Wat te doen voor een 80ste verjaardag partijAcht decennia van een goed leven is zeker iets om te vieren. Of u nu vieren voor jezelf, een vriend of familielid, kies een stijl feest en plaats die past bij de persoonlijkheid van de eregast en voorkeuren. Een 80ste verjaardag partij moet een evenement van vreugde dat de eregast bladeren met een heleboel prachtige nieuwe herinneringen.

schakel hem uit

Als u genoeg schaduw en het mooi weer is, kan een outdoor feest de perfecte manier om een ​​80ste verjaardag te vieren. Houd een groot terras in het park. Supply speelkaarten, muziek en tal van versnaperingen. Gasten kunnen een praatje maken, dansen of spelen. De jonge feestgangers zal ruimte om te rennen hebben. Als alternatief, het huren van een boot en hebben een meer intieme viering op het water. Nodig een tiental gasten om te genieten van een paar uur aan boord met cocktails, diner en herinneringen.

Leef je uit

Als de eregast de voorkeur aan een low-key, elegante partij, een tea party. Serveer koekjes en hapjes met Engels thee of fruit punch. Speel tafelspelen, zoals Bingo of zelfs nieuwsgierigheid gebaseerd op het leven van de eregast. Het maken van een verjaardagstaart "memory" met weinig tekenen dat belangrijke gebeurtenissen in het leven, zoals een stuk speelgoed replica van zijn eerste auto te vertegenwoordigen. Je kan ook een hotel balzaal boeken en hebben een verjaardagsfeestje black-tie. Als de eregast kent veel mensen en is een belangrijk lid van de gemeenschap, zal deze partij aan te tonen respect voor zijn prestaties en bieden genoeg ruimte voor tientallen gasten.


Get Away

Het huren van een huisje in de bergen of op het strand condo voor naaste familie en hebben een rustige viering weekend verjaardag. De eregast kunnen genieten van een veel kwaliteit familie tijd, terwijl het krijgen van een verandering van tempo en landschap. Of, rijden de eregast en zijn beste vrienden naar de dichtstbijzijnde grote stad en laat ze genieten van een paar dagen sightseeing en plezier. Je zou ook de eregast te nemen, samen met vrienden en familie, op een rivier cruise.

Houd het simpel

Een eenvoudige 80ste verjaardagsfeestje hoeft niet een die is minder belangrijk betekenen. Hebben een potluck diner in het huis van de eer. Vertel elke gast om foto's en verhalen te delen brengen. Als de verjaardag meisje is in een goede stemming en ontspannen, kunt u de zaal reserveren bij haar favoriete restaurant en hebben een gebraden verjaardag. Als u gehandicapt bent of niet bevalt grote drukte, een informele partij drop-in verjaardag bij hem thuis. Bieden verfrissingen en foto's van de gasten te nemen met de jarige dame.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha