Wat mee te nemen in de zak? 15 BELANGRIJKE PUNTEN Elk meisje behoeftenWat mee te nemen in de zak? 15 BELANGRIJKE PUNTEN Elk meisje behoeften

We kennen al onze tassen staan ​​bekend als een van de rest van de mensheid, als een soort van gaten zwarten, zuigen alles op wat we aanraken. We weten dat dit niet waar is, maar we met tegenzin toegeven dat er soms te veel spullen in onze portemonnee, en de helft van het is junk we niet nodig om elke dag te nemen. Maar er zijn dingen die we moeten voeren rond, wat er ook gebeurt. Hier zijn een aantal van hen:

1. Mints

Frisse adem is ongetwijfeld een noodzaak, maar kauwgom heeft twijfelachtige kwaliteit. Ten eerste zal kauwen niets voor een ladylike blik je na doen. Voor een ander, kan het krampen te geven in uw kaken, als je bijzonder hard te kauwen, en dat kan gebeuren als je geïrriteerd of boos te krijgen. Dus - teken.


2. make-up tas

Ja, dit is de enige manier om te vinden wat je nodig hebt in je tas in plaats van rommelen in het voor uren om de concealer u dringend nodig heeft voor de belangrijke zakelijke bijeenkomst te krijgen. Natuurlijk, als je geen make-up gebruiken op een dagelijkse basis, kunt u deze overslaan.

3. Concealer

En hier is wat moet worden in de make-up tas. Een concealer is altijd goed om in de buurt te hebben. Puistjes niet gewaarschuwd voordat popping, en niet te vergeten kleine uitbraken van huiduitslag of een paar rode vlekken, waar de huid is bijzonder gevoelig.

4. Lipstick

Dit moet vanzelfsprekend, maar we zeggen het toch, dus je bent niet de indruk dat we een lijst van alles en vergeet de lippenstift. Dus maak ruimte voor de favoriete kleur van lippenstift in die tas truc, een tint die zou gaan met verschillende kleren, waarom uw portemonnee niet verlaten.

5. Parfum

Een spray reizen grootte of de geur is ook een goede aanvulling op de make-up tas. Soms is een klein bedrag van uw favoriete parfum is degene die de druk kan opstijgen in het midden van een hectische dag. Het is waar, niet onderschatten de neus.

Handwas 6.

Zelfs als je een kantoorbaan hebben totaal zullen er momenten zijn dat je niet gemakkelijk toegang hebben tot water, zoals bij het reizen van en naar huis. En de hoeveelheid vuil dat je ontmoet op de straat is ongelooflijk. Daarom is het transport van een buis van handwerk.

7. Hand Cream

Dat gezegd hebbende, tenzij uw baan vereist dat je constant in beweging, heeft u toegang tot water, ten minste voor een deel van de dag. Was uw handen regelmatig is goed in termen van netheid, maar het is slecht in termen van de hydratatie van de huid, dus wees voorbereid en pak je handcrème in.

8. Hairbands en clips

Als je lang haar en wordt gecombineerd met een dynamische werk, dus het is waarschijnlijk dat op een gegeven moment tijdens de dag wil je terug te trekken. U bepaalt wat uw middelen verkiest u en uw tas met hen.

9. Cash

De kaarten zijn kleiner, maar dingen gebeuren, ATM breken, zijn er dingen zoals feestdagen, etc. Dus, breng een beetje 'van het geld in de zak, net genoeg om in staat zijn om thuis te komen waar u ook bent of bijten voor de lunch. Of, helaas, als uw portemonnee is gestolen. Het zal niet werken als je hele zak is gescheurd, we toegeven, dus hou het in de buurt.

10. Enamel

Slip een fles kleur die je draagt ​​als je gaat, want ongelukken gebeuren. Of beter nog, als je sommige complexe ontwerp hebt gedaan, probeer dan een fles van duidelijke nagellak en lees onze suggesties voor correcties nagel snel gebroken.

11. Wat moet u in uw zak? Een boek

Voor de rit op de metro / bus / eventuele openbaar vervoer kunt gebruiken of als u in een lange rij te staan, of wacht voor de benoeming van een arts. Er is niets beter dan een goed boek voor die momenten doof, kunt u tijd vliegen en je zal een veel angst en ongemak besparen.

12. Pijnstillers

Die moet ook daadwerkelijk te gaan zonder al te veel te zeggen. We zijn kwetsbaar, gevoelige wezens en vaak hoofdpijn als we niet goed slapen, heb niet een goed ontbijt, of gewoon te veel werk te doen in een korte periode van tijd.

13. papier en pen

Ja, serieus. Misschien voel je je erg gehecht aan de telefoon, maar het werkt met een batterij en de batterij onverwacht sterft, zo niet houdt altijd een oogje op. Dan zul je de behoefte om iets te schrijven te vinden. Dit is wanneer het papier en pen voor zijn.

14. Spiegel

Dit zou kunnen gaan in de make-up tas, maar als het vol is, houd apart. Een vrouw zonder een spiegel in haar handtas een vrouw half blind. Wat als er een stuk van salade zitten tussen je tanden en je kunt niet horen? Wat gebeurt er als een deel van je make-up werd geruïneerd door de regen / sneeuw / smog / wind? Gewoon blijven een compacte spiegel in uw zak voor dergelijke noodsituaties.

15. Zonnebril

Niet alleen voor de zonnige dagen. Soms is de tijd gedraagt ​​zich als een nerveuze tiener en de zon verbergt achter de wolken klaar om uit te gaan en beginnen direct schijnt in het gezicht. Dan zijn er die dagen dat je geweest bent staren naar het computerscherm voor uren en je ogen niet kon doen zonder een pauze. Hebben een speciale zonnebril voor uw tas.

Wat in je zak? Hebben we iets vergeten?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha