Wat te eten na een training? 10 VOEDSEL post-workout snackWat te eten na een training? 10 VOEDSEL post-workout snack

Het is heel belangrijk dat na een training, op elk moment van de dag, je een beetje drinken 'water en iets eten, zullen ze een bron van eiwitten en koolhydraten te voorzien. Het water zal u natuurlijk hydrateren, het eiwit helpt je spieren herstellen en koolhydraten aan te vullen energie. Het is beter om iets in ongeveer 30-45 minuten te eten na een training om weefsel te herstellen en de spieren aan te vullen energie van uw lichaam. Wat je eet na een training is eigenlijk belangrijker dan wat je pas eten, dus zorg ervoor dat het juiste voedsel te eten na de training, en hier zijn tien ideeën van snacks en voedingsmiddelen die je moet kijken naar:

1. Banana en pindakaas

Als je voelt dat je iets meer substantiële, een snelle hap, dan pindakaas en bananen op de top rijstwafels moet een meer vulling. Dit geeft je een lekkere bron van zowel koolhydraten en eiwitten die je nodig hebt, en de banaan wordt snel opgenomen door het lichaam voor een snelle energieboost.


2. Orange Juice Ongecompliceerd

Sla de sportdranken geproduceerd en gaan voor een glas van natuurlijke sinaasappelsap vers geperst, echter. Het is verfrissend en geven u een goede dosis vitamine C en kalium, die nodig is voor het lichaam om vloeistofniveaus te herstellen.

3. Eieren

Wat te eten na een training? Eet eieren! Raak niet in paniek, we gaan niet om te suggereren dat je niet moet drinken rauw in het voordeel van de eieren, dat is eigenlijk slechts een mythe te krijgen; in feite, is het eiwit van gekookte eieren geabsorbeerd in het lichaam snellere, die van ruwe ook. Een snelle hap van het roerei met volkoren toast en fruit zal de truc doen prima; u kunt dit lekkere snack te bereiden op voorhand en breng hem mee voor als je nodig hebt om je lichaam brandstof met extra energie.

4. Noten en gedroogd fruit

Als u op zoek bent naar een snelle hap die je kunt met je meedraagt, zal slechts een handvol gedroogd fruit en noten u een snelle oplossing van koolhydraten en eiwitten te geven; maak je eigen mix van testen en te genieten na de training.

5. Salmon

Wat te eten na een training? Zalm is een goed eten na de training ook. En dingen in de sportschool 'rijk aan omega-3 vetzuren, die het lichaam kan gebruiken om de spieren en werkt als een anti-inflammatoire weer op te bouwen en, in het geval u hebt een beetje overdreven'!

6. Pack een gezonde sandwich

Breng een gezonde sandwich en geven u de voedingsstoffen die je nodig hebt in een eenvoudig pakket, schoon dat je de sportschool kunt nemen. Kijk naar de ingrediënten, maar volkoren brood, vleeswaren, verse salade en groenten zijn prima, maar niet ongezond, vetrijke niet stik, kruiderijen!

7. Wat te eten na een training? Maak uw sportdrank

Zuivelproducten zijn een goede bron van alles wat je lichaam nodig heeft na een training, dus maak je eigen smoothie na de training door kammen melk, bananen, bosbessen en een beetje 'van natuurlijke yoghurt of kefir. Het zal je lichaam aan te vullen en de banaan zal de elektrolyten die u nodig hebt voor een goede werking van de spieren te bieden.

9. Granola

Een andere optie om wat te eten na een training is muesli. U mag niet het gevoel dat het eten van een stuk, direct na een training, maar slechts een handvol muesli en een glas jus d'orange zal wonderen doen voor je. Slechts een klein deel zal uw lichaam de voedingsstoffen die je nodig hebt, gewoon kijken naar de calorieën in sommige mix.

Slechts 10 bananen

De reden dat je ziet professionele tennissers eet bananen tussen de sets is dat het resultaat van de koolhydraten, die snel worden geabsorbeerd door je lichaam, en natuurlijke suikers zal bieden om je op te gaan, dat is de reden waarom banaan is een van de grootste bericht -workout voedsel dat Moeder Natuur mooi verpakt voor u om mee te nemen.

Wat te eten na een training? Elke andere tips en ideeën? Aarzel dan niet om te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   2
Mei 15, 2015 | 15:25:55 | later 4 uur

Lichaamsbeweging en gezond eten, fast food moet verdwijnen uit je leven! Gewoon een snelle tip voor alle lezers!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha