WAT ontsloten maca poeder en de voordelen voor uw gezondheid?WAT ontsloten maca poeder en de voordelen voor uw gezondheid?

Je hebt misschien gehoord van maca poeder, die is gemaakt van de wortel van de plant geteeld in de bergachtige regio's van Peru, maar ontsloten maca poeder is iets dat is relatief nieuw. Maca poeder is een vitamine-rijke super voedsel dat kan worden toegevoegd aan voedsel en smoothies om hun voedingswaarde te verhogen. Wat maakt de verstijfselde maca poeder zo krachtig is hoe het wordt verwerkt. Ontsloten maca poeder wordt gedaan door het nemen van droge maca wortels en koken onder druk om het zetmeel te verwijderen, waardoor het veel makkelijker te verteren. Ontsloten maca is veel meer geconcentreerd dan rauwe maca poeder en, omdat het gemakkelijker is voor de maag te verteren de voedingsstoffen te bereiken je lichaam sneller. Hier zijn tien manieren waarop macapoeder ontsloten kan gunstig zijn voor de gezondheid.

1. Verhoog energieniveaus

Een van de eerste dingen die je opvalt als je begint te maca poeder gebruiken, is een duidelijke toename van de energie-niveaus. Als u een van die mensen die moe voelen tijdens de dag, kon macapoeder het antwoord zijn. Veel professionele atleten gebruiken maca poeder om hun energie en uithoudingsvermogen te vergroten. Slechts een kleine hoeveelheid voedsel diner kan alles dat we praten over het geven van die extra boost van energie die je nodig hebt.


2. 'zeer goed voor de gezondheid van de botten

Maca poeder bevat hoge niveaus van botopbouw voedingsstoffen, calcium, magnesium en fosfor, dus dat zal helpen om uw botten gezond en sterk. Het grote ding over maca poeder is dat je het kunt toevoegen aan verschillende soorten voedsel en u te voorzien van een goede dosis calcium, maar de extra calorieën dat de zuivelproducten je zou geven.

3. Het kan depressie en angst verminderen

Maca poeder wordt ook gezegd dat het een positieve invloed op de stemming van een persoon. Dit komt door de unieke verbinding die alleen in maca, genaamd macamides, die worden verondersteld te kunnen depressie en angst te bestrijden en de stemming.

4. En 'goed voor een gezonde huid

Veel van de vitaminen en mineralen die je nodig hebt om een ​​gezonde teint zijn opgenomen in poedervorm maca te behouden en dat is waarom maca poeder wordt gebruikt als ingrediënt in een aantal producten voor huidverzorging. Veel mensen hebben na de start van maca poeder, met inbegrip van minder puistjes en een vermindering van defecten op hun huid te gebruiken significante verbetering in hun huid gemeld.

5. Het kan helpen verminderen opvliegers

Maca poeder helpt bij het reguleren van de hormonale balans in het lichaam en kan het optreden van opvliegers tijdens de menopauze te verminderen. Regelmatige consumptie van maca poeder kan ook helpen verlichten van de symptomen van premenstruele stress.

6. Verbetert de seksuele prestaties

Maca poeder wordt ook gezegd dat het een krachtig afrodisiacum te zijn, voor zowel mannen als vrouwen. Het verhoogt libido en seksuele prestaties en is ook van mening dat zijn hormonale evenwicht eigenschappen verantwoordelijk voor het kunnen vruchtbaarheid bij beide geslachten toenemen.

7. Verbetert de bloedsomloop

De consumptie van maca poeder zal ook het bevorderen van een betere doorbloeding rond het systeem. Dit betekent dat er meer zuurstof is altijd de hersenen en spieren, dus wees voorzichtig en je zult meer uithoudingsvermogen hebben. Betere doorbloeding zal ook het risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten of een beroerte te verminderen.

8. Het helpt om te kijken na uw algehele gezondheid

Maca poeder bevat zink, magnesium, ijzer, calcium en zink, en is ook een rijke bron van vitamine B, C en E. De toevoeging van macapoeder voedsel en de smoothies is waarschijnlijk de eenvoudigste manier is er het vergroten van de opname van mineralen en vitaminen, zonder vitamine pillen. Zullen gezonde botten en tanden te behouden, versterken het immuunsysteem en helpen beschermen tegen bloedarmoede en hart- en vaatziekten.

9. bouwt spieren sneller

Maca poeder kan ook helpen bij het opbouwen van uw spieren. Het vervangt niet de noodzaak om te werken om gewicht te verliezen en toon je spieren, maar er wordt gezegd dat de voedingsstoffen in macapoeder helpen spieren sneller groeien en beter herstellen na het sporten. Naast het geven van meer energie uit te werken, Maca wortel bevat plantensterolen, zoals campestrol, sitosterol, ergosterol, ergostadienol en brassicasterol, die 'slechte' LDL-cholesterol kunnen verlagen en helpen bouwen mager spieren.

10. Het is heel gemakkelijk om ontsloten maca poeder toe te voegen aan uw dieet

U kunt ontsloten maca poeder toe te voegen aan alle soorten voedsel en, want het is makkelijker te verteren dan gewone maca poeder, krijg je de voordelen van alle voedingsstoffen die het een stuk bevat sneller. U kunt toevoegen aan smoothies, vermengd met vruchtensap of gewoon strooi over de top van de voedselketen. Het is een geweldige manier om extra voeding toe te voegen aan uw dieet en zeer makkelijk te gebruiken.

Kation:

Er is onvoldoende informatie bekend over het gebruik van maca poeder tijdens de zwangerschap en borstvoeding, zodat u beter aan de veilige kant en te voorkomen dat het gebruik ervan.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha