WAT KUMQUAT En wat zijn de voordelen en toepassingen?WAT KUMQUAT En wat zijn de voordelen en toepassingen?

Soms geel, soms oranje maar altijd heerlijk, kumquats zijn kleine citrusvruchten die een zachte huid en een pulp zure hebben. Zoals citrusvruchten, kumquats zijn een grote bron van vitamine C, evenals vitamine A en B2. Kumquats zijn niet altijd een vrucht die we nastreven in de supermarkt, dus lees deze tien voordelen en het gebruik van het fruit en kumquat ontdekken dat moet worden op uw boodschappenlijstje.

1. Ze bieden krachtige antioxidanten

Met alle vitamine C bevat kumquat, die een rijke bron van antioxidanten die het immuunsysteem stimuleren en te spannen tegen schade die kan worden veroorzaakt door vrije radicalen. Kumquats zijn groot en smakelijke manier om te helpen afweren verkoudheid en griep in de winter.


2. Zij bevatten veel mineralen te

Kumquats zijn een goede bron van mineralen die je nodig hebt voor een gezond hart en een gezonde bloedsomloop. De vrucht bevat een goede hoeveelheid ijzer, magnesium, calcium en kalium, welke zal bijdragen tot een gezond hartritme en bloeddruk stabiel handhaven.

3. Eet kumquat kan helpen beschermen tegen kanker

Kumquats zijn ook rijk aan flavonoïden, die kunnen helpen de groei van kankercellen. In feite, kumquats bevat verschillende flavonoïden, zoals luteïne, carotenoïden en tannine.

4. Ze zijn geweldig voor de huid

De fantastische combinatie van anti-oxidanten, vitaminen en mineralen die zijn gevonden in hun kumquat een heerlijk eten voor een gezonde huid te houden ook doen. Bescherm de huid tegen de zon en kan ook helpen om het ontstaan ​​van rimpels vertragen.

5. U kunt een koude behandelen met een kumquat

Als je gevoel onder het weer met een koude, dan eten kumquat kunnen enige verlichting bieden. De vrucht heeft een decongestivum natuurlijke en kalmeren een zere keel ook.

6. Zij kunnen u helpen gewicht te verliezen

Zoals kumquats zijn natrium en vet, ze maken de perfecte snack voor wanneer u probeert om gewicht te verliezen. Ze bieden veel van voeding en energie, maar praktisch geen calorieën helemaal.

7. Ze verminderen het risico op het ontwikkelen van nierstenen

Kumquat voedsel kan je ook beschermen tegen het ontwikkelen van nierstenen. De hoge concentratie van citroenzuur in kumquat onderhoudt gezonde nieren en helpt bij stoppen met de stenen van de vorming.

8. helpt bij de opbouw van sterke botten

Kumquats zijn ook een goede bron van calcium die helpen om botten en tanden sterk en gezond. U kunt ook stoppen met de ontwikkeling van degeneratieve botziekte, als je ouder wordt.

9. Ze zijn een rijke bron van voedingsvezels en eiwitten

Eten Kumquat zal ook een grote bron van voedingsvezels en eiwitten, die kunnen helpen reguleren van de spijsvertering en helpt overeten te voorkomen, waarbij u wordt geholpen om te verblijven in grote vorm.

10. kumquats bevatten Omega-3 en Omega-6

Om onze roundup van de voordelen van het toevoegen aan uw dieet kumquat af, deze kleine oranje vruchten verschaffen ook een bron van omega-3 en omega-6 vetzuren, die nodig zijn om een ​​gezond cardiovasculair systeem te handhaven en beroertes zijn.

Kent u andere gezondheidsvoordelen van kumquat fruit?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha