WAT TE DOEN MET HAAR VET? 10 correcties en suggesties die u zullen helpenWAT TE DOEN MET HAAR VET? 10 correcties en suggesties die u zullen helpen

Niemand is helemaal immuun voor een aanval van vet haar, ongeacht uw haartype. Als je haar van nature vette of niet, de tijd, zweet tijdens een training of de hele nacht dansen kan blokken iedereen transformeren van een waterval, sprankelend, mooie haardos slap, nat kijkt, vettig puinhoop. Dus hier geven wij 6 noodhulp fixes voor vet haar en 4 tips voor de lange termijn oplossingen om dit te proberen:

1. nood fix No. 1 - Droog Shampoo voor vet haar

Droge shampoo kan levensreddend zijn, vooral op een avondje uit. Zelfs als je niet hoeft te vaak te gebruiken, het is een goede zaak in je tas te houden, voor het geval. Als je uit de dansvloer en je merkt dat je haar op zoek is slap en glansloos, vervolgens een sprong in de badkamer, spray op sommige droge shampoo en ontstaan ​​zo goed als nieuw te kijken.


2. nood fix n ° 2 - Papieren handdoeken

Als je de droge shampoo vergat, dan zijn er alternatieven. Nog een tip over wat te doen met vet haar is om een ​​handvol papieren handdoeken te nemen en dep ze op de onderdelen greasiest van je haar. En ik uitwissen deel van het vet uit het haar. Het is niet de meest elegante oplossing, maar het werkt in een noodgeval.

3. nood fix n ° 3 - ontsmettingsmiddel

Net als handdesinfecterend reinigt handen zonder water, zo ook zal helpen met je haar. Masseer een kleine hoeveelheid zachtjes in de wortels van je haar en de desinfecterende alcohol breekt de olie en maak je haar er fris.

4. Emergency Fix No. 4 - Parfum

Als u niets anders met u, maar een geur hebben, dan is een snelle spritz op je haar zal helpen de vettige verschijning te elimineren. Zoals handdesinfecterend, geur bevat veel alcohol, zodat ook helpen af ​​te breken de olie in het haar en glad ruiken te vers. Niet vaak gebruiken deze tip, maar, zoals alcohol kan het haar drogen.

5. nood fix No. 5 - babypoeder

Nog een tip nood over wat te doen met een vette haar is - proberen om de baby poeder te gebruiken als je droge shampoo. Als je niet iets anders aan de hand, probeer te wrijven sommige 'van babypoeder in de wortels van je haar en vervolgens grondig poetsen het overtollige. Je haar zal worden bijgewerkt, zodat je toonbaar kijken totdat je je haar wassen als je thuis komt.

6. Fix Emergency No. 6 - Probeer kapsels voor vet haar

En tot slot, onze laatste tip noodhulp over wat te doen met een vette haar is - probeer kapsels voor vet haar. Wanneer haar wordt vettig en hebben geen tijd om te wassen, drogen en stijl hebben, dan kunt u proberen kapsels voor vet haar, als de kant geveegd of hoger knooppunt, vlecht, paardenstaart of rommelig paardenstaart, enz. Al deze zijn goede kapsels voor de luie dagen dat je niet wilt dat je haar te wassen, maar je nog steeds willen kijken een beetje 'elegant en glamoureus.

7. Correctie langere termijn No. 1 - uw haar niet te wassen elke dag

Wat is de oorzaak vet haar? Je zou denken dat het wassen van je haar elke dag, vet houdt het gratis, maar kan eigenlijk maken de situatie nog erger. Als je je haar wast te vaak, dus alleen het stimuleert je lichaam om nog meer olie te produceren die net gewassen uit te vervangen. Probeer wassen elke twee of drie dagen, in de tijd, zal de hoeveelheid olie in haarproducten verminderen.

8. Correctie langere termijn No. 2 - Stop met spelen met je haar!

De verleiding weerstaan ​​om te spelen met je haar, omdat alles wat je doet is het nog erger te maken. De vingers zijn natuurlijke oliën en je kunt het vet uit het voedsel en gewoon aanraken dingen om je heen verzamelen. En als je je haar aanraakt, zijn ze gewoon het verspreiden van het vet rond.

9. Correctie langere termijn No. 3 - spoelen met koud water

Wanneer u uw haar shampoo, zorg ervoor dat je grondig te wassen en vervolgens een laatste spoeling in koud of lauw water. Warm water kan de klieren die olie te produceren, terwijl koud water niet, en zal helpen om de haarzakjes te sluiten stimuleren.

10. oplossing op langere termijn No. 4 - niet de conditie van uw wortels

Hoe om vet haar te stoppen? Als je vet haar hebt, mag u niet nodig om de air conditioner te gebruiken op alle, maar als je het gebruikt, alleen dan van toepassing conditioner om de laatste drie kwartalen van je haar. De onderkant kwartaal van je haar, zo dicht mogelijk bij de wortels, raken gehydrateerd door uw natuurlijke oliën binnen een paar uur van shampoo, dus je hebt geen behoefte aan meer vocht.

Wat te doen met de vettig haar?

Voel je vrij om je eigen tips voor gezond haar dat werkt voor u in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  3   1
Juli- 23, 2015 | 23:30:42 | later 6 uur

Uitgewerkte haar. Ik heb vet haar en ik hou van chronische verlichting te krijgen. Toen mijn moeder jonger was kreeg permanent en hielp haar. Dus maakte ik een doe-het-zelf, zonder perm krullen, want ik wilde mijn haar strak te houden. Alleen de oplossingen, zodat de chemische stoffen uitdrogen een beetje ', en het is nog steeds mijn haar. Het helpt echt veel!

  2   1
Juli- 24, 2015 | 04:28:54 | later 11 uur

Goede tips!

  3   2
Juli- 24, 2015 | 04:32:00 | later 11 uur

Liefde

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha