WAT TE jurk? 5 TIPS STIJLWAT TE jurk? 5 TIPS STIJL

1) Combineer skinny jeans met grote pieken.

Tops grote en grote vest kan kijken erg vrouwelijk als je weet hoe ze te dragen. Dit soort kleding herhaalt de vorm van je lichaam wanneer je beweegt; dus, bij het dragen van grote vloer - om harmonie toe te voegen aan je outfit door het combineren van losse vest met skinny jeans, zodat je figuur zal niet volledig worden verborgen en je zal zeer winnende combinatie van 'mysterie' van de losse top en "het openbaren van de magie" jeans te krijgen mager;).

2) Draag accessoires "grote", maar niet te veel van hen, één of twee is genoeg.

Wanneer een dame die grote ring of grote armband, doet haar jurk kijken elegant en "samen" onmiddellijk. Massive horloges kunnen ook verfijning toe te voegen aan je look; als je het dragen van een grote klok, het maakt mensen denken dat je geleend van je vriendje, is het dan niet cool ?! Dus wees niet bang om grote riem of grote tas te dragen, al deze "grote" accessoires zien er erg trendy en stijlvol, maar niet allemaal te dragen in een keer, een of twee is genoeg!


3) Zoek een koppeling "goed".

Hij koos de koppeling die u in staat om te dragen tijdens de dag en zelfs als je uit te gaan 's nachts zal zijn. Bijvoorbeeld, als je ervoor kiest een koppeling van metaal, zilver van kleur, zal glamour toevoegen aan uw t-shirt en jeans van de dag, en ook "blend" goed met de elegante avondjurk.

4) Bevorderen jassen elegant en origineel, in plaats van de gewone degenen.

Bij het aanmaken van je basis garderobe, in plaats van het kopen van een zwarte of donkerblauwe jasjes, koos hij een origineel en interessant. Neem een ​​jasje met een uitgekiend ontwerp, textuur of kleur. Dit type van de jas zal een notitie en modieuze originaliteit toe te voegen aan elke look en maak uw kleren combinaties 'kijken zeer modieus zonder inspanning.

5) Weinig zwarte kleding moet zijn bijzondere plaats in onze garderobe.

Weinig zwarte kleding heeft zijn eigen zeer bijzondere plaats in het hart en garderobe dames voor decennia, sinds Coco Chanel introduceerde de modewereld. LBD kan rocken op veel verschillende manieren: het kan gecombineerd worden met één of meer kleuren, gedragen met of zonder een jas, en gebruik het als een perfecte "canvas" voor accessoires verklaring. Little black dress is zeker een "must have" van de garderobe van een moderne fashionista.

Ik hoop dat je nuttig gevonden.

Aarzel niet om hun stijl tips delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   0
September 28, 2015 | 15:13:52 | later 4 uur

Incredible site!

  0   1
September 28, 2015 | 18:16:16 | later 7 uur

Goede plek! I love it!

  3   2
September 28, 2015 | 23:45:20 | later 13 uur

Artikel fantastisch als altijd!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha