Wat niet in uw schoonheid routine op te nemenShutterstock

Als het gaat om schoonheid routines, zullen velen van ons schuldig aan dingen die je niet moet doen doen zijn. Dit zou te wijten zijn aan gebrek aan tijd of gewoon uit gewoonte of zelfs slechter voor luiheid.

Hier is een lijst van al deze verordeningen verboden de schoonheid regime dat we onbewust en soms bewust weten dat we moeten afzien van het doen van hen.


Nog steeds te slapen zonder het verwijderen van make-up op de juiste?

Getty

Het ergste wat je kunt doen met je gezicht wordt gelaten alle chemische stoffen in cosmetica worden ondergedompeld in de huid tijdens de slaap. Het is een zeer slechte gewoonte van de terugkeer van het kantoor, universiteit of een feest en slapen zonder het verwijderen of te verwijderen alle sporen van make-up behoren. Je moet goed te reinigen je gezicht af alle sporen van make-up, zelfs als je dommelt gedurende 30 minuten. De huid nodig heeft om goed te ademen tijdens de slaap. Met deze truc kun je niet. De tekenen zijn slechter voor het verschijnen van donkere kringen te krijgen.

Het is tijd om de borstels schoon te maken:

Getty

Elke keer als je een make-up borstel te gebruiken, hoeft u schoon te maken? Als niet elke dag, zorg ervoor dat na elke vijf kwast blush of schaduw spons applicator goed wordt schoongemaakt. Was ze in een mengsel van antibacteriële zeep. Schuimt goed en correct te wassen om alle sporen van zeep te verwijderen. Vervolgens droog of houden de ventilator volledig drogen voordat u ze in uw kit.

Ga natuurlijke wenkbrauwen:

Getty

Wenkbrauwen dikker lang. Voor dagen, zijn poppen perfect wenkbrauwpotlood ontworpen om je er ouder uitzien. Natuurlijke wenkbrauwen dikker (niet noodzakelijk borstelige wenkbrauwen) zijn nu de heetste trend. Maar nooit tweeze of plukken. Dit kan eigenlijk rippen de haarcellen van het natuurlijke met herhaalde plukken en kunnen nooit meer terug groeien. Hetzelfde geldt voor de draad.

Wees niet te rekken:

Laat je oogleden niet rekken te terwijl het toepassen van eyeliner. Houd ze gesloten en ontspannen en vervolgens met streepjes of een beroerte, de toetreding in een beweging, trek de lijn.

Stop opnieuw en opnieuw aanraken van je gezicht:

Shutterstock

De meeste mensen hun gezicht aan te raken, zonder zelfs te realiseren. Dit dient.

Stop punctie:

Getty

Prikken je puistjes is het ergste wat je kunt doen om een ​​schoon gezicht of een gezicht al verergerd. Niet alleen laten merken, dat een hel veel tijd nemen om te verlichten en verdwijnen, maar brengt ook de bacteriën naar andere delen van het gezicht en resulteren in meer uitbraken.

Wees voorzichtig:

Getty

Controleer altijd Mfg Dt, namelijk de datum van productie en de houdbaarheid of de vervaldatum van elk product dat u koopt. Gebruik geen oude producten. Verwijderen cosmetica en andere beauty producten ten minste zes maanden vóór de vervaldatum.

CTM voor oudere huidtypes:

Getty

Een goede reiniging, toning en hydraterende is essentieel voor alle soorten van de huid en voor mensen van alle leeftijden. Temeer voor mensen met een ouder wordende huid.

Slaapgebrek:

Getty

Onvoldoende slaap kan chaos voor je lichaam en gezondheid. Het nemen van uw schoonheidsslaapje is essentieel. Om goed je moet goed slapen kijken.

Shopaholic switching producten:

U kunt een shopaholic die wil elke nieuwe lanceerde het merk en product uit te proberen zijn. Maar de huid zich kan aanpassen aan de veelvuldige wijzigingen van het ene product naar het andere, hoe werkt de geest? Denk nog eens na voordat je een nieuw product op de huid. Uw huid zal tijd aan te passen nodig. De gezichtshuid is belangrijker dan de meest delicate huid op je lichaam. Het is nu te zien dat de huid jonge effecten zijn niet zichtbaar, maar hoe het begint veroudering van stoffen in de vorm van vlekken en ouderdomsvlekken, maakt een verschijning veel minder tijd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha