WAT MAAKT een aantrekkelijke man voor een vrouw? 10 THINGSWAT MAAKT een aantrekkelijke man voor een vrouw? 10 THINGS

Het is een veel voorkomende klacht onder de mensen, dat is hetzelfde type jongens die het meisje te krijgen: rijk, lang, donker en knap. Praten met vrouwen, echter, en zal bijna altijd eens zijn. Looks zijn op de lijsten van de aantrekkelijke kwaliteiten van veel vrouwen, maar wat goede looks verschilt sterk van meisje naar meisje. Geld ook, lijkt niet zo hoog als je zou denken, of helemaal niet, voor de lijst met de meeste meisjes, dus laten we een kijkje nemen op de tien van de dingen die de meisjes hen echt zeggen trekken aan een man:

1. Romance is niet een ding van het verleden

Een gevoel van romantiek is een groot ding voor de meeste vrouwen. Ze willen worden geveegd hun voeten door een knappe prins en willen worden behandeld als een dame. Dus jongens laat niemand je vertellen anders, bloemen, chocolade en liefde gedichten zijn niet een ding van het verleden!


2. Wees gul met wat je hebt aantrekkelijk is

Terwijl het geld een goede zaak kan zijn, zijn gul met wat je hebt is. Dit is niet alleen om cadeaus te kopen voor het meisje, echter, zijn vriendelijk en gul voor anderen is ook een belangrijk kenmerk dat vrouwen willen zien in een man.

3. Een groot gevoel voor humor

Wat maakt een man aantrekkelijk voor een vrouw? Humeur. Als een man een meisje lachen kan maken, dan is het halverwege! Een gevoel van humor verschijnt op bijna elke lijst meisjes. Maakt alles anders lijkt om weg te gaan, en hoewel de schroeven vent, zal lachen minder belangrijk lijken.

4. Een vleugje klasse en een daling van verfijning

De meeste meisjes willen niet een snob, maar ze waarderen een beetje 'van verfijning soms. Een jongen hoeft niet een kenner van wijn, bijvoorbeeld, maar het moet in ieder geval weten dat Downing een flesje bier en dan oprispingen in een chique restaurant, het is niet het juiste ding om te doen.

5. Zelfvertrouwen en een beetje 'besluitvorming

Een man met zelfvertrouwen zal helpen om een ​​vrouw op hun gemak. Wat meisjes zeker niet willen is een man die is zo zenuwachtig dat hij boo een gans niet eens zou zeggen, en dat gaat om alle beslissingen aan iemand anders overlaten.

6. Een man goed verzorgd

Een meisje wil trots om met haar man te zijn, dat de simpele regel is ook belangrijk. De noodlijdende spijkerbroek en oude sneakers en een driedaagse stoppelbaard groei kan comfortabel zijn, maar het zal niet helpen een man te trekken een meisje.

7. Passie is hot! Slingert doelloos door het leven is het niet!

De meisjes zijn niet aangetrokken tot mannen die wind door het leven doelloos willen een beetje 'van passie en een beetje' van het geloof. Dit kan een passie voor het werk, een hobby of een sport-team, maar, kom op! Ze hebben te maken over iets.

8. De wens om te leren en de drive om te verbeteren

Een van de belangrijke punten over wat maakt een man aantrekkelijk voor een vrouw is haar bereidheid om te leren. We kunnen dit punt, de intelligentie hebben gereden, maar dan zou het misleidend zijn, omdat het niet met de hersenen van een astrofysicus die heeft, is de bereidheid om te leren. Met de drive om nieuwe dingen te verbeteren en te leren, is een zeer aantrekkelijk in een man.

9. Mensen die houden van kinderen

Het is een wetenschappelijk feit dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot mannen die een zekere affiniteit met kinderen. Dit betekent niet noodzakelijk een man die wil zijn familie hebben morgen, maar een man die kan betrekking hebben op kinderen lijkt een beroep doen op de zijkant van de exploitatie van een vrouw.

10. Looks

Looks doen materie, maar niet de lange, knappe donker type. De looks die vrouwen aantrekkelijk vinden kunt ongelooflijk variëren. Sommige meisjes als een kale man, terwijl anderen, zoals dikke, golvend haar. Sommige meisjes hebben een absolute afkeer van gezichtshaar, terwijl anderen houden van de baard. Het lijkt erop dat het is hier in onze lijst, maar wat meisjes aantrekkelijk vinden, in feite, is in de ogen van de toeschouwer.

Wat maakt een man aantrekkelijk voor een vrouw? Voel je vrij om uw mening te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha