Wat maakt een gezonde voeding voor moeders die borstvoeding geven?Een gezond dieet voor borstvoedende moeder is van vitaal belang voor de productie van melk rijk aan voedingsstoffen voor de pasgeboren baby. Een goede voeding voor nieuwe moeders zal helpen om hun energie en ook essentiële voedingsstoffen voor zowel moeder als baby. Echter, voor jonge moeders, die borstvoeding dieet zou kunnen zijn verwarrend. En 'essentieel om een ​​evenwicht en ontvang de gewenste calorieën die nodig zijn voor de groei van het kind. Hoewel er geen grote veranderingen, zijn er enkele dingen die je zou moeten overwegen in uw dieet, wanneer het voeden van de baby.

Waarom is het eten van rechts Kabouter ortant?

Eten van een uitgebalanceerd dieet voor borstvoeding is niet alleen essentieel voor het kind. Moedermelk geeft baby alle voedingsstoffen die je nodig hebt, zelfs als de moeder is niet goed eet. De voedingsstoffen die niet in de voeding wordt geleverd, wordt getrokken uit de reserve van het lichaam, die vervolgens vermindert geleidelijk. Dit zal resulteren in gevende moeders passend uithoudingsvermogen en de kracht nodig om de fysieke eisen van het verhogen van een kind aan niet gegeven. Moeders die borstvoeding geven in het algemeen gevoel meer honger als het lichaam werkt voortdurend productie van melk voor de baby. Dus, eet snacks op regelmatige tijdstippen zal hongergevoel te controleren en helpt om energie op peil te houden.


Zogende moeders moeten meer calorieën aan de groeiende behoeften van het kind te voldoen. Het is algemeen vereist dat nieuwe moeders moeten een totaal van 2000-2500 calorieën per dag uit hun dieet. Het cijfer is echter afhankelijk van de stofwisseling van het lichaam en het gewicht, lichaamsbeweging en de frequentie van het geven van borstvoeding.

Borstvoeding Dieet voor moeders

Moeders die borstvoeding geven moeten een dieet met veel calorieën, met alle essentiële vetten. Gezonde vetten worden bronnen door waaronder olijfolie, koolzaadolie, avocado, noten en zaden en vette vis zoals zalm, in de voeding. Het is belangrijk om het lichaam vetten kies verstandig om ongewenste gewichtstoename te voorkomen.

Borstvoeding moeders moeten vermijden verzadigde vetten en transvetten in hun dieet. Deze ongezonde vetten veranderen de vetsamenstelling moedermelk, hetgeen ongunstig is voor het kind.

Producten met magere melk, kaas en yoghurt zijn een belangrijk onderdeel van het dieet van borstvoeding. Naast zijn bevoegdheden calcium, die ook essentiële vitaminen en mineralen. Calcium is belangrijk voor de botontwikkeling van het kind en daarom moeten de moeders die borstvoeding geven een minimum van drie kopjes van vetarme zuivelproducten elke dag hebben. Volle granen zijn een goede optie voor het ontbijt om energie niveaus hoog vanaf het begin van de dag te houden. Volkoren pasta en brood zijn verrijkt met foliumzuur, een essentiële voedingsstof voor het behoud van de gezondheid van moeder en kind.

Zogende moeders moeten een verscheidenheid aan groenten en fruit te consumeren. Ze zijn een goede bron van vezels, antioxidanten, vitamines en mineralen. Echter, om ervoor te zorgen dat het kind ontvangt alle essentiële vitamines uit de melk van de moeder, artsen raden nieuwe moeders voor prenatale vitamine nemen elke dag, tot op het moment wanneer u borstvoeding geeft.

Eet een verscheidenheid van voedsel tijdens de lactatie zal verschillende smaken geven aan melk. Dit heeft tot gevolg dat het kind verschillende smaken, dan is dat zal hen helpen om vast voedsel gemakkelijk te accepteren.
Moeders die borstvoeding geven een hoger risico lopen op uitdroging en wordt het belangrijk om je lichaam goed gehydrateerd te houden. Tijdens de borstvoeding, uw lichaam minimaal 16 kopjes vochtinname per dag. Wees wijs in het kiezen van uw vloeistoffen, zoals vruchtensappen en frisdranken zal leiden tot ongewenste gewichtstoename. Het is belangrijk om rekening te houden dat drinkwater geen invloed op enige wijze de productie van melk. En 'het hormoon oxytocine, uitgebracht tijdens de borstvoeding, dat geeft je het gevoel dorst. Zogende moeders moeten hun inname van cafeïne te beperken tot niet meer dan 300mg per dag.

Er is geen speciaal dieet voor moeders die borstvoeding geven. Het is gewoon belangrijk om te focussen op gezond voedsel keuzes die u zullen helpen de brandstof voor de productie van melk. Een evenwichtige voeding zal ook helpen nieuwe moeders om gewicht te gemakkelijk verliezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha