Wat te doen voor je verjaardag ZeventiendeVerjaardagen zijn een tijd voor het vieren met familie en vrienden, het maakt niet uit hoe oud je bent. Een 17e verjaardag is nog specialer, maar, want het is de laatste verjaardag voor het bereiken van de volwassenheid. Het maakt niet uit wat uw budget is, kunt u een dag om nooit te vergeten te plannen. Vergeet niet, het belangrijkste is om elke minuut van de dag genieten.

Experience

Als er iets is wat je altijd al gedroomd van het doen, vraag dat je verjaardag aanwezig te zijn. In plaats van het krijgen van een heleboel kleine geschenken, vraag je ouders en grootouders misschien pool vormen om uw ultieme droom die uitkomt. Misschien heb je wilde leren om gitaar te spelen of te nemen professionele foto's. Voor iets meer uitgebreide, vraag je ouders of ze geïnteresseerd zouden zijn in je in een avontuur zoals rotsklimmen of diepzeevissen voeren. Wat uw wensen ook zijn, laat dit de verjaardag waar het gebeurt.

Overnachting

Het plannen van een bijeenkomst tijdens de avond met goede vrienden. Hebben een nacht van camping low-key, zelfs als het in je achtertuin, waar u kunt grillen, toast marshmallows en praten de hele nacht. Voor een meer uitbundige, kleding, huur een limo om rond te rijden en ga naar een mooi restaurant en misschien een beetje 'dansen na. Het einde van de avond terug naar uw huis met een decadente taart en 's nachts.


Day Trip

Binnenkort kunt u en uw vrienden kunnen vertrekken naar de universiteit of ga je eigen weg, dus plan een volledige dag van wat ik wil doen. Als je van het buitenleven, het plannen van een dagje aan het strand of een dagje wandelen. Als u wilt opgeven, ga dan naar een pretpark en rijden de ritten, spelletjes spelen en eet alle suikerspin u wilt. Breng een camera om elk moment vast te leggen.

Tradition

Of jij en je ouders willen toegeven of niet, dit is de laatste verjaardag voordat officieel volwassen worden. Groeien niet te snel. Plan het verjaardagsfeestje van een ouderwetse kind als een manier om te onthouden wat je het meest van uw vakantie kindertijd hield. Stel de favorieten van het verleden als pinata, Pin de staart op de ezel en veel ballonnen. Voeg wat verfijnde elementen aan de partij evenals splurging op een taart of een professionele food catering. Stel potten van klein boeket van prachtige bloemen. En vergeet niet om een ​​wens te doen, als je de kaarsjes uitblazen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha