Wat te eten om gewicht te verliezen? 10 voedingsmiddelen die gewichtsverlies bevorderenWat te eten om gewicht te verliezen? 10 voedingsmiddelen die gewichtsverlies bevorderen

Afvallen is gewoon een geval van meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Het lijkt simpel en eenvoudig, maar u wilt ook een vol gevoel en geniet van het eten ook. Er zijn bepaalde soorten voedingsmiddelen die u kunnen helpen gewicht te verliezen, een aantal dat je stofwisseling te verhogen, zodat je calorieën te verbranden sneller en sommigen die je het gevoel voller, maar met minder calorieën. Dus, zodat u uw cake hebben en eten hier zijn enkele van de voedingsmiddelen die gewichtsverlies te bevorderen:

1. Grapefruit

Eet voor het ontbijt of het gebruiken als een salade dressing, grapefruit is gebleken uit onderzoek om mensen te helpen gewicht te verliezen sneller. Men gelooft dat het eten van grapefruit of het drinken grapefruitsap verlaagt de niveaus van insuline, die gewichtsvermindering helpt.


2. Soep

Een ander voedsel op onze lijst van voedsel dat gewichtsverlies te bevorderen is de soep. U kunt meer volume met minder calorieën te eten door het eten van soep. Een goede stevige groentesoep zal uw honger te stillen en houden u gevoel vol, maar heeft veel minder calorieën dan een volledige maaltijd.

3. Fruit

Je weet al dat fruit is goed voor je, maar probeer snack met fruit voor de hoofdmaaltijd. De vezels in de vrucht zal je te vullen en je wilt een kleiner deel van uw maaltijd, maar vermijd het eten van te veel fruit hoog in suiker, zoals druiven, bananen en kersen.

4. Eet een stevig ontbijt

Hij had nooit gedacht dat de ham en eieren voor het ontbijt helpen gewicht te verliezen, maar in een studie van de jonge vrouwen met obesitas, wanneer ze eten een eiwitrijk ontbijt met ham en eieren, ze eten veel minder voor de rest van de dag.

5. Het eten in shells

Laat het werk voor uw hapje en kopen noten nog steeds in hun schelpen. Ze smaken beter, hebben geen zout toegevoegd en ze zullen uw tijd en geniet van het eten ook. Er is ook een mini-workout het verzamelen van alle stukken van de schil van het tapijt!

6. Appels

Apple is een van de meest bekende voedingsmiddelen die gewichtsverlies en algehele gezondheid bevorderen. We hebben al gesproken over de voordelen van het fruit, maar appels verdienen hun speciale vermelding. Eet geheel, frisse appel en de vezel in de vrucht zal je een vol gevoel, maar het proces van kauwen op de Apple zal ook een bericht te sturen naar je hersenen dat je hebt gegeten iets substantieels.

7. Hete en kruidige

Peper en andere kruiden bevatten een stof genaamd capsaïcine, die de specerijen hun warmte geeft. Wanneer gegeten, de capsaïcine verwarmt het lichaam en geeft een boost aan je stofwisseling, waardoor je calorieën te verbranden sneller, dan chili is ook opgenomen in onze lijst van voedsel dat gewichtsverlies te bevorderen.

8. magere eiwitten plus groenten

Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten houden u gevoel vol en meer tevreden. Het eten van mager kalkoen, kip of vis met een goede portie van groenten is een grote en gezonde manier in te vullen, maar wat nog belangrijker is, dat de volledige gevoel gaat langer mee, zodat je minder kans om een ​​hapje later wilt.

9. Volle granen

Wat het ook is dat je koopt, pasta, brood of granen voor het ontbijt, altijd kiezen voor de optie van volkoren. De volkoren langer duurt voor je lichaam te verteren en houden u langer vol gevoel.

10. Verse gember

Een van de gezondste voedingsmiddelen die gewichtsverlies te bevorderen is verse gember. De toevoeging van verse gember te eten is een geweldige manier om de smaak en het lekkerste eten verbeteren, hoe gelukkiger je zult voelen. Gember voegt een beetje 'warmte voor voedsel en stimuleert de stofwisseling, zodat je de calorieën kunt gebruiken als goed.

Wat te eten om gewicht te verliezen? Hoe zit het met andere voedingsmiddelen die gewichtsverlies te bevorderen?

Voel je vrij om uw suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
April 2, 2015 | 14:44:24 | later 5 uur

I love it! Ik hou van alles over deze site! Het is vol met zulke geweldige informatie en handige tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha