, zodat je terug kunt krijgen van de natuurlijke kleur en textuur, maar de bijwerking van haarverven zijn zo slecht dat je moet accenten krijgen. Bovendien, grijzende haren in de opvattingen van de meeste mensen en je natuurlijke kleur duurt maanden om terug te keren. Een van mijn vrienden deden strepen gemaakt door een hall of fame, en zelfs na een jaar, de gekleurde strepen zijn niet terug naar de oorspronkelijke kleur volledig en voelt als stro.

Dus meiden, ik weet dat haarkleuring vergt veel van de zorg na. Zelfs met alle zorg die je haar zal beschadigen in het lange proces. Dus kiezen voor het alleen als je bent in wanhopige behoefte van de haarkleur. Als je het gedaan te krijgen, doen geen concessies aan kwaliteit en nazorg. Laat me weten wat uw ervaringen op haarkleuring. Zorg er ook voor een reactie en vertel me hoe je zorg voor uw haar geverfd nemen.

Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha