Wat moet uw koelkast geschikt voor gewichtsverlies te maken?Geallieerde om uw drang te beteugelen om te eten wat je niet toegestaan

Als je wilt afvallen, moet je weten Wat moet uw koelkast bevat het geschikt voor gewichtsverlies te maken. Dus, we hebben een bondgenoot die je verlangen te beteugelen om te eten wat je niet toegestaan.

Gewichtsverlies is een proces dat je weet wanneer het begint, maar niet wanneer het eindigt. Daarom moet je doorzettingsvermogen en geduld nodig. De beste manier om uw hunkeren naar voedsel te controleren niet bedriegen en in uw keuken, vooral in uw koelkast, alle voedingsmiddelen die u helpen gewicht te verliezen.


Wat moet uw koelkast geschikt voor gewichtsverlies te maken?

  • Moeten voedingsmiddelen uit alle voedselgroepen bevatten. Het is belangrijk dat, wanneer u de koelkast of koelkast te openen, vind voedingsmiddelen uit alle voedselgroepen: zuivel, vlees, groenten en fruit, onder anderen.
  • Moet licht zuivel bevatten. U kunt de melk en/of yoghurt, magere kaas en/of roomkaas 0% vet hebben. Zuivelproducten zijn belangrijk omdat ze niet alleen helpen gewicht te verliezen, omdat ze rijk zijn aan eiwitten en vet, maar omdat ze verzadigend. Al deze melk elkaar kunnen worden vervangen, is het niet nodig hebben. Wat belangrijk is, niet ontbreken in uw koelkast, omdat ze de drang om te eten, kunt u kiezen voor een van deze producten.
  • Moeten vlees en eieren bevatten. Het vlees must-haves zijn vis, kip en rood vlees, geen zichtbare vet. Uiteraard zijn deze behoudt voedsel in de vriezer en verwijder ze als je nodig hebt. Eenmaal per dag zou een deel van ongeveer 200 tot 250 gr verbruikt. kater. Waarom zou het vlees in uw dieet te missen? Wij bieden eiwitten en strijken lichaam moet herstellen en bouwen weefsel, evenals goede kwaliteit vetzuren (vis), die helpt bij cardiovasculaire gezondheid te verbeteren. Het ei is essentieel omdat het vleeseiwitten kan vervangen omdat het betere. U kunt zelfs de plakken ham of biologische olie, om de controle hunkeren naar voedsel te helpen tussen de maaltijden. Het is belangrijk om slechts één plak per dag eet. Ook kunt u een hand te hebben soja hamburgers, linzen of kikkererwten, die een goed alternatief voor een snelle, lichte maaltijd bereiden kan zijn.
  • Moet fruit, groenten, peulvruchten bevatten. Hoe meer kleuren u in uw koelkast meer vitaminen, mineralen en anti-oxidanten die je beschikbaar hebt. Naast het leveren weinig calorieën en veel volume, bieden wij vezels om het lichaam te ontgiften en af ​​te halen honger. Wanneer honger, hebben veel worteltjes, selderij, gehakte tomaten, asperges, tauge, enz voorbereid.; die zal helpen om angst te kalmeren, zonder toevoeging van veel calorieën. Bovendien, vruchten zijn perfect om hun honger, waarom kiezen seizoensgebonden fruit en neem een ​​tevreden als je je voelt als het eten van iets zoets. Weet dat je vijf vruchten per dag kan eten.
  • Mocht drankjes licht bevatten. Je kan niet voorbijgaan aan de drankjes. En 'van essentieel belang dat u water of ontgifting zoete dranken zoals water guave, gember en citroen. Koude dranken stimuleren de peristaltiek, die verder kan verbeteren de organische ontgifting.

Dit zijn de basis voedingsmiddelen om een ​​koelkast te bevatten, zodat u een evenwichtige en gezonde voeding kunnen maken.
Vergeet niet dat als je gaat om al uw maaltijden te organiseren op voorhand en vlees zal het makkelijker zijn en zal u steeds moeilijker om eruit te komen van het dieet.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha