Wat moet mijn ideale gezond gewicht zijn?Wat is het gezond gewicht?

Vraag wat uw ideale gewicht zou moeten zijn? Heb je ooit gedacht in termen van gezond gewicht? Een ideale gewicht wordt bepaald op basis van verschillende factoren die bijdragen. De focus van de huidige generatie is niet alleen over hoeveel geld je maakt, maar ook de manier waarop we te maken en tegen welke kosten. Wanneer we zeggen dat de kosten, niet de kosten van levensonderhoud. En 'de kosten in termen van persoonlijke gezondheid, familie tijd, tijd voor zichzelf en anderen, evenals de impact van hun acties op de lange termijn het welzijn en de natuur.

Wat is het gewicht?

Wetenschappelijk gezien het gewicht niet meer dan de massa maal de zwaartekracht (g) waarmee de aarde trekt alles naar zich toe. Maar in de echte wereld, het gewicht is een index om de sociale norm en het algemene welzijn van een individu te meten. En "een van de beste en eenvoudigste manieren om het welzijn van een persoon te meten. Meer gewicht kan problemen betekenen, en dit geldt ook voor minder gewicht te staan. Als u te zwaar bent, zou dat betekenen dat je eet te veel, veel meer dan nodig is, slaan alles als vet in het lichaam, het beperken van de bloedvaten, het vertragen van het hart naar beneden, het verminderen van hun niveau van activiteit, om plaats te maken bloeddruk etc. en eenvoudig valt in een reeks van infecties en gezondheidsproblemen, veroorzaakt door een andere.


Wat is het gezond gewicht?

Er is een manier om te zeggen dat het gewicht is gezond. Terwijl sommige mensen kijken dun, weegt meer dan de normale persoon naast hen. Soms hebben mensen een hoge botdichtheid, en dit maakt het moeilijk voor hen om hun gewicht op de schaal te verminderen. Vandaag hebben we een basisstructuur, grafisch of het rijden op basis van de volgende factoren om ons een duidelijke richting van wat gezond gewicht voor je lichaam gaat geven: -

  • Hoogte: De meest bijdragende factor beschouwd om het gewicht te meten is hoog. Taller de persoon, hoe meer ze wegen.
  • Leeftijd: Met het ouder worden, zijn een aantal veranderingen in gang gezet in het menselijk lichaam, dat kan ertoe leiden dat mensen om gewicht te winnen. Leeftijd wordt een belangrijke factor bij het meten van de ideale gezonde gewicht.
  • Body Mass Index: De laatste ontwikkeling als het gaat om het meten van uw ideale gewicht is de BMI of body mass index, berekend op basis van iemands lengte, gewicht, vetpercentage, de leeftijd en de activiteit dagelijkse fysieke.
  • Body Shape: Soms is de vorm van het lichaam van een persoon zou zijn/haar gezond gewicht beïnvloeden.

Alle bovenstaande zijn de belangrijkste factoren die bijdragen wat betreft de berekening van het ideale gezond gewicht voor elk individu. Geen van bovenstaande kan worden vermeden of genegeerd als je naar het gewicht. Daarnaast zijn er vele eenvoudige rekenmachines gezond gewicht online beschikbaar om u te helpen. Veel bedrijven nemen ook testen nodig zijn om hun medewerkers te waarborgen zijn op de meer gezond en bewust van hun fundamentele statistieken.

Wat kan verkeerd zijn, als je niet op je gezond gewicht?

Als u overgewicht of obesitas zijn, (ja, er is een verschil tussen de twee), je zou kunnen lijden aan een medische aandoening, kan een storing van de schildklier, de bijwerkingen van sommige medicijnen gaat ervan of om andere redenen dat een arts uit te leggen zou kunnen helpen om te ontdekken.

In de meeste gevallen, overgewicht en obesitas zijn het gevolg van het gebrek aan lichaamsbeweging geïntegreerd door veranderen van eetgewoonten die meer fastfood en hoge calorie-inname dagelijks omvatten. We zijn zo omringd door eten op elk moment dat het bijna onmogelijk te vermijden!

De noodzaak van het uur is om de activiteit niveaus te pompen, het kijken naar wat je eet, u weet wat uw ideale (gezonde) gewicht en houd het.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha