Wat leidt tot vroegtijdige Vergrijzing haar en hoe het te voorkomen?

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 9, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Er was een tijd waarin grijzend haar is gebeurd met mensen gewoon senioren. Maar in onze tijd, vanwege de hoge mate van stress en vervuiling, zien we dit, zelfs bij meisjes zo jong als 1 'uitgegroeid tot een belangrijk punt van zorg, en duizenden mensen, mannen en vrouwen zijn op zoek naar drugs.

Dus hoe kunnen we stoppen met grijzend haar?


Het stelt ons in staat om te begrijpen waarom de eerste grijze haren?

Uw haarzakjes bevatten cellen van pigmentatie. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de pigmentatie van de kleur van je haar - zwart, bruin of blond. Als we ouder worden, is er een verlies van deze cellen, hetgeen resulteert in het verminderen van de intensiteit van de kleur en eventueel kleurverlies. Maar grijs haar deze dagen te vroeg is iets dat veel mensen stoort. Voordat u begint op zoek naar manieren om te voorkomen en huismiddeltjes, laat vroeg kijkje in de oorzaken.

Wat zijn de oorzaken?

We zeggen dat tolgelden te veel stress op ons haar. True, maar er zijn vele andere redenen:

  • Onvoldoende inname van essentiële voedingsstoffen
  • Overmatig gebruik van verwarmingsapparatuur
  • Erfenis
  • Hoofdhuid niet goed schoongemaakt.

Nu dat je de redenen, laten we eens een kijkje nemen op een aantal home remedies voor grijzend haar.

Maar wat zijn de stappen in het voorkomen van voortijdige vergrijzing van het haar?

Stress te verminderen:

Dit is de eerste schuldig als je plotseling te kampen met een grote verandering in de haarkleur. Leren om stress te beheren en te beheren van uw tijd. Pauzeer regelmatig om uw stress onder controle te houden.

Eet goed:

Er is een absolute noodzaak voor ons om goed te eten - pakket in veel eiwitten, zoals haren en nagels zijn in principe gemaakt van een eiwit genaamd keratine. Inclusief spinazie, zuivelproducten zoals kaas, melk, boter, enz., Als je niet van melk, probeer vetarme ijs of, beter nog, eiwitsupplementen.

Stoppen met roken:

Als je de gewoonte van het roken, stop dan onmiddellijk. Sigaret bekend aan carcinogene of kankerverwekkende elementen die de haarfollikels te beïnvloeden.

Schildklier probleem:

Mensen met een schildklier dysfunctie - hyper of lage afscheidingen, zijn ook onderworpen vergrijzing van het haar. Haal je schildklier niveau gecontroleerd.

Verlaat agressieve shampoos:

Overschakelen op een milde shampoo en beter nog, organische shampoo. Agressieve chemicaliën in shampoos en conditioners is bekend dat het product van het pigment aantasten en haar te vallen.

Olie je haar:

Soms is het, uitgedroogd haar gedroogde bladeren de plek om vergrijzing van het haar als er een verlies van vocht ook. Olie je haar regelmatig of genieten van Spa Hair aan een betere conditie van het haar te zien.

Vermijd het gebruik van geurende oliën voor haar:

Deze haren oliën bevatten parfums, die agressieve chemicaliën kunnen bevatten. De natuurlijke olie, hoe beter de resultaten en minder bijwerkingen zoals vergrijzing.

Huismiddeltjes:

 • Guard Ridge, gekookt in kokosolie, is bekend enorm helpen bij de behandeling van vergrijzing van het haar.
 • Gebruik ook het geconcentreerde thee als spoeling als het helpt om het verlies van haarkleur voorkomen.
 • De consumptie van curry bladeren is niet oud vrouwen verhalen. Mijn grootmoeder, 70 jaar oud, heeft een prachtig lang haar zwarten. Zelfs vandaag de dag, het borrelt curry bladeren in kokosolie en breng het aan het haar en zorgt ervoor dat ik hetzelfde te doen. Je kunt je voorstellen, ik heb pikzwart haar J hier is een foto van mij en mijn haar
 • Rasp verse gember, mengen met honing en zet apart in een potje. Het eten van een theelepel per dag.
 • Meng een eetlepel keukenzout (jodium) en sterke zwarte thee. Masseer de hoofdhuid en het haar. Rusten voor een uur of zo, en was je haar.
 • Masseer de hoofdhuid elke avond met amla sap, amandelolie en een paar druppels citroensap. Dit voorkomt voortijdige vergrijzing van het haar
 • Henna

Als er geen manier kunt u controleren en vergrijzing te voorkomen, ga dan naar henna. Dichte en intense donkere kleuren zijn beschikbaar in de markt dezer dagen en als je het te gevoelig, haarkleur is altijd een optie.

Deel uw eigen tips die worden gebruikt om grijzende haren te bestrijden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha