Wat zijn de beste soorten van anaërobe oefeningen?Willen de sterkste persoon onder uw collega's zijn? Heeft u altijd al wilde slank en stevig blijven? Dan anaërobe oefeningen kunnen helpen! Er zijn verschillende soorten van anaërobe oefeningen, en je kunt kiezen voor een van hen, afhankelijk van uw comfort niveau en behoeften!

Hieronder worden de verschillende soorten anaërobe oefeningen die het lichaam uit te dagen en te helpen om hun grenzen te verleggen! Ga je gang en geef uw favoriete een keer te proberen! Wie weet? Het zou de volgende blikvanger in uw regio!


Wat is anaërobe oefening?

Anaërobe oefening is een intensieve inspanning, hetgeen resulteert in een lage zuurstof levering aan spieren. E 'voor sporters te helpen versterken van de spieren, het verbeteren van de kracht en snelheid. Carrosseriebouwers voeren ook anaërobe oefening om de spieren op te bouwen.

Aangezien dit een hoge intensiteit van de training, kan niet brengen voor meer dan een paar seconden. Tijdens de training, het spierweefsel niet voldoende hoeveelheden zuurstof ontvangen. Het dwingt je om te stoppen met het doen van de oefening zonder verdere verlengen.

Soorten anaërobe oefeningen:

Hier zijn de weinige soorten van anaërobe oefeningen.

Opdrukken:

Push-up is een vorm van anaërobe oefening die begint met een hoge intensiteit als je je lichaam te duwen en dan langzaam lager. In dit type van de oefening, borst, bovenrug, schouders en armen zijn betrokken.

Roeien:

Verbaasd dat je niet wist dat je het uitvoeren van een anaërobe training wanneer de boot, de boot in de avond? Ja, varen is een vorm van anaërobe oefening. Hier, je je voeten naar voren te duwen en trek je armen terug naar het proces van continue roeien behouden. In dit type worden alle spieren uitgeoefend - benen, armen en zelfs de buik. Net als alle anaërobe oefeningen, ook hier het tempo is hoog wanneer u roeien beginnen, en dan vertraagt.

Sprint:

Voor een begin, joggen gedurende 5 minuten. Nu, vertragen. Deze keer draaien ongeveer 30 seconden. In dit geval te traag. Herhaal deze cyclus, jog-run voor 30 minuten. Maar vergeet deze oefening niet uit te voeren op een loopband. Snelheidsverandering zo vaak op de loopband kan letsel veroorzaken.

Gewicht opleiding:

Weet je waarom je nodig hebt om gewichten op te heffen? Om spiermassa te vergroten. Ook als je gewichten op te heffen, spierkracht verhoogt ook. In gewicht opleiding, is een groep van spieren uitgeoefend. U kunt dumbbells of halters gebruiken.

Isometrische:

Vorm van isometrische oefening moet worden uitgevoerd wanneer een spier in je lichaam is gewond. Deze oefening versterkt de beschadigde spieren. In de vorm van isometrische oefening, wordt zowel een spier of spiergroep. Bovendien, wanneer een bepaalde spier betrokken is bij de uitoefening andere delen van het lichaam niet bewegen. Voorbeelden van anaërobe oefening isometrische duwen van een muur of een gewicht vasthoudt.

Sit Ups:

Sit-ups uitgevoerd om de spieren van de maag versterken. Ik ben een beetje 'moeilijker uit te voeren dan andere vormen van anaërobe oefeningen. Hier vindt u vast te stellen met je rug op de grond en dan langzaam verhogen je rug naar boven. En 'door de rugleuning die je opstaat en je tenen aanraken of knieën. Aangezien het achterste deel dat de fundamentele functie heeft, zijn er mogelijkheden die druk kan uitoefenen op, waardoor de rug kan beïnvloeden.

Nu dat je weet wat elke oefening is bedoeld, kunt u uw keuze maken die past bij uw behoeften. Ga je gang en maak je leven gezond één! Dus die gebruik maken van de optie die u hebt gekozen? Waarom? Met ons te delen in het opmerkingenveld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha