WAT stevia, WAT ZIJN DE GEZONDHEID VOORDELEN VAN STEVIA en de bijwerkingen?WAT stevia, WAT ZIJN DE GEZONDHEID VOORDELEN VAN STEVIA en de bijwerkingen?

Zelden heeft een product dat op de markt komt als de oorzaak veel controverse, zoals stevia. Stevia is erkend als een veilig additief door de Amerikaanse Federal Food and Drug Administration te consumeren, maar er zijn nog steeds zorgen over de mogelijke gezondheidsproblemen in de korte en lange termijn, met het product. Ondanks deze zorgen, zijn de fabrikanten van grote merken beginnen te gebruiken stevia als zoetstof 'natuurlijke' producten, hier zijn enkele feiten over stevia om u te helpen beslissen of u wilt stevia in uw dieet:

Wat is Stevia?

Stevia is een installatie als installatie, suikervervanger, die behoort tot de familie zonnebloem die eeuwenlang gebruikt zowel Paraguay en Brazilië, als zoetmiddel. Het werd eerst verkocht in de Verenigde Staten als aanvulling kruiden en pas kort na veel controverse werd goedgekeurd als voedingsmiddel.


Wat is Stevia gebruikt?

Stevia wordt gebruikt in voedsel als een no-calorie zoetstof alternatief voor suiker in voedingsmiddelen en dranken. Het wordt al gebruikt als zoetstof in veel andere landen over de hele wereld en wordt verkocht als een natuurlijk alternatief voor chemische gebaseerde zoetstoffen.

Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van stevia?

Naast de duidelijke voordelen, als alternatief voor suiker, eigenlijk is 3 100 keer effectiever als zoetstof, zoals suiker, maar heeft ook een aantal andere beweerde gezondheidsvoordelen. Het is gebruikt voor de behandeling van diabetici en wordt verondersteld om de bloeddruk te verlagen. Het kan ook het hart te bevorderen spieren gezond.

Is stevia veilig?

We moeten erop wijzen dat stevia veilig heeft bevonden door de Federal Food and Drug Administration, maar er zijn nog steeds gezondheidsproblemen rond het product in sommige kringen. Sommige studies hebben aangetoond dat mensen ervaren bijwerkingen van het gebruik stevia en dat een van de chemicaliën die zich in stevia, steviol, ook een oorzaak van kanker kunnen zijn. Omwille van evenwicht, maar er ook bezorgdheid over de bijwerkingen van andere kunstmatige zoetstoffen, ook.

Wat zijn de gerapporteerde bijwerkingen stevia?

Sommige consumenten van stevia hebben gemeld met milde bijwerkingen na consumptie van stevia en deze zijn opgenomen misselijkheid, milde duizeligheid, spierpijn en gevoelloosheid. Het is gemeld, en de consument niet zijn genomen door alle medische bewijzen begeleid.

Wat is het uiteindelijke oordeel over stevia?

Nou, om eerlijk te zijn, de jury lijkt nog steeds te zijn van stevia. De FDA heeft niet ingestemd met het gebruik van stevia bladeren of eenvoudig plantenextracten; Het is alleen goedgekeurde het gebruik van specifieke verbindingen die uit de plant worden geëxtraheerd, aanroepen van deze stoffen "algemeen als veilig. Aan de andere kant vele potentiële gezondheidsproblemen via steel stevia alleen experimenten werden uitgevoerd op dieren en bij deze dieren werden gevoed grote hoeveelheden stevia hebben uitgevoerd.

Op dit moment lijkt het erop dat, net als veel voedingsmiddelen, ook stevia kan niet goed voor je zijn en, natuurlijk, geen voedsel dat verlaagt de bloeddruk moeten met voorzichtigheid worden behandeld, vooral als u elke vorm van medicatie. Met zo veel op gespannen voet met het bewijs en gezien de relatieve nieuwheid van stevia-gebaseerde producten op de markt, wil je misschien om hem een ​​beetje 'van de tijd, voor het gebruik van de producten van stevia op grote schaal.

Zoals de toevoeging van stevia in je thee of koffie? Voel je vrij om je gedachten en meningen te delen in de commentaren hieronder.

Blijf gezond en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   1
Maart 23, 2015 | 00:17:21 | later 5 uur

Groot artikel

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha