Wat zijn de anti aging hormonen en hoe ze nuttig?De term 'ouder worden' wordt meestal gebruikt wanneer onze huid begint te vertonen tekenen van slijtage vertonen. Deze dagen, kunnen de borden worden gedetecteerd na de mid-jaren '20. Haaruitval, dunner wordend haar, pigmentatie, doffe huid en oneffen en fijne lijntjes zijn allemaal tekenen van veroudering. Vandaag, met de vervuiling, UV-straling en het ongebreidelde gebruik van chemicaliën, de meesten van ons geconfronteerd met deze borden al heel vroeg in het leven.

Hormonen Anti-Aging: Wat zijn dit?


Hormonen zijn natuurlijke stoffen die behandelen biologische processen zoals groei, reproductie, immuniteit en spijsvertering. Elke onbalans in deze chemische stoffen kan leiden tot verschillende hormonale stoornissen.

Sommige hormonen in het lichaam:

 • Dehydroepiandrosterone (DHEA): verandert in oestrogeen en testosteron
 • Menselijk groeihormoon (HGH): regelt de groei en houdt de weefsels
 • Insuline: onderhoudt glucosespiegels
 • Melatonine: onderhoudt slaap/waak-cyclus

Melatonine wordt, volgens wetenschappers die de belangrijkste hormoon anti veroudering.

Hoe ze werken:

Veel onderzoek is gedaan in de anti-aging hormoon therapie. Het is niet alleen geeft meer mooie huid, maar omvat ook de verlenging van de menselijke levensduur. De verlenging van de levensduur van onderzoek, zoals dat heet, gaat voedings- en hormonale behandelingen. Terwijl voeding bevat speciale diëten en supplementen, hormoonbehandelingen zijn veel complexer.

Hormonale behandelingen omvatten aanpassing van de belangrijkste hormonen veroudering. Het is DHEA, testosteron, oestrogeen, progesteron, melatonine en pregnenolon. Deze kunnen worden geëxtraheerd natuurlijk of synthetisch geproduceerd. De introductie van elk van deze hormonen een systemisch effect op de verschillende organen en lichaamsprocessen.

 • DHEA: vermindert het gewicht, vertraagt ​​de menopauze, verbetert de spiermassa en versterkt het immuunsysteem.
 • Testosteron: verbetert de spiermassa, botdichtheid, de productie van zaadcellen, de productie van rode bloedcellen en houdt de vetverdeling.
 • Oestrogeen: verhoogt de synthese van collageen, waardoor de huid er jonger, voorkomt veroudering van de huid verbetert en het vochtgehalte van de huid.
 • Progesteron: verbetert het immuunsysteem en houdt de reproductieve leven van vrouwen. Zij versterkt ook de werking van de hersenen.
 • Melatonine: dit enkel anti-oxidant in het lichaam, daarom erg belangrijk om de levensvatbaarheid behouden. Het frame zorgt slaapcyclus, voorkomt cardiovasculaire aandoeningen, reguleert het immuunsysteem en beschermt weefsel tegen beschadiging
 • Pregnenolone: balanceert reactie van het lichaam op stress en vermoeidheid, het beheersen van het cholesterolgehalte, verbetert het geheugen, verhoogt de energie en voorkomt hart-en vaatziekten.

Naast deze individuele effecten, de meeste van deze hormonen helpen het risico van de ziekte van Alzheimer. Ze zijn ook effectief om het immuunsysteem te stimuleren. Het onderzoek is nog in het aantonen van hun effectiviteit in het omkeren van de effecten van leeftijd.

De keerzijde:

Het lezen van deze anti-aging behandelingen kan besluiten dat de anti-aging product onmiddellijk te bewijzen. Maar er zijn ook nadelen ook:

 • Houd in gedachten dat deze zijn echt hormonen, en de grap ook kan desastreuze gevolgen hebben.
 • Hun gebruik is definitief aangetoond de levenskwaliteit of onze waarneming ervan verbeteren. Maar als misbruikt of verkeerd worden gebruikt, kunnen grote schade aanrichten in de systemen van het lichaam die waarschijnlijk zullen verbeteren.
 • Hormoontherapie om de effecten te keren van veroudering heeft juridische problemen achter.

Om samen te vatten, moet anti aging hormoon therapie worden gebruikt en de effecten ervan genoten met de nodige voorzichtigheid. Als je voelt dat de leeftijd is het nemen van een tol op u en zien op de huid, is het het beste om een ​​deskundige te raadplegen. Doe jezelf niet trakteren alle over-the-counter medicijnen die meer kwaad kan doen dan goed!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha