Wat te doen om het volume te verliezen in de buikTips voor het verminderen van abdominale volume

Overleg Hallo !! Ik vraag me af of ik wil het volume van mijn buik te verliezen; Ik begon een dieet om gewicht te verliezen en ik heb het gedaan, maar ik heb grote veranderingen in mijn buikstreek gezien. Dankjewel Ingezonden door samara

Hallo Samara Dieet en lichaamsbeweging zijn de pijlers voor de dun en hoeveelheid afval in de buik en andere lichaamsdelen. In ieder geval is het raadzaam om een ​​meting van lichaamsvet voeren om nauwkeurig te bepalen of u vet of water verloren.

In feite, gewicht te verliezen is om lichaamsvet te elimineren. U kunt gewicht verliezen met het verwijderen van vloeistoffen, en nog steeds met een hoog vetgehalte te blijven. Dit gebeurt in grootte, als niet afnemen, ondanks minder wegen, betekent dit dat alleen verloren vloeistoffen die bewaard zijn gebleven.


Als de vetpercentage, en vervolgens de lichaamsgewicht verminderde, en heeft nog steeds de voorste buik volume, kunt u denken aan die komt naar andere situaties. Echter, alleen op deze manier nuttige informatie wordt verstrekt, op geen enkele wijze vervangt zien een medisch specialist om precies te bepalen wat het probleem is.

Het kan waarschijnlijk zijn dat het gehele spijsverteringskanaal ontstoken, te wijten aan een slechte voeding, vooral voedingsmiddelen met suiker en geraffineerde bloem, die meestal worden geïndustrialiseerd en sterk bewerkte voedingsmiddelen met de aanwezigheid van conserveringsmiddelen die het slijmvlies van de maag irriteren en darmen worden ingenomen.

Bovendien, chronische spanningen en overmatige lumbale spieren produceert spier slapheid en buik prominente. Wat je moet doen is, stok met het dieet en beginnen met trainen die u toelaat om 2.500 kilocalorieën per week uitsluitend gebaseerd op oefening te branden.

Verder is de toegenomen spiermassa, met krachttraining oefeningen, laat verhoging van het basaal metabolisme, en daarmee de effectiviteit van het Agentschap voor de metaboliseren vetten. Vergeet niet, echter bezoek aan een medisch specialist Als het volume van de buik niet is opgelost.

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha