Wat zijn de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige haaruitval?Iedereen verliest haar. En 'heel natuurlijk !! Nou, met je leeftijd, het haar geleidelijk uit te dunnen. Het kan nog steeds een verwoestende klap zelfbeeld van een persoon te veroorzaken. Maar om het leven als tiener is buiten het bereik van wat de meeste jongens mogen nooit worden gedwongen om te gaan. Vind je ook niet?

Je bent jong en nog steeds verliest zo veel haar is geen goed teken! Gewoonlijk voortijdige haaruitval optreedt in de leeftijd van 20 en ouder. Dit kan plotseling en dramatisch zijn, en in ernstige gevallen leiden tot een totale haaruitval door de leeftijd van 30 plus.


Naast grote ziekten en medische behandelingen, zoals chemotherapie, zijn er een aantal dingen die vroeg in de jonge veroorzaken haaruitval. Hier zullen we een aantal van de factoren die verantwoordelijk zijn voor haaruitval te bespreken. Lees verder !!

De meeste oorzaken van vroegtijdige haaruitval:

De oorzaken van de val vaak opgevallen voortijdige haar varieert van persoon tot persoon. Soms, externe oorzaken zoals milieuvervuiling zijn even verantwoordelijk voor de drastische haarverlies. Sommige ernstige medische aandoeningen zijn de fundamentele factoren die leiden tot kaalheid bij de meeste patiënten. Ontdek enkele van de bovenste van de factoren die vroege haarverlies bij mannen en vrouwen veroorzaken.

Erfelijke factoren:

De meest voorkomende oorzaak die leidt tot vroegtijdige kaalheid is hormonen. Dit is vooral een erfelijke aandoening die bekend is als mannelijke kaalheid of vrouwelijke kaalheid. Doorgaan onderzoek gedaan naar haarverlies hebben aangetoond dat bepaalde geslachtshormonen bij zowel mannen als vrouwen veroorzaakt een specifieke vorm van permanente haaruitval. Dit model is echter gevoeliger bij mannen. In het algemeen kan de symptomen van deze vorm van haaruitval begint op de dag van de puberteit. Terwijl dunner wordend haar is het eerste symptoom, kan dit eindigen met vroegtijdige kaalheid in '30. Dit kan onder de categorie van erfelijke ziekten worden gemarkeerd. Als je vader of grootvader had een geschiedenis van kaalheid, die meer vatbaar voor vroegtijdige kaalheid zijn.

Telogene effluvium of hormonale onbalans:

Telogene effluvium is een soort van hormonale onbalans. Een plotselinge hormonale onbalans kan worden veroorzaakt als gevolg van diverse omstandigheden de gezondheid, zoals een grote operatie, zwangerschap, stress en een snelle gewichtstoename of gewichtsverlies. Deze vorm van haaruitval kan niet noodzakelijk leiden tot kaalheid. Maar, zult u massaal verlies van haar ervaring tijdens het poetsen, wassen, of je haar wassen.

Hormonale onbalans kan ook een gevolg van sommige drugs. Geneesmiddelen die in de categorie van antidepressiva, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, en bètablokkers vallen, kunnen overmatige haaruitval veroorzaken. Tijdens een medische aandoening die de haarzakjes worden verplaatst naar de fase 'rust' van het zijn 'groeien'. Bijgevolg is het nieuwe haar stopt met groeien ineens. Het is natuurlijk dat het ontbreken van haar niet goed voldaan als de windingen van het haarzakje in een rustfase.

Hyperthyreoïdie:

Hyperthyreoïdie is waarschijnlijk de belangrijkste factor, vaak veroorzaakt vroegtijdige kaalheid of haarverlies extreem. Beide schildklier voorwaarden abnormale denominatie hypothyreoïdie en hyperthyreoïdie kan leiden tot een dergelijk resultaat. In aanvulling op haaruitval, kan onbalans van schildklierhormonen veroorzaken andere lichamelijke aandoeningen als goed. Sommige van de gemeenschappelijke voorwaarden zijn: vermoeidheid, gewichtstoename of gewichtsverlies, constipatie, chronische depressie en stemmingswisselingen. Gelukkig kan haaruitval als gevolg van de schildklier onbalans worden gecontroleerd met medicatie.

Alopecia areata:

Alopecia areata is de naam van een auto-immuunziekte die neigt de haarzakjes activeren. Meer dan 8 miljoen mensen wereldwijd zijn getroffen door deze ziekte elk jaar. De oorzaak van deze specifieke stoornis blijft onverklaard. Echter, sommige deskundigen van mening dat de vermoeidheid, stress en andere gezondheidsproblemen een oorzaak van deze bijzondere vorm van kaalheid kan zijn. Patiënten van alopecia areata vaak gedeeltelijk hairlessness, wat kan leiden tot een baldhead ervaren. Mannen zijn meer vatbaar voor deze aandoening.

Ik hoop dat dit artikel op wat kan voortijdige haaruitval veroorzaken was informatief? Laat hieronder niet eens met uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha