Wat op te nemen voor ontbijt, lunch en diner - het Plan van 500 calorie dieet om gewicht te verliezen?Deze dagen zijn er verschillende diëten die worden verzorgd in de richting van gewichtsverlies, helpt om die extra kilo's te verliezen. Een voeding van 500 calorieën is dergelijk dieet. Kan u helpen verliezen tot 6 pond in een week. Dit dieet helpt ook voorkomen dat veel andere gezondheidsproblemen die worden geassocieerd met obesitas.

Elke vrouw heeft 1500-2000 calorieën per dag, terwijl voor mannen de telling 2000-2500 calorieën per dag. Een dieet van 500 calorieën is ruim onder deze dagelijkse calorie behoeften. Een andere naam voor de 500 calorieën dieet is het dieet 'zeer weinig calorieën'. Meestal is dit dieet is voor mensen die zeer zwaarlijvig en hebben een body mass index groter dan Maar als dit dieet wordt gedaan onder begeleiding van een ervaren arts, kan iedereen het eens te proberen.


En 'het raadzaam dat elk dieet moet worden gevolgd en goed uitgebalanceerd door een deskundige of een diëtist. De basis verlies plan 500 calorieën dieet gewicht dat hen zou helpen is hieronder weergegeven.

500 calorieën per dag Weight Loss Plan

Ontbijt:

 • Geen uitgebreid ontbijt wordt ingeschakeld, als je op een dieet van 500 calorieën.
 • Een typisch ontbijt dieet van 500 calorieën kan 8 gram van cafeïnevrije thee of magere melk.
 • Om te zoeten, gebruik sacharine of stevia.
 • Je moet alleen eet low-calorie fruit, zoals meloenen, sinaasappelen, grapefruit en druiven.
 • Probeer ook om te voorkomen dat het eten van granen of brood, en vergeet niet om veel water te drinken, want het is erg belangrijk dat je gehydrateerd te blijven.

Lunch:

 • Zelfs tijdens de lunch, vermijd het eten van granen of brood.
 • Lunch kan omvatten plantaardige soep gemaakt met kool, spinazie, broccoli, of bladgroenten.
 • Kleine hoeveelheid kip of gekookte vis kan ook worden gegeten.
 • Geen olie of salade dressings zijn toegestaan, maar u kunt salade van gekookte groenten te eten met een beetje 'van citroensap.
 • Drink minstens 16 liter water voor de lunch.

Diner:

 • Het diner zal zijn enigszins vergelijkbaar met de lunch.
 • Salade van rauwe groenten, soepen en kleine hoeveelheid kip of vis moeten dingen in de pot zijn.
 • Ook in dit geval, vergeet dan niet om water te drinken.

Het is zeer waarschijnlijk dat je honger krijgt tijdens de dag, want het is in feite een honger dieet. Maar het verdelen van de 500 calorieën in snacks, kunt u het hongergevoel te verlichten. Kleine hapjes kunnen bestaan ​​uit vers sap zonder suiker, een paar pinda's, selderij of een ongeboterde popcorn.

Er zijn een aantal risico's die gepaard gaan met dit verlies plan gewicht op 500 calorieën per dag, moet je in gedachten houden alvorens te kiezen voor dit dieet. Dit zijn de volgende:

Voedingstekorten:

Als u zich snijdt de calorieën in uw dieet zal zeker snijd een aantal essentiële voedingsstoffen ook, die nodig zijn voor je lichaam. Het is mogelijk dat u constipatie, diarree of andere problemen met de spijsvertering veroorzaakt door voedingstekorten kunnen hebben.

Eetstoornissen:

Aangezien dit dieet niet in evenwicht is, is het mogelijk dat u een eetstoornis kunnen tegenkomen. Dit betekent, kunt u een aantal eetgewoonten, zoals die bij anorexia of boulimia ontwikkelen.

Ketose:

Zoals we weten, een dieet van 500 calorieën is een honger dieet. Soms ondanks beroofd van de hoeveelheid nutriënten, ons lichaam begint vet als energie te verbruiken. En als de vetten worden verbrand, ketose ontwikkelt. Hoewel in een korte tijd, geen ernstig probleem, maar de ontwikkeling van ketose kan nierstenen, jicht of orgaanfalen veroorzaakt. Ketose kan slechts worden opgespoord door middel van een urinetest basis.

Andere ernstige problemen:

Een voeding van 500 calorieën kan ook leiden tot andere ernstige problemen en, zoals hoge cholesterol, waardoor het risico van een beroerte of hartaanval verhoogt. Het verhoogt ook het risico van osteoporose en bepaalde kankers.

En 'aanbevolen dat volwassenen met bloedarmoede, nierproblemen, lage bloeddruk, hartproblemen, maagproblemen of die ouder zijn dan 50 jaar, moet strikt vermijden kiezen van dit dieet. Zelfs vrouwen en kinderen tijdens de zwangerschap of borstvoeding onder de leeftijd van 18 moeten vermijden dat we voor dit dieet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha