WAT TAI CHI EN WAT IS IN TAI CHI? 8 redenen waarom je zou moeten proberen



WAT TAI CHI EN WAT IS IN TAI CHI? 8 redenen waarom je zou moeten proberen

Als je nog nooit hebt bezocht China of Hong Kong, als je kijkt uit het raam hotel in de ochtend, zie je een heleboel mensen doen wat lijkt een zeer langzaam en weloverwogen dans buitenshuis zijn. Dit is Tai Chi - een vorm van interne krijgskunst, nu meer geoefend voor de voordelen voor de gezondheid en geestelijk welzijn, dan is het voor zelfverdediging. Tai chi combineert langzame, weloverwogen bewegingen, gecontroleerde ademhalingstechnieken en spirituele focus die een scala aan voordelen voor de gezondheid te bieden, dus hier zijn acht redenen waarom je zou moeten proberen Tai Chi:

1. Tai Chi afneemt

Een van de voordelen van Tai Chi is dat je kalm. Tai Chi is een vorm van bemiddeling, als oefening. De bewegingen en houdingen die we aannemen zijn ontworpen om de geest te richten, evenals versterking van het lichaam. Als je iemand kijken beoefenen van Tai Chi, dan kunt u het niveau van concentratie en rust zien in hun gezicht en lijkt perfect op hun gemak met zichzelf.


2. Tai Chi scherpt je geest

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die de praktijk Tai Chi heeft een geest scherper en meer gericht, dan degenen die dat niet doen. Het hoge niveau van concentratie en aandacht nodig is voor de kunst, het voelt de grond en helpt je om je geest te trainen en het is eigenlijk gebleken dat massaal concentratie en aandacht te verbeteren, evenals geven u de vrede van geest.

3. Tai Chi geeft je meer energie

Een van de populaire voordelen van Tai Chi is dat het geeft je meer energie. De traditionele Chinese geneeskunde zegt dat de energie in het lichaam wordt overgebracht door wegen of meridianen. Indien deze kanalen worden geblokkeerd, dan kan dat leiden tot vermoeidheid en ziekte. De bewegingen en houdingen van tai chi zijn ontworpen om blokkades in deze kanalen te verwijderen en laat de vitale energie of 'Qi' vrij stromen.

4. De voordelen van tai chi worden ondersteund door de wetenschap

Als u denkt dat Tai Chi gewoon een beetje 'van Oost-mythen zou kunnen zijn, dan weer denken. Tai Chi voordelen zijn bewezen door de wetenschap. In een medische studie, volwassenen die last hebben van artrose van de knie in staat waren om pijn te verminderen en te verbeteren gezamenlijke beweging beoefenen van Tai Chi elke twee weken en in een studie uitgevoerd in Ierland, heeft tai chi ook aangetoond om te helpen mensen die lijden aan depressie en angst.

5. Verbeter uw cardiovasculaire en respiratoire

Tai Chi voordelen zijn het verbeteren van de cardiovasculaire en respiratoire systemen. Anders takt, bijvoorbeeld, Tai Chi geen toename van de hartslag, vermindert. Wel, toch nog het voordeel van het verhogen van de bloedstroom door het lichaam en verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed.

6. helpt je gewicht te verliezen en fit te blijven

Tai Chi voordelen zijn ook gewichtsbeheersing. Hoewel Tai Chi u niet zal verlaten in een zweet en hijgen, zul je calorieën en toon spieren verbranden. In feite, als hij doet het maakt je zweet en hijgen, dan ben je iets verkeerd doet, maar het goed en je verliest ongeveer 400 calorieën per uur en zal toon uw spieren en het verbeteren van uw gezamenlijke beweging.

7. Tai Chi verlicht hoofdpijn, stress en slapeloosheid

Tai Chi helpt om uw lichaam en geest in balans te krijgen en verlicht stress, evenals de symptomen. De meditatieve karakter van Tai Chi helpt om te kalmeren en de focus van de geest en de bewegingen om blokkades in de stroom van energie door het lichaam te verwijderen.

8. Tai Chi geeft een lange levensduur en is gemakkelijk te leren

Tai Chi is nu vrij grote schaal toegepast en u zal cursussen in veel gezondheid clubs, fitness centra en de lokale gemeenschappen te vinden. De meeste mensen willen niet om lessen te nemen, want het maakt het leren leuker, maar je kunt ook video's van Youtube, iPad apps of kopen dvd's en boeken die zal je leren. Als u een stimulans moet tai chi te nemen, neem een ​​kijkje bij enkele van de oudere Chinezen, die het doen en vraag jezelf af of je in staat zijn om hun posities te houden zal zijn, wanneer je in je jaren zeventig!

De lijst van voordelen van tai chi is erg lang. Heb je ooit geprobeerd het doen van Tai Chi? Neem dan deel je gedachten in het opmerkingenveld.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   2
September 27, 2015 | 03:01:15 | later 6 uur

Bedankt voor uw hand.

  5   1
September 27, 2015 | 07:10:18 | later 10 uur

Bent u!

  4   0
September 27, 2015 | 11:15:53 | later 14 uur

Groot artikel! Ik wilde altijd te proberen een Tai Chi ...

  2   2
September 27, 2015 | 14:55:05 | later 18 uur

Ik hou van wat jullie zijn meestal ook. Dit soort slimme werk en de blootstelling! Blijf op de jongens wonderen Ik heb je opgenomen jongens om mijn blogroll. |

  4   2
September 27, 2015 | 20:22:00 | later 23 uur

Ӏ'vebeen online surfen meer thаn 4 uur Vandaag heb ik nooit gevonden een interessant artikel als үet youгs. It'spretty waard genoeg voor mij. Pегsоnally, als alle ԝebmasters en bloggers hebben goede ςontent аs je deed, zal het internet veel nuttiger dan ooit.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha