Wat zijn de beste geneesmiddelen voor de behandeling van droge huid problemen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 10


In het algemeen kan een droge huid vrij gemakkelijk worden behandeld met lange, warme douches en regelmatige toepassing van moisturizers. Echter, als de huid is begonnen vergelijkbaar schubben van een reptiel, moet u een arts raadplegen. Over-the-counter drugs meestal worden door artsen voorgeschreven voor de behandeling van droge huid, tenzij het probleem wordt verergerd door een huidprobleem zoals psoriasis in dit geval moet u een meer gespecialiseerde behandeling nodig. Sommige van de gemeenschappelijke geneesmiddelen voor droge huid die worden gebruikt bij de behandeling worden hieronder vermeld.

Beste medicijn voor de droge huid


Neem deze over de toonbank:

  • In het algemeen, crèmes gebruikt als droge huid bevat een geneesmiddel op basis van melkzuur en ureum worden voorgeschreven door artsen. U kunt deze krijgen van de toonbank en, omdat ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar en hebben geen bijwerkingen om hun toegang tot de mensen te beperken.
  • Er zijn veel medicijnen in verband met de behandeling van droge huid (die formeel bekend staat als xerosis). Bijvoorbeeld, AmLactin, waarin ook melkzuur en ureum, behoort tot een klasse van geneesmiddelen bekend als topische verzachtende middelen. Ammonium lactaat is de verbinding die het centrale deel van dit geneesmiddel vormt en is effectief bij de behandeling van droge huid beschouwd.
  • Aveeno en Aquaphor worden ook gebruikt bij de behandeling van xerosis of droge huid. Deze behoren tot de klasse van topische verzachtende middelen.
  • Topical verzachtende middelen worden meestal gebruikt om de droge huid te behandelen. Er zijn vele soorten actuele verzachtende middelen, waarvan sommige substituten voor zeep. Crèmes, shampoos en oliën die we vaak gebruiken in onze huidverzorging kan vaak verwijderen van de lagen van natuurlijke oliën van je huid, waardoor het droog en schilferig. Waterig room en emulgeren zalven zijn de eerste klasse van geneesmiddelen die worden voorgeschreven door artsen om xerosis behandelen.
  • Additieven voor bad verzachtende middelen zijn ook nuttig medicijnen om droge huid te behandelen. U kunt de instructies geschreven op de achterkant van deze producten te volgen en ervoor te zorgen dat een droge huid is een ding van het verleden. Het enige wat je moet oppassen is dat deze verzachtende middelen maken elk oppervlak erg glad. Dus, pas op voor haastige bewegingen, terwijl hun aanvraag of het verplaatsen van de badkamer.

Enkele andere geneesmiddelen voor de behandeling van droge huid:

  • Verzachtende middelen zijn een goed alternatief als u niet weet hoe u zalven gebruiken verzachtend vet. Deze kunnen alleen worden gebruikt op zeer harde en droge huid, en zeker niet mag worden gebruikt in geval van andere huidproblemen zoals eczeem huilen.
  • -Calamine gebaseerde lotions kunnen ook worden gebruikt voor de behandeling van droge huid. Echter, deze zijn meestal niet voorgeschreven omdat hun actie is relatief langer dan die van verzachtende middelen. Echter, Calamine lotions hebben het extra voordeel van het kalmeren van de huid, waardoor het zacht en zijdeachtig.
  • Met behulp van een reinigingsmiddel, terwijl de badkamer is ook een goede manier om droge huid te behandelen. Bijvoorbeeld, Cetaphil is een goede manier om mild te reinigen van de huid tijdens het baden. Na het bad, gelden moisturizers viskeuze wordt sterk aanbevolen door de specialisten van huidverzorging.
  • Ammounium lactaat, crèmes E-Lac Hydrin, worden melkzuur ook gebruikt om de droge huid te behandelen. Zoals kan worden gemeten, melkzuur is een belangrijke component voor de behandeling van droge huid. Derhalve meeste crèmes en zalven medicinale gebruik van dit product.
  • Ten slotte is de beste manier om een ​​droge huid te behandelen is het voorkomen van het. Hebben behandeld het probleem van de littekens die een droge huid kan begeleiden, wil je automatisch naar de mogelijkheid van een droge huid te elimineren. Daarom moisturizer, bad met een milde zeep of lichaam wast, lotions en het vermijden van agressieve chemicaliën, het vermijden van de harde water, indien mogelijk, zijn slechts enkele van de eenvoudige manieren waarop je zal niet worden gedwongen hun toevlucht nemen tot drugs in de eerste plaats.

Ik hoop dat dit helpt! Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha