Wat oefeningen te doen om de buik te verliezen als ik hernia?Contra-tempo en de fiets voor mensen met een hernia

hernia's en oefeningen help please Ik heb 3 henias herhaling dorsale lumbale en cervicale een ander, ik gewicht verliezen uit de sport. En 'verkeerde stap of hometrainer? Zo ja, welke oefeningen kan ik doen om gewicht te verliezen en buik te verliezen? Dankjewel. Ingezonden door marian

Hallo Mariana: Afslanken, in de eerste plaats, moet u een dieet te beginnen, dus om een ​​calorie tekort te bereiken en verliest lichaamsvet. Dit is belangrijker om door te gaan slordig eten van en verwachten om gewicht te verliezen alleen met oefening.

Verder is de verschoven schijf tussen de wervels dat u last heeft, beperkt van een zware fysieke activiteit, als het nodig is om speciale aandacht te besteden aan houding wordt aangenomen om verdere schade te voorkomen.


De stap is niet aanbevolen in uw geval, want je moet zorgen is je terug te nemen, stap oefeningen zijn zeer krachtig en in het algemeen meer dan zijn gemaakt zonder precisie en controle. Bovendien, elke keer dat u de stap terug te vallen ondergaat de invloed van het lichaamsgewicht daalt van ongeveer 30 cm.

Ook bewegingen, waarbij men het been van het lichaam scheiden boven 45 °, maakt ze de rugspieren werken. Algemeen hernia worden geassocieerd met een overmatige stijfheid van de spieren van de rug, dus je moet meer irritant hernia.

De fiets wordt afgeraden, omdat de positie teruggenomen is niet het meest geschikt is voor iedereen, zelfs als u geen spinale hernia lijden.

Mijn advies is om realices starten van een dieet en toning oefeningen, te helpen verbeteren spiertonus en het verbeteren van je uiterlijk.

De beste methode is Pilates,, want het is een systeem van houding re-onderwijs, versterkt, ontspant en herstelt de structuur van neuromusculaire lichaam.

Bovendien, Pilates heeft een focus op kwaliteit en motion control, en de meeste van de oefeningen worden gedaan op matten, om te hebben de meest beschermde van elke eventualiteit terug.

Hoop dat het helpt.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha