Wat veroorzaakt gele tanden? 10 dranken en voedingsmiddelen die gele tanden veroorzakenWat veroorzaakt gele tanden? 10 dranken en voedingsmiddelen die gele tanden veroorzaken

De tanden kunnen twee redenen geel. De eerste is dat de tanden onder een witte, beschermende laag van glazuur en in de tijd, waarin de door zure voedingsmiddelen kunnen worden gebracht en uitgehold. Dat is waarom ouderen hebben vaak gele tanden. De andere reden dat je tanden geel kan draaien is omdat ze lood uit het voedsel dat je eet. Interessant, maar ik ben niet alleen de kleur donker drank en voedsel dat gele tanden kan veroorzaken en, zeggen de experts, dat elk voedsel dat een wit T-shirt kan vlekken kan uw tanden vlekken. Hier zijn tien dranken en voedingsmiddelen die vergeling van de tanden kan veroorzaken:

1. Coffee

Koffie is een van de grootste boosdoeners in onze lijst van voedingsmiddelen en dranken die de tanden kunnen vlekken. Als je van koffie sterk en zwart, dan is het misschien ook de tanden reden om geel te kijken. De enige remedie is om minder koffie te drinken en om te beginnen met het toevoegen van meer melk aan het, of om uw tanden te poetsen na elke kopje koffie.


2. Curry

Als je ooit hebt gemorst curry op uw kleren, dan weet je hoe erg het kan vlekken. Als je eet veel voedsel curry, dan kunt u eindigen met zeer fel gekleurde tanden vergeeld. De kruiden in allerlei curry is bekend vlekken veroorzaken.

3. Wijn ... en niet alleen rode wijn ...

Je zou verwachten dat rode wijn je tanden kon vlekken, maar wist u dat witte wijn is net zo slecht? Alle wijnen bevatten tannines, polyfenolen, die geel of bruin zijn, dat een vlek kan achterlaten op de tanden.

4. Tea

Thee heeft vele voordelen voor de gezondheid, maar niet je tanden vlekken. Thee is een drank die tannines, vooral zwarte thee, zoals Earl Grey of Engels ontbijt bevat. Het goede dat thee kan doen, hoewel, er is meer nadeel van het feit dat de tanden vlekken, dus ofwel zet meer melk in thee of over te schakelen naar groene thee of kruidenthee rassen die minder zal vlekken.

5. Bosbessen

Er is geen manier dat we willen dat het eten van bosbessen te ontmoedigen, omdat ze zo voedzaam en absoluut vol met antioxidanten. Goed als ze zijn voor je gezondheid, maar ze zijn niet ideaal voor je tanden. Donkere vlekken dat bosbessen kunnen veroorzaken, alleen niet vergeten om wervelen rond beetje 'van schoon water in de mond na het eten van bosbessen.

6. Tomatensaus

Pasta liefhebbers moeten ook oppassen, omdat de tomatensaus, die de basis vormt voor de meeste sauzen, kunnen de tanden vlekken. Een manier die je voedsel vlekken kunt stoppen je tanden is om wat groenten te eten voordat het eten van de saus. Groenten, zoals broccoli of asperges voorzien tanden met een tijdelijke coating die de tomatensaus stoppen van hun kleur.

7. Beets

Bieten zijn een ander gezond voedsel dat je tanden kan vlekken en dat is niet verwonderlijk gezien hoe ze de urine te kunnen verkleuren. De dieprode kleur van bieten kunnen tanden snel vlek, zo, zoals met alle van deze voedingsmiddelen, een snelle slis met wat water na het eten van hen zou een goed idee zijn.

8. Cola

Hier is nog een goede reden te veel frisdrank te drinken; de duisteren zal uw tanden vlekken. Een andere factor tanden kracht van cola kleur die gewoonlijk dronken zeer koud en dat de tanden contract te maken en maken ze meer poreus.

Balsamico azijn 9.

U kunt een heerlijke salade dressing maken, maar de kleur van donkere balsamico azijn zal je niet helpen mousserende witte tanden te krijgen. Het goede nieuws is echter dat de sla, groenten zoals we eerder vermeld, biedt een beschermende film over de tanden om te eten een paar blaadjes sla, voordat die de salade in dressing.

10. Kleurrijke snoep

De snoepjes in felle kleuren, dat je zo veel als een kind geliefd en nu trakteer jezelf zo nu en dan, is een ander belangrijk voedsel verkleuring van de tanden. De kunstmatige kleuren die worden gebruikt in dit soort snoep zullen uw tanden vlekken en, natuurlijk, zullen al die suiker niet je tanden maken een hoop goed.

Wat veroorzaakt gele tanden?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha