Wat maakt een vrouw aantrekkelijk voor mannen? 10 TIPS Vanuit het oogpunt van een jongenWat maakt een vrouw aantrekkelijk voor mannen? 10 TIPS Vanuit het oogpunt van een jongen

Ben je op zoek naar de geheimen van wat maakt een vrouw aantrekkelijk voor mannen? Het is geen rocket science, zodat mannen zijn dieren vrij rechttoe rechtaan echt. Ze nemen op de meeste van de dingen die een meisje te oordelen, alleen op zoek naar haar, en, let wel, zijn vrij snel te oordelen! Dus ga je gang van het spel en lees deze tien tips over wat zal de aandacht van een man te trekken en de juiste aard van de aandacht van de mannen:

1. Een stiekeme blik van de huid

Minder is zeker meer, als het gaat om een ​​beetje 'van blote huid knipperen. Ook zal een kruispunt, maar slechts een dun, prikkelende peek zal een man rijden wilde en ze willen meer weten, en de wens om meer te leren.


2. Een vrouw nodig heeft, is de droom van een man

Mensen hou gewoon van om te rijden om de redding van een jonkvrouw in nood. Kortom, mannen houden om hun kracht te tonen; dus als je vraagt ​​voor zijn hulp, zal hij snel te reageren, het geeft hem de kans om te laten zien wat een mens is; ze willen!

3. Oh, die glimlach!

Wat maakt een vrouw aantrekkelijk voor mannen? Geen twee manieren over, glimlachte gemakkelijk verdubbelen uw aantrekkelijkheid! U kunt ook zet een supermodel naast Miss Media en als Miss gemiddelde glimlachte en supermodel was niet, zou dat betekenen dat Miss zou de man gaan voor.

4. Ogen ... diep als de oceaan ...

Maak oogcontact met een man zeker maken het tot haar aangetrokken. Sommige meisjes denken dat oogcontact is een beetje 'naar voren en terughoudend, onschuldige blik is beter, maar dit gewoon maakt je koel en ongeïnteresseerd te kijken.

5. Maak een inspanning

Uiterlijk is niet alles, maar een meisje dat een poging om te kijken mooi zal de aandacht van een man te krijgen heeft gemaakt. U hoeft niet te kleden in het pak, elke keer als je naar buiten, maar zorgen voor de basis zal een lange weg te gaan. Dressing goed en ziet er goed zal niet alleen zorgen dat u een prachtig uitzien, maar zal er ook voor zorgen, dat is een andere eigenschap in een vrouw die mannen vinden zeer aantrekkelijk.

6. verleidelijk, zachte stem

U hoeft niet te dictie lessen nemen om goed te kunnen spreken, maar een welbespraakte vrouw met een verleidelijke stem Soft is een keerpunt voor een man. Het gaat allemaal om controle; een zachte stem en zachte is veel aantrekkelijker voor een man, een schelle en schreeuwen een!

7. Stroke zijn ego met een beetje 'flirten

Flirten is een kunst die elk meisje effectief kan leren; het duurt slechts een beetje 'praktijk. Beroerte een mans ego met een beetje 'van onschuldige flirt snel en krijgen zijn aandacht, en zal u een voorsprong op de concurrentie te zetten straten.

8. Laat een permanente opslag, met een aangename geur, maar vergeet niet, beetje gaat een lange weg!

Geur is een van onze sterkste zintuigen en mannen houden van de geur van een vrouw. Een goede, maar niet overweldigend, de geur zal hoofden van mannen draaien in je richting en laat een blijvende herinnering met hen.

9. Courtesy

Wat maakt een vrouw aantrekkelijk voor mannen? Gemeenschappelijke hoffelijkheid zal een lange weg te krijgen. Als een man die een deur voor je open of geeft u zijn jasje als je koud voelt, dan lachen en zeggen: 'dank'. Een man waardeert simpele dingen als dat; jongens vinden een meisje die weet hoe om te zeggen 'alstublieft' en 'dank u' een stuk aantrekkelijker, een onbeleefde vrouw die alles voor lief neemt.

10. Girly Girls

En tot slot, de sloot blik tomboy meisjes, de meeste mannen niet aantrekkelijk helemaal te vinden! Mannen echt waarderen de vrouwelijkheid van een vrouw, het is wat maakt je anders dan hen, aan het eind van de dag, en dat is wat ze willen! Zo spelen de beste eigenschap die u en handelen als een dame.

Wat maakt een vrouw aantrekkelijk voor mannen? Aarzel dan niet om uw ideeën en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha