Wat voor soort HungerControle manier om angst te verminderen

In genoemde "het voedsel in het oog," Er is veel waarheid. Het gevoel, honger en angst zijn nauw verwant. Het is dus interessant om te weten wat voor soort Hunger, te weten hoe de zintuigen om angst te verminderen controle.

De prikkels die de zintuigen vangen lokken reacties uit verschillende centra van de hersenen dat het genereren van zowel de honger als angst voor voedsel. Zien, ruiken, proeven en voelen van het eten kan genereren een verleiden tot een maaltijd of snack.


Daarom is een manier om het verbeteren van uw auto en verminderen uw voedsel onbedwingbare trek is om te weten hoe je honger te genereren

Wat voor soort honger hebt?

Mond honger

  • Het angst binge en gaan samen. Als je verliest de controleren wat je eet, weet je niet hoeveel je eet. Als je begint te zijn bewust de beet van voedsel dat je neemt je mond te voelen zijn smaak en op de juiste kauwen, zul je zien dat deze angst vermindert. Geniet van voedsel langzaam is een vorm van controle honger en angst.

Honger olfactorische

  • Het kan een paar meter afstand van de keuken en het gevoel de geur van voedsel vers bereid. Dit genereert een reeks van organische reacties die honger en verlangen kan generarte om "alles eten". voorkomen binging, kunt u de geur als uw bondgenoot voor gewichtsverlies nemen. Hiervoor is het belangrijk dat de geur van voedsel, doe dit een paar keer. Besteed aandacht aan de voedingsmiddelen die deel uitmaken van deze maaltijd, en eten ze langzaam genietend.

Visual Hunger

  • Het eten in het oog. Als de presentatie van een maaltijd is een lust voor het oog, kunt u controle verliezen en willen eten wat er op het bord. Om dit te voorkomen, bedenk dan dat voedingsmiddelen zijn onderdeel van die maaltijd. Het verschillende kleuren, maken voedsel aantrekkelijker, een voorbeeld hiervan zijn de salades.

Het geheim om angst te beheersen en neem als bondgenoten voor de verschillende soorten honger is om bewust te zijn van wat je eet. Indien voor het nemen van de First Bite in de mond te letten op wat je eet en geniet, de kans heb je een eetbui worden verminderd.

Dit is de sleutel tot niet zo veel te eten, maar ook om te weten hoe om de zintuigen te beheersen weten welke voedingsmiddelen te kiezen. Deze manier kunt u de maaltijden smakelijk zien, ruiken en lekker om ervan te genieten zonder schuldgevoel te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha