WAT Noni Juice? 10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN GROTE Noni JuiceWAT Noni Juice? 10 GEZONDHEID VOORDELEN VAN GROTE Noni Juice

Noni is de gemeenschappelijke naam voor Morinda Morinda boom, die groeit in Zuid-Oost-Azië, het Caribisch gebied en Australazië. Het is een groenblijvende struik en alle delen van de constructie worden toegepast in geneesmiddelen, zoals de vruchten, bladeren, stengels en bloemen. Dezelfde vrucht kan worden geperst, gegeten of lokaal gebruikt en heeft een aantal grote voordelen voor de gezondheid. Het beroemde model van Victoria's Secret Miranda Kerr houdt onder noni sap in haar gezonde voeding. Nonisap supplementen hebben een aantal slechte pers onlangs, omdat sommige spammers zijn met het argument dat het bijna het elixer van het leven, maar laat dat je niet afschrikken. Zoals met alles, gegeten als onderdeel van een evenwichtige voeding, kan nonisap hebben dezelfde voordelen voor de gezondheid en ongelooflijke hier zijn tien van die:

1. antidepressiva

De voordelen voor de gezondheid van de noni sap zijn talrijk. Nonisap heeft zowel antidepressiva en licht kalmerend. Het fruit helpt om de productie van de stemming in evenwicht hormoon serotonine met melatonine, dat kalmeert en helpt u een goede nachtrust te krijgen stimuleren.


2. Controle Hypertensie

Een ander voordeel voor de gezondheid van de noni sap is dat het kan helpen bij het controleren hypertensie. Het sap van de noni vrucht bevat een aminozuur tryptofaan, die helpt bij het bevorderen van de productie van serotonine, die, onder andere, helpt u en uw lichaam te ontspannen en helpt om een ​​hoge bloeddruk onder controle dus.

3. Noni sap gewichtsverlies

Een van de gezondheidsvoordelen van nonisap is dat het helpt gewichtsverlies en bevordert spiergroei. Het drinken nonisap nitric oxide in het lichaam, die gebruikt wordt door de spieren om energie te metaboliseren. Het effect hiervan is dat stikstofmonoxide is dat het energie uit voedselresten en vet om je spieren te voeden, dus die u helpen gewicht te verliezen, terwijl de opbouw van spieren op hetzelfde moment.

4. Het helpt om de bloedsuikerspiegel te controleren

Bij gebruik in combinatie met insuline behandelingen, is nonisap gevonden in een onderzoek om diabetici suikerniveaus in het bloed. De vrucht bevat verbindingen triterpenen en saponinen, waarvan bekend is dat voordeel op deze manier.

5. verhoogt het energieniveau

Gezondheid voordelen van nonisap worden ook verbeterde energie-niveaus. Inheemse Polynesiërs is bekend dat de vrucht van de noni eet vaak om vermoeidheid te voorkomen. De vrucht bevat een breed scala aan voedingsstoffen en antioxidanten die kan verhoging van de energie niveaus en het verbeteren van uithoudingsvermogen en fysieke prestaties.

6. anti-aging

De antioxidanten en andere voedingsstoffen, zoals vitamine C, die is gelegen in nonisap, voeden de cellen van het lichaam en de strijd het effect van vrije radicalen. Het drinken van sap wordt gedacht om af te weren van de tekenen van veroudering, elasticiteit van de huid te behouden en voeg een mooie gezonde gloed op je huid.

7. pijnstillende

Studies hebben aangetoond dat de noni vrucht heeft pijnstillende eigenschappen, vergelijkbaar met pijnstillers off-the-shelf. Het kan effectief in het verminderen van pijn voor patiënten met artritis en de noni-boom is in sommige kringen als de boom pijnstiller bekend zijn.

8. Verhoging immuniteit en heeft kankerbestrijdende eigenschappen

Een van de krachtigste gezondheidsvoordelen van nonisap is dat het dramatisch verhogen van uw immuniteit. Nonisap antioxidanten en een stof rijk aan polysaccharide, waarvan wordt gedacht kunnen het immuunsysteem te stimuleren en bestrijding van de groei van kankercellen. Stikstofoxide, waarvan bevordert drinken van het sap in het lichaam, maar beperkt ook de replicatie van kankercellen.

9. gevechten haaruitval

De vitaminen en mineralen in de nonisap helpen bevorderen gezonde haargroei. Drink het sap versterkt het immuunsysteem en bevordert een gezonde bloedsomloop. Noni sap wordt vaak aanbevolen voor mensen die door middel van behandelingen van kanker zijn geweest, om te helpen bevorderen van de hergroei van hun haar.

10. anti-ontstekingseigenschappen

De voordelen voor de gezondheid van de noni sap daar niet stoppen. Nonisap heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen, waardoor ze bruikbaar zijn bij de behandeling van huidreacties en allergieën. Drink het sap kan fungeren als anti-histamine en kunnen daarom bruikbaar zijn bij het verminderen van de symptomen van urticaria en allergische reacties.

Heb je ooit geprobeerd het drinken nonisap? Welke andere voordelen voor de gezondheid van de noni sap vergaten we in onze lijst op te nemen?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   0
September 17, 2015 | 06:00:04 | later 6 uur

Site amazin!

  0   1
September 17, 2015 | 13:04:13 | later 13 uur

gewoon geweldig en nuttige informatie! dank

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha