Wat te doen als je eenzaam voelen? 10 tips over hoe Cheer UpWat te doen als je eenzaam voelen? 10 tips over hoe Cheer Up

Hoe om te stoppen eenzaam voelen? Eenzaam gevoel is heel anders dan het alleen zijn en het is belangrijk om dit te erkennen, omdat, paradoxaal genoeg, kan je alleen voelen, zelfs als u bent omringd door vele mensen. We zijn van nature zeer sociale wezens en we willen andere mensen om ons heen, maar er zijn momenten waarop we allemaal voel me een beetje 'eenzaam en verdrietig. Er zijn manieren om jezelf op te vrolijken, maar, zelfs als ze echt alleen zijn, en hier zijn tien tips over hoe u kunt doen:

1. Phone vriend

Onze eerste suggestie over wat te doen als je voelt dat je gewoon een vriend bellen. Zeer weinig mensen zijn echt alleen maar, om een ​​denken over de mensen die je kent te hebben en geef iemand een oproep aan de telefoon. Slechts tien minuten gesprek met een vriend of familielid kan echt til je je humeur. Als er niemand thuis is, ga dan voor een wandeling of gaan winkelen. Serieus, net passeren van de tijd van de dag met een winkel, zal je je minder alleen voelen.


2. Maak gebruik van de rust en stilte

Neem de tijd om te genieten van jouw moment van rust en stilte, en te laten gaan van iets dat normaal niet zouden kunnen doen. Als je alleen voelen, omdat uw partner werkt en de kinderen zijn uit, dus nu is de perfecte tijd om een ​​boek te lezen, te mediteren, yoga doen, genieten van uw hobby of gewoon kijken naar uw favoriete tv-show dat niemand anders in de familie genieten van het kijken.

3. Dans weg de blues

Dansen is een andere optie van wat te doen als je eenzaam voelen. Heeft zelfbewuste niet, niemand kijkt, dan zet het volume op uw favoriete muziek en de beste! Dansen is een geweldige manier om spanning en stress te verlichten, en je krijgt een training, terwijl u geniet van jezelf ook. Net als alle trainingen, zal de dans je lichaam endorfine, die hormonen die je zullen verrassen en je een goed gevoel zijn te maken.

4. Wat te doen als je eenzaam voelen? Iets creëren

De helft van de strijd te verslaan de eenzaamheid is gewoon toegang tot uw tijd. Als je zitten niets doen, dan ga je te vervelen en als je verveeld bent, dan ben je alleen maar slechter voelen. Haal het meeste uit uw tijd op uw eigen en probeer iets creatiefs. Je zou kunnen proberen het tekenen, zingen, schilderen, keramiek of creatief online en het opzetten van uw eigen website of blog.

5. Herinner jezelf hoe goed lachen voelen

Maar alleen of verdrietig voel je je, het is bijna onmogelijk om niet te lachen wanneer je iets grappigs zien. Het probleem is dat, wanneer je het gevoel naar beneden, we bewust niet leuke dingen om te doen zoeken, zodat je in een spiraal van slecht humeur. Zet op een comedy film op de tv of naar een comedy club voor een avondje uit en herinner me hoe goed lachen kan worden gehoord.

6. Heeft u een duidelijke, uit al uw rommel op vrije energie

Sommige mensen geloven dat de negatieve energie ligt in de verwarring rond het huis. Als je de rommel, je duidelijk uit negatieve energie en ruimte te maken voor de positieve energie om je leven in te gaan. Of je gelooft dat, is er geen twijfel dat een goede reiniging is altijd heel therapeutisch als je het gevoel naar beneden en een schoon en opgeruimd huis of op het werk zal helpen het leven makkelijker maken, en zal je te vrolijken.

7. Bereid een aantal korte-termijn en lange termijn doelen

Nog een tip over wat te doen als je eenzaam je je energie richten op uw doelen voelen. Als je verloren voelen, want niemand anders is rond, dus wees voorbereid voor een aantal taken voor de komende dag, een week, een jaar of zelfs jaren om te komen. Krijg gemotiveerde en wees je opzichter, houd jezelf bezig en vergeet niet om jezelf te belonen met een klopje op de rug en een genot, wanneer u uw doelen te bereiken.

Iets aardig en vriendelijk om iemand 8. doen

Nog een tip over hoe om te stoppen eenzaam gevoel is om iets goed voor iemand te doen. Alleen het gevoel is niet een goed gevoel, maar er zijn veel ergere dingen zijn. Een manier om je uit te krijgen en met mensen is om vrijwilligerswerk te doen en anderen te helpen. Neem wat 'van die vrije tijd en goed te benutten in de woning voor ouderen of dagcentrum voor kinderen; Je zet een glimlach op iemands gezicht en op hun eigen.

9. Adres van de onderliggende problemen, niet voor hen verbergen

Eenzaamheid en ongeluk worden vaak veroorzaakt door andere factoren. Als je kunt identificeren en beginnen om de echte oorzaak van je gevoelens van eenzaamheid en verdriet te pakken, geleidelijk beter begint te voelen. Kan je het gevoel alsof je de enige persoon in de wereld die gaat door uw specifieke problemen, en dat een eenzame plek om te zijn kan zijn. Maar de realiteit is dat je niet alleen zal zijn in deze, wat het ook is. Dus, praat met iemand, het vinden van een steungroep of hulp op het internet te zoeken. Het eerste wat je leert is dat je niet alleen bent.

10. Schrijf een dankbaarheid dagboek magie

En tenslotte, de laatste tip over hoe om te stoppen eenzaam voelen en wat te doen als je eenzaam voelen is - het schrijven van een dankbaarheid dagboek magie. We hebben allemaal dingen dankbaar voor, zelfs mensen die alleen wonen te zijn. Schrijf een lijst van tien dingen die je dankbaar voor elke dag zijn, en u zult verrast zijn van alle dingen die je hebt. Het feit dat de zon schijnt vandaag is iets om dankbaar voor, schrijf het dan naar beneden, samen met al het andere te zijn, en je zult snel merken dat tien per dag is niet genoeg om alle zegeningen die je dankbaar voor kunnen zijn.

Heeft u nog andere suggesties over wat te doen als je eenzaam voelt en hoe om te stoppen eenzaam voelen?

Voel je vrij om je motivatie tips en gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   0
Juni- 10, 2015 | 20:57:01 | later 5 uur

God zegene u, liefde suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha