Wat te eten voordat u uit te werken? 12 FOODWat te eten voordat u uit te werken? 12 FOOD

Als het tijd is voor een training, moet u voldoende beschikbare energie om te verbranden, maar even, een grote maaltijd voor een training zal alleen je je ongemakkelijk voelt. Wat je eet, maar voor een training is belangrijk. Wat je eet, wanneer je eet en hoeveel je eet, spelen allemaal een rol in hoeveel energie je hebt tijdens de training en hoe uw lichaam zal herstellen. Het is beter om ongeveer 45 minuten te eten voor een training langer en zware maaltijden. Om de beste resultaten van uw workout te krijgen, ga naar de 12 beste pre-workout voeding, snacks en drankjes:

1. Een kopje koffie voor de training

U zou kunnen worden verrast door onze opname van koffie op onze lijst, maar onderzoek heeft aangetoond dat cafeïne kan je genieten van je training. Cafeïne koolzuurhoudende drankjes zijn niet zo goed, hoewel, als het gas zal je je ongemakkelijk voelt tijdens de training, maar een kopje zwarte koffie zal uw energie niveaus te verbeteren en kan spierpijn te verminderen na het sporten.


2. Alleen havermout

Ideale brandstof voor de ochtend training, zal een kleine portie havermout vrij snel in de maag settelen; Dankzij een vezelrijk zal havermout op lange termijn langzame afgifte koolhydraten, en ook, haver bevatten vitamine B, die helpen om koolhydraten om te zetten in energie.

3. Banana

Bananen zijn hoog op de lijst van de gezondheid van deskundigen pre-workout snack. Ze zijn een geweldige en handige bron van koolhydraten en bevatten ook kalium, die kan helpen voorkomen spierkrampen.

4. Avocado

Als je een beetje 'van de tijd voor de bereiding van het eten voor de training, snijd een avocado en bestrooi met een beetje' citroensap voor een lekkere snack. De avocado bevat een verscheidenheid aan gezonde vetten, die een lange-termijn brandstof zal bieden voor uw werk out sessie.

5. Pre-workout hydratatie

Drinkwater voor een training is net zo belangrijk als het water dat wordt gedronken tijdens en na het sporten. Idealiter moet je drinkt ongeveer 18 liter water twee uur voordat u begint te oefenen.

6. Sinaasappelsap en havermout

De jus d'orange is rijk aan vitamine C en havermout onbewerkte houden energieniveau constant tijdens een training en zal de bloedvaten schoon. Als je samen consumeren deze voedingsmiddelen, is het ook het stabiliseren van LDL-cholesterol.

7. gezond fruit smoothie

Fruit smoothies zal u een goede boost van energie als koolhydraten uit fruit breken vrij snel en worden snel verteerd geven. Probeer het mengen van een banaan, een kopje aardbeien en een half kopje bosbessen en geniet van je prachtige pre-workout antioxidant-rijke fruit smoothie.

8. Last minute vullingen

Als u nog niet gegeten voor enige tijd en stond op het punt om een ​​training te beginnen, dan zul je een energie-boost nodig. Best om het licht te houden en eet alleen een klein bedrag, maar ook een handvol gedroogd fruit, een appel of een sneetje volkoren brood zal je een aantal broodnodige koolhydraten geven.

9. Griekse yoghurt

Gemakkelijk op de maag en vol van eiwit en calcium je nodig hebt, Griekse yoghurt maakt een grote pre-workout snack. Voor een extra boost van energie, kunt u een beetje 'van honing toe te voegen.

10. mix bessen: bosbessen, aardbeien en frambozen

Het eten van deze prachtige mix van bessen geef uw lichaam een ​​boost van anti-oxidanten. Niet alleen is dit heerlijke traktatie kijken en smaak fantastisch, maar ook de mix van verse bessen zal uw lichaam te voorzien van voedingsstoffen, vitamines, energie en de hoeveelheid voordelen voor de gezondheid.

11. Lean eiwitten met groenten

Twee of drie uur voor een training, kunt u een combinatie van magere eiwitten met groene groenten te eten. Deze combinatie zal zorgen voor gezonde voeding voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft, dus je zult genoeg energie om de training te doen.

12. Een alternatief vloeistof - verse jus d'orange

Zelfs als je geen zin hebt om iets te eten, moet je een aantal koolhydraten te verbranden. Slechts een glas sinaasappelsap geeft je een redelijke hoeveelheid koolhydraten, genoeg om de energieniveaus in de tijd te krijgen voor de opleiding te geven.

In feite kan je niet pre-workout snack nodig. Voor velen van ons, het voeden van onze trainingen is zeer belangrijk, maar als je erg fit en is het volgen van een gezond dieet, mag u niet nodig om specifiek te eten voor de training. Als je eet voor een training geeft je een goed gevoel, niet beter en lichaamsbeweging te eten, die helemaal niet werken!

Wat te eten voor uit te werken? Elke andere tips om gezond te eten? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   0
Juni- 30, 2015 | 00:12:05 | later 2 uur

Geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha