Wat zijn de beste cardio-oefening om gewicht te verliezen?Wat zijn de beste cardio-oefening om gewicht te verliezen?

Cardio is de beste manier om gewicht te verliezen en fit te blijven, en kan ook heel leuk zijn. Mix en match je cardio en niet vervelen zo snel en zal helpen toon verschillende spieren in verschillende delen van het lichaam. Hier zijn tien grote cardio workouts en oefeningen die goed zijn voor gewichtsverlies.

1. Kickboxing

Kickboksen is een geweldige manier om een ​​training te krijgen en kom je dat sommige van onderdrukte agressie of stress te realiseren in je, zo goed! Kickboxing klassen zijn beschikbaar voor mensen van alle niveaus en het verbeteren van je coördinatie en flexibiliteit ook.


2. Touwtjespringen

Touwtje springen is een ander plezier cardio-oefeningen voor gewichtsverlies die zeker zal helpen je verliest een paar pond, vooral als je het regelmatig te doen. Als je niet gewend bent aan het, kunt u beginnen langzaam en werk je weg omhoog. U kunt ook interesse toe met de bouw van een aantal complexere modellen springt, als je meer bedreven.

3. Zwemmen

Een andere prachtige en effectieve cardio-oefeningen voor gewichtsverlies is zwemmen. Het is een geweldige manier om je hele lichaam te oefenen en krijg je hart pompen. Neem een ​​reis naar uw lokale baden en beginnen met oefenen je techniek. Snel verbrandt calorieën. Als je wilde om uw badkamer te nemen een beetje 'meer serieus, dan kun je lid worden van een zwemclub en het zou een sociale gelegenheid.

4. Fietsen

Fietsen is een van de meest populaire cardio-oefeningen voor gewichtsverlies. Neem een ​​spannende rit in de open lucht, toon je benen en gewicht te verliezen op hetzelfde moment. Fietsen is zo veelzijdig en je kon ook bouwen in uw dagelijkse routine te fiets naar het werk of op de dagen met de kinderen.

5. Aerobics

Heb je veel keuzes als het gaat om aerobics; Er zijn dance aerobics, step aerobics en zelfs water aerobics. Het is een fantastische en leuk om uit te werken en te voldoen aan nieuwe vrienden op hetzelfde moment, afhankelijk van welke van de verschillende stijlen die u kiest.

6. Hula Hoop

Een van de grote cardio-oefening voor gewichtsverlies is de hoelahoep. Beyoncé doet het, waarom niet u ?! Hoelahoep is een leuke manier om uw hartslag te verhogen; en maak je geen zorgen als je niet onder de knie de eerste keer dat u hoeft te krijgen. Blijf oefenen en zal zijn! Ook moet je niet proberen met behulp van een van de cirkels van kinderen, koopt een volwassen-en kleinbedrijf een, en zal het veel gemakkelijker om te doen.

7. Roeien

Roeien geeft je krachttraining en cardio, allemaal in een training om vet te verbranden. U kunt de roeiers gebruiken in een sportschool of thuis of, beter nog, uit te gaan in het water en probeer het echte werk!

8. uitvoering

Onze lijst van de beste cardio-oefeningen voor gewichtsverlies zou niet compleet zijn zonder vermelding van running zijn. Geen apparatuur, lessen en instructies die nodig zijn! De race is de eenvoudigste en een van de meest effectieve vormen van cardio-oefeningen die je kunt krijgen. Het kan moeilijk zijn om jezelf te motiveren om te draaien op keer, zodat u een oefening maatje te krijgen en naar de pistes samen om de eentonigheid te doorbreken en geven meer prikkels en motivatie.

9. skaten of schaatsen

Hier heb je een geweldige combinatie van cardio-oefeningen. In de warmere zonnige dagen kunt u buiten hangen met je schoenen, en in de koude wintermaanden, kunt u uitstappen bij de plaatselijke ijsbaan en oefenen daar. Beide zijn groot om de hartslag te krijgen en toon je benen.

10. Wandelen

Wandelen kan niet een intense vorm van cardio-oefening om gewicht te verliezen, maar is nog steeds te oefenen en zal nog steeds calorieën te verbranden. Het is ook een goed uitgangspunt, als je niet gebruikt om woking uit. Gewoon halen het tempo geleidelijk aan en voor je het weet, word je breken in een run!

Wat is uw favoriete cardio-oefening om gewicht te verliezen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha