Wat te eten om gewicht te verliezen? TIPS 10 gezond etenWat te eten om gewicht te verliezen? TIPS 10 gezond eten

Afvallen is niet alleen over wat je eet. Dit is ook wanneer je eet, hoe je eet en zelfs waar je eet. De regels zijn heel eenvoudig basisvoedsel: weinig vet, groenten en fruit, suiker en zout te verminderen, en neem oefening. In plaats van alleen geven u een menu van gezonde, calorie-arm die u zal helpen gewicht te verliezen, in dit bericht geven wij u tien tips over hoe je slimmer met tien gezonde voeding tips kunt eten:

1. Denk aan voedingsmiddelen die u kunt toevoegen aan uw dieet

Als we denken aan het verliezen van gewicht, het algemeen denken we over wat voedsel dat we kunnen kopje uit onze voeding. Een andere manier van kijken naar dit is na te denken over het voedsel dat u kunt toevoegen. Voeg nieuwe rassen van groenten en fruit aan uw boodschappenlijstje en proberen om meer groenten te eten bij elke maaltijd, en eet fruit als dessert, omdat meer groenten en fruit je eet, hoe minder mesten voedingsmiddelen die u nodig hebt.


2. Focus op je eten wanneer je eet en geniet van elke hap

Het eten in de voorkant van TV is de norm geworden voor veel mensen, maar studies hebben aangetoond dat mensen die dit doen zijn waarschijnlijk verbruiken tot veertig procent meer calorieën dan degenen die de tv uit te schakelen. Als je wordt afgeleid terwijl je eet je meer kans om teveel te eten, dus zitten en genieten van het eten en zal u helpen gewicht te verliezen.

3. Begin de dag met een stevig ontbijt

Overslaan van het ontbijt is een slecht idee, want het ontbijt kick start uw stofwisseling en houdt je gaan door de dag. Het is beter om een ​​goed, evenwichtig ontbijt afmetingen hebben, dat u de koolhydraten, eiwitten en een beetje zal geven 'vet. Dat zal uw bloedsuikerspiegel stabiel te houden en te voorkomen dat het voelen van de noodzaak om varken uit bij de lunch.

4. Houd een eetdagboek

Houd een gedetailleerd dagboek van wat je eet elke dag, en wees eerlijk! Aan het eind van de dag, als je kijkt naar uw krant, je zou verbaasd zijn hoeveel en wat je hebt gegeten. De handeling van het schrijven in uw agenda zal ook zorgen dat u twee keer nadenken over onnodige snacks.

5. snack, maar snack slimme

Voedingsdeskundigen het erover eens dat het beter is voor een snack, in plaats van te proberen en te negeren honger en zich te veel eten als je eindelijk naar een maaltijd. Wees slim met hapjes die je al hebt gekozen. Vers fruit is net zo lief en bevredigend als een snack is niet gezond, bijvoorbeeld.

6. Verminder portiegrootte is niet het aantal maaltijden

Breken is veel, veel makkelijker te snijden en zou je waarschijnlijk nauwelijks het verschil merken, als je snij je portiegroottes een beetje 'op een moment. Een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen is om een ​​aantal kleinere borden te kopen!

7. Eet een salade voor de hoofdmaaltijd

Het eten van een salade voor een hoofdmaaltijd is een leuke manier om te beginnen en zal u vullen met een caloriearm vezels vóór het hoofdgerecht. Een eenvoudige salade zonder dressing zwaarder is beter en, als je eenmaal de gewoonte van het doen, zal het slechts een natuurlijk onderdeel van uw routine geworden.

8. Drink veel water

We kunnen echt ruilen dorst naar honger, dus zorg ervoor dat veel water te drinken gedurende de dag. Niet alleen is het goed voor je toch, zul je ook je te vullen en voel je je als minder eten.

9. Leid jezelf van voedsel

Verveling kan je wilt eten, zodat wanneer je voelt de drang om te eten, en je weet dat je niet echt nodig is, ga dan voor een wandeling of een vriend bellen. Gewoon iets dat zal zorgen voor u en uw geest uit eten te doen.

10. Eet vaker

Er zijn veel voordelen aan het eten in, als je een persoon die gaat uit naar eten bij elke gelegenheid, probeer dan het snijden van een beetje 'terug. Als je thuis eten, weet je precies wat er in uw eten, kunt u de grootte van de porties te controleren, en laten we eerlijk zijn, het is zo verleidelijk om een ​​extra portie dessert, bij alles wat je hoeft te doen is bellen met de ober !

Wat te eten om gewicht te verliezen? Voel je vrij om je gezond eten tips delen in het commentaar hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  5   2
Juni- 30, 2015 | 18:47:47 | later 6 uur

Ik hou gewoon van de waardevolle informatie die op uw artikelen. Ik zal uw blog bookmark en zal terug hier regelmatig komen. Ik ben er vrij zeker dat ik zal worden verteld een hoop nieuwe dingen hier! Veel geluk voor de volgende!

  2   1
Juli- 1, 2015 | 03:01:29 | later 14 uur

Hou de site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha