WAT Yerba mate? 10 Yerba mate thee VOORDELENWAT Yerba mate? 10 Yerba mate thee VOORDELEN

Yerba mate is een kruidenthee die werd gedronken in Zuid-Amerika voor honderden jaren. Bier droge bladeren en takjes van de plant mate in heet water, één van de geweldige voordelen van thee is de mogelijkheid om een ​​boost cafeïne, zoals koffie te verschaffen, maar zonder de bijwerkingen van twitchiness of prikkelbaarheid dat teveel koffie kan geven. Het bevat ook een indrukwekkende hoeveelheid mineralen, vitaminen en antioxidanten. Als u op zoek bent naar een ochtend pick me up die niet alle nadelen van koffie, lees dan wat yerbapartner voor u kunnen doen:

1. Yerba Mate helpt bij het verminderen van angst en depressie

Yerba mate het vermogen om de activiteit van monoamine oxidase te remmen tot 50% en het is deze activiteit die is verbonden met depressie, angst en andere psychische stoornissen.


2. Yerba Mate fungeert als een stimulans

De koffie heeft geen cafeïne en fungeren bevatten stimulerend, maar aangenomen wordt dat de andere ingrediënten in Yerba mate, waardoor de negatieve effecten van cafeïne compenseren. Veel mensen hebben gemeld te kunnen yerbapartner drinken in de avond, om hen alert te houden tijdens een lange nacht, maar nog steeds te gaan om gemakkelijk later slapen staat.

3. Yerba Mate thee

assists

gewichtsverlies

Yerba mate thee voordelen zijn talrijk. Yerbapartner bevat thermogenic verbindingen, die de snelheid van uw stofwisseling en vet te verbranden sneller. Het fungeert ook als een eetlustremmer en wordt nu gebruikt in vele producten van gewichtsverlies.

4. Helpt de spijsvertering

Yerba Mate thee voordelen zijn een betere spijsvertering. De bevolking van Zuid-Amerika hebben yerbapartner eeuwenlang gebruikt als een behandeling voor problemen met de spijsvertering. Thee kalmeert de maag en stimuleert de productie van gal en andere maagzuur, welke spijsvertering kan verlichten.

5. Yerba Mate helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten

Yerbapartner bevat aminozuren en antioxidanten die helpen om het cardiovasculaire systeem in goede staat. Het helpt stop cholesterol te bouwen in de slagaders en kan helpen bij het voorkomen hartaanvallen en beroertes.

6. Toename uithoudingsvermogen, en verhoogt de energie

De metabolisme stimuleren eigenschappen van yerbapartner geeft je energie voor een langere en meer uithoudingsvermogen. De thee stimuleert je lichaam om koolhydraten efficiënter te gebruiken, waardoor de hoeveelheid energie die je krijgt van je eten verhoogt.

7. Yerba Mate helpt hoge bloeddruk

Yerba mate kan worden gebruikt om lagere bloeddruk bij mensen met hypertensie helpen. De koffie werkt als een vasodilator, waardoor ontspant en verwijdt de bloedvaten, wat op zijn beurt, maakt het bloed vrijer kan stromen.

8. "zeer hoog in antioxidanten

Yerba mate is zeer rijk aan anti-oxidanten, het bevat veel meer antioxidanten dan groene thee. . Antioxidanten spelen een belangrijke rol bij het gezond immuunsysteem en kunnen ook voorkomen dat de ontwikkeling van diverse vormen van kanker.

9. Yerba Mate helpt bij het verbeteren van de concentratie en mentale alertheid

Het mengsel van vitaminen, mineralen en aminozuren, in combinatie met dat Yerba mate bevat cafeïne, verbetert de concentratie en mentale alertheid. Yerba mate thee drinkers meldde dat zij in staat zijn om zich te concentreren veel langer, en die hebben een geest veel scherper en helderder na het drinken van de thee.

10. En 'rijk aan vitaminen en mineralen

Yerba mate is ideaal voor een drankje in de ochtend te beginnen en is een gezond alternatief voor koffie. Het zal nog steeds hetzelfde-me-up verwijderen effect dat koffie, maar bevat ook vitamine C, thiamine, riboflavine en caroteen ook.

Bij het kopen van Yerba mate thee, is het het beste om een ​​biologische versie aan te schaffen.

Voorzorgsmaatregelen:

Yerbapartner bevat cafeïne, dan iemand om een ​​of andere reden is gevoelig voor - vrouwen of mensen met zenuwaandoeningen zwanger zijn of borstvoeding geven, bijvoorbeeld - moeten hun arts te raadplegen voordat consumeren yerbapartner. Bovendien, volgens sommige bronnen, hoge consumptie van deze thee kan het risico van bepaalde typen kanker te verhogen. Matiging is de sleutel!

Wat zijn de andere voordelen yerbapartner dat u wilt toevoegen aan onze lijst?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  1   0
Mei 29, 2015 | 14:35:11 | later 3 uur

Grote post!

  3   1
Mei 29, 2015 | 15:27:29 | later 4 uur

Yerbapartner ook liefde! Groot artikel!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha